Home » , » Απ' τις "δηλώσεις μετανοίας" στις "δηλώσεις καταδίκης" (Βίντεο)

Απ' τις "δηλώσεις μετανοίας" στις "δηλώσεις καταδίκης" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 | 3:34 μ.μ.



Λόγω της μη παρουσίας των τριών βασικών μαρτύρων κατηγορίας –των αστυνομικών που συνέλαβαν Σακκά και Σεϊσίδη- αναβλήθηκε για τις 17 Αυγούστου η δίκη  πλημμεληματικού χαρακτήρα των δυο αναρχικών. Δεν έγινε γνωστό σε ποιες φυλακές θα μεταφερθούν μέχρι να γίνει η δίκη για τα αδικήματα που τους χρέωσαν ότι διέπραξαν κατά την διάρκεια της σύλληψης του,   ενώ δεν έχει προσδιοριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης του για τα κύρια αδικήματα που τους αποδίδονται.
(Ο Σεϊσίδης αντιμετωπίζει κατηγορίες για ληστείες και ο Κ. Σακκάς για συμμετοχή στην οργάνωση Πυρήνων της Φωτιάς  κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά και τον επιβεβαιώνουν τα συλληφθέντα μέλη της οργάνωσης).

Την ίδια στιγμή οι πρόσφατες τοποθετήσεις του Γ. Κυρίτση (τις οποίες σχολιάζαμε εδώ) καθώς και οι σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού βουλευτή εξακολουθούν να τροφοδοτούν το οπλοστάσιο της Ν.Δ που θεωρεί ότι βρήκε πεδίο (αφού στα βασικά ζητήματα συμφωνεί με την κυβέρνηση) να ασκήσει αντιπολίτευση.

Ανούσια φυσικά αυτή η αντιπαράθεση και αν κάτι αξίζει να σχολιάσουμε στο παρακάτω βίντεο είναι η στάση του δημοσιογράφου του Σκάϊ.
Μπορεί να πέρασαν οι εποχές που το αστικό κράτος ζητούσε από τους πολίτες δηλώσεις μετανοίας, στην εποχή μας όμως έχουμε τους μαρκουτσοφόρους να απαιτούν «δηλώσεις καταδίκης».
Ανάξιος σχολιασμού είναι ο προβοκατόρικος τρόπος με τον οποίο η τηλεόραση του Σκάι παρουσιάζει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

(Πολύ σωστά αντέδρασε ο Γ. Κυρίτσης στην προκλητικότατη ερώτηση που του έθεσε το τσιράκι του Αλαφούζου).

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger