Home » » Είναι βαριά, βαριά, η ****** του τσολιά.

Είναι βαριά, βαριά, η ****** του τσολιά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016 | 6:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τι έγινε Τσολιά μου; Σου έπεσε η "βαριά"; Βαριά μπορεί να 'ναι, διάρκεια δεν είχε. Τελείωσαν τα φράγκα και χωρίς λεφτά, δεν στήνεται παράγκα. Τουλάχιστο δεν συμμετέχουμε στο πανηγύρι των διαφημιστών. Παλιά, η χούντα χρησιμοποιούσε το ποδόσφαιρο, για να κάνει τις δικές της διαφημίσεις. Αλλά το χρέος έγινε βαρύτερο από την "τέτοια" του Τσολιά, έτσι κάναμε Grexit. Μη στενοχωριέσαι όμως τσολιά μου. Ούτε οι άλλοι που συμμετέχουν, ξέρουν να παίζουν ποδόσφαιρο.

Στη μια καλή φάση, άλλη μια είναι θέατρο, ενώ οι υπόλοιπες στημένες. Όπως όλα σχεδόν στημένα είναι. Αφού δεν αθλούνται, εργάζονται. Μπίζνες κάνουν οι εταιρίες. Κι από κοντά οι ανεγκέφαλοι φασίστες να βρίσουν, να προκαλέσουν, ακόμα και να δείρουν τους αντιπάλους.

Να δεις πότε ήταν που η Ελλάδα πήρε το Ευρωπαϊκό; Το σήκωσε το "τιμημένο". Γκολ! Το κάρφωσε! Μετά όμως φάγαμε τρία. Μας έριξαν τρία Μνημόνια. Ένα το ΠΑΣΟΚ, ένα η ΝΔ κι ένα ο ΣΥΡΙΖΑ. Από τότε μας σκίσανε, έχουμε χάσει το λογαριασμό. Συνέχεια βαράνε πέναλτι κι εμάς μας βγάζουν οφσάιντ. Αφού έχουμε το κοράκι που μας έχει ταράξει στις κάρτες. Σικέ ο αγώνας, θα τον πιούμε πάλι. Μας ξεπάτωσαν. Πόσο είναι η βαθμολογία; Είμαστε 7.500 σελίδες πίσω από το Μεσαίωνα. Δεν υποβιβαζόμαστε, μη φοβάσαι, δεν υπάρχει παρακάτω.

Μη στενοχωριέσαι όμως τσολιά μου. Σου πέσε λιγάκι το... ηθικό, αυτό είναι όλο. Συμβαίνει όταν χρωστάς τόσα. Καλύτερα ρε, που δε θα το πάρουμε εμείς το κύπελλο. Θα το πούλαγαν κοψοχρονιά για φλιτζανάκι. Αν ήμασταν εμείς όμως εκεί... Θα τρώγαμε ένα σωρό. Θα αντιστεκόμασταν λίγο, θα κάναμε μια κατεβασιά, έτσι για να ζητωκραυγάσει η εξέδρα κι έπειτα... θα αρχίζαμε τα αυτογκόλ. Τουλάχιστο θα είχαμε θέαμα, όχι αυτή τη βαρεμάρα. Χάσαμε αλλά... παλέψαμε! Για να χάσουμε παλέψαμε, τα καταφέραμε.

Χάλασε κι η σούπα των ναζί. Δεν μπορούν να μιλήσουν περί ανωτερότητας της φυλής, των απογόνων των Αρχαίων Ελλήνων, αν δεν παίζουμε. Βλέπουν τους μαλάκες εθνικιστές των άλλων χωρών και ζηλεύουν. Θέλουν κι αυτοί να γιουχάρουν, να βρίσουν τις άλλες χώρες κι αν μπορέσουν να βρουν ευκαιρία, να ξυλοκοπήσουν άγνωστους ξένους. Να δείξουν την τσάμπα μαγκιά τους. Τη "μεγάλη και βαριά" που έχουν και που είναι τόσο μεγάλη ώστε μπήκε βαθιά στα οπίσθια τους. Γκοοοολ!

Το πήραμε το κύπελλο το 2004 κι από τότε άλλαξε η ζωή μας. Όλα καλύτερα είναι σήμερα. Αυξήθηκαν οι μισθοί, οι συντάξεις, βρήκαμε και δουλειά, έχουμε ανάπτυξη ξεχρεώσαμε... Πως; Άρχισε το ματς! Να πάρω τη μπύρα από το ψυγείο κι έφτασα! Κάνε χώρο στον καναπέ γλυκιά μου. Τι είναι πάλι ρε γυναίκα; Σεξ ΤΩΡΑ; Αποκλείεται, έχω αγώνα σήμερα. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger