Home » , » Ρε μπαγλαμάδες, τι ξεπουλάτε με τόση ευκολία; Τα αμπελοχώραφα του πατέρα σας;

Ρε μπαγλαμάδες, τι ξεπουλάτε με τόση ευκολία; Τα αμπελοχώραφα του πατέρα σας;

Από giorgis , Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 | 6:16 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Το έχουμε γράψει και στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια ο ελληνικός λαός υποτίθεται ότι προσέρχεται στις κάλπες για να ψηφίσει κυβερνώντες και τελικά αντιλαμβάνεται ότι έχει εκλέξει …. μεσίτες. Οι οποίοι μάλιστα ξεπουλάνε όσο – όσο την περιουσία που έχει αποκτήσει με το αίμα και τον ιδρώτα του ο ελληνικός λαός.
Μετά, λοιπόν το ξεπούλημα του Ελληνικού, έχουμε άλλο ένα τεράστιο σκάνδαλο όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα metaforespress.gr.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της, το ΤΑΙΠΕΔ πούλησε –χάρισε πιθανόν να είναι η πιο σωστή λέξη- στην εταιρεία Turboshaft (έχει έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χωρίς να γνωρίζουμε την μετοχική της σύνθεση) 2 Airbus A340-300 έναντι του τιμήματος 4,2 εκατ. δολαρίων. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα που αναφέραμε, το 2009, κάθε Airbus υπολογιζόταν σε αξία κοντά στα 45 εκατ. ευρώ.  

Καθημερινά διαπιστώνουμε ότι αυτή η «αριστερή κυβέρνηση» δεν πρόκειται να αφήσει κυριολεκτικά «πέτρα πάνω στην πέτρα». Ρε μπαγλαμάδες, τι ξεπουλάτε με τόση ευκολία; Τα αμπελοχώραφα του πατέρα σας;

Υ.Γ: Αυτό τον καιρό μπορεί, πιθανόν, να εισπράττετε μόνο μίζες και κάποιες λεκτικές αποδοκιμασίες, αλλά μην θεωρείτε ότι στο διηνεκές θα επικρατεί η ίδια κατάσταση.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Ιουνίου 2016 στις 7:07 μ.μ.

Αυτη η λοποδυτικη σπειρα του ΤΑΙΠΕΔ ατοφιο κατασκευασμα μ αυτη τη λεχριτικη μορφη και διοικηση του ``αριστερου`` Συριζα καποιο μαυρο πρωινο θα μας εχει πουλησει ολους και αλυσοδεμενους θα μας συρουν σε ανθρωποσκλαβοπαζαρα για δουλους Ειναι ικανοι να το κανουν κι αυτο κι ας ακουγεται
ακραιο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger