Home » , » Μαϊμού αντιπαλότητα

Μαϊμού αντιπαλότητα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016 | 3:34 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

- Σταμάτη! Έλα εδώ ρε UFO!

- Με ζητήσατε Mein Führer;

- Βρε κουφιοκέφαλε, τι βλακεία αμόλησες πάλι;

- Ποία λέτε;

- Σωστά, έχεις πετάξει άπειρες κοτρώνες, κάθε φορά που τ' ανοίγεις το ρημάδι το στόμα σου, τρέχω και δε φτάνω. Η τελευταία ρε. Αυτή με την ΕΡΤ.

- Μα, Mein Führer, δεν ήμασταν όλοι στη ΝΔ υπέρ του κλεισίματος;

- Και υπέρ του Μνημονίου, του κοψίματος μισθών - συντάξεων, του ΕΝΦΙΑ, των απολύσεων... Να τα θυμίσουμε όλα;

- Αυτή είναι η ιδεολογία μας!

- Αυτή βέβαια κι όχι μόνο, αλλά δεν το λέμε, ειδικά όταν είμαστε αντιπολίτευση.

- Γιατί;

- Αχ! Να κάθομαι να εξηγώ σε κάθε ανόητο τα στοιχειώδη... Λοιπόν θα στο πω με παραμύθι, γιατί αλλιώς δεν το καταλαβαίνεις. Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια αγέλη λύκων. Επειδή δεν έβρισκαν πια αιγοπρόβατα να φάνε, παρίσταναν τα τσοπανόσκυλα. Αν κάποιο ηλίθιο ζώο πήγαινε κοντά το έβαζαν στο μαντρί "και καλά" να το φυλάξουν. Αυτή η αγέλη είμαστε εμείς, τα πρόβατα και τα γίδια είναι οι βλάκες που μας ψηφίζουν ακόμα. Αν τους τρομάξουμε, θα μείνουμε νηστικοί. Κατάλαβες;

- Όχι, αλλά κάνω προσπάθειες.

- Ήμουν σίγουρος. Λοιπόν μέχρι τις εκλογές θα σου βάλω φίμωτρο. Μη μας κάψεις. Μετά θα κάνουμε μαζί γιούρια, μη βιάζεσαι, είμαστε κεντρώοι!

- Από πότε;

- Να, τέτοια λες και μου χαλάς την παραλλαγή. Βρε Σταμάτη, βρε αγόρι μου, θέλουμε να κλείσει, όχι μόνο η ΕΡΤ, όλο το Δημόσιο, που θα το χαρίσουμε μετά στους δικούς μας φίλους, αλλά για να το κάνουμε εμείς αυτό, και να μην το κάνει ο Αλέξης με τους δικούς του κολλητούς, πρέπει πρώτα να πάρουμε εξουσία.

- Ε, να την πάρουμε!

- Εντάξει, αλλά πως θα πάρουμε ψήφο, όταν αμολάς τέτοια τούβλα; Σε ακούει ο ψηφοφόρος και μουντζώνει με χέρια και πόδια.

- Εμένα πάντως μου είπαν μπράβο. Καλά κάναμε και την κλείσαμε.

- Χμ, πόσοι;

- Δύο! Ο Σαμαράς κι ο Μιχαλολιάκος.

- Ο ένας που θέλει να ξαναγίνει αρχηγός δηλαδή κι ο άλλος ακροδεξιός που δεν ψηφίζει ΝΔ. Ξέρεις τι μου είπαν εμένα; "Μάζεψε τον "! Κάνε ΑΑΑ...

- ΑΑΑ!

- Πάρε να χεις!

- Αχ καίει! Νερό!

- Να το πεις και στους άλλους. Πιπέρι στο στόμα από δω και πέρα. Από το καυτερό. Άντε τώρα να συμμαζέψω τα ασυμμάζευτα. Πάψε να κλαίς και άκου: Με το ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστούμε οπότε...

- Να είμαστε ευγενικοί;

- Όχι ρε στόκε! Τρελάθηκες; Να μας πάρουν χαμπάρι; Αυτό θα είναι μετά τις εκλογές. Τώρα να δείξουμε λίγη ένταση, κάμποση αντιπαλότητα, να βάλουμε λίγο διχασμό, καμιά κατηγορία για σκάνδαλο. Να ζητήσουμε εξεταστικές! Καλό κόλπο, το είχε κάνει μια φορά ο μπαμπάς με μεγάλη επιτυχία. Θα έλεγα και για "Κάθαρση", αλλά τις καταλαβαίνουν τις τρολίες σήμερα. Την πάτησα με τον "πολιτικό κρατούμενο".
Ο μόνος λόγος που δε σε διαγράφω και σένα και το Σαμαρά, είναι που εξυπηρετείτε αυτή τη μαϊμού αντιπαλότητα με το ΣΥΡΙΖΑ. Να νομίζουν οι ψηφοφόροι πως έχουμε διαφορές, μην πάνε αλλού. Τράβα τώρα έχω μάθημα.

- Μάθημα;

- Ναι ρε. Μαθαίνω από τον δάσκαλο τον Ταγίπ. 130 κανάλια έκλεισε σήμερα. Γατάκι Αντώνη. Δε θέλει κόπο η χούντα ρε Σταμάτη, θέλει τρόπο....
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger