Home » , » "Γλεντάει" το διαδίκτυο με τον "θεούλη μπουμπούκο" και την καινούργια γκάφα του

"Γλεντάει" το διαδίκτυο με τον "θεούλη μπουμπούκο" και την καινούργια γκάφα του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 | 1:40 μ.μ.


Στα βήματα του αρχηγού του και ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ε, τι, μόνο ο «πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών» Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσφέρει γέλιο στους χρήστες του διαδικτύου, όπως την φορά που έκανε θέμα στην βουλή μια καραμπινάτη τρολιά  που παρέμεινε για ελάχιστη ώρα, στην ιστοσελίδα indymedia, ή τότε που ασχολήθηκε στον λογαριαμό του στο twiter με τον λεγόμενο «αστυνομικό-λαμπατέρ» που υποτίθεται πως έπεσε θύμα κουκουλοφόρων το 2007 και κάθε χρόνο «σβήνει» ανά περίσταση;

Ε, τώρα είχε σειρά να προσφέρει καλό «γλέντι» στους χρήστες του Ιντερνέτ ο αντιπρόεδρος της Ν. Δ.  Ανεβάζει λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Αδωνις Γεωργιάδης, την «είδηση» ότι βρέθηκε η σορός  του Δημήτρη Λιαντίνη ο οποίος  είχε εξαφανιστεί το 1997.

Μόνο που το έκανε λίγο .. ετεροχρονισμένα, αφού η σορός του καθηγητή είχε βρεθεί από το 2005, εφτά χρόνια μετά την εξαφάνισή του. Είχε μάλιστα υπάρξει και η σχετική δημοσιότητα. (Σ' αυτό το βίντεο ακούμε τον  προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθήνας Φίλιππος Κουτσαύτης, να μιλάει για την ταυτοποίηση των οστών του Δημήτρη Λιαντίνη, το χρόνο και την αιτία θανάτου).

Μετά απ’ αυτή την γκάφα του «ιστορικού»  Α. Γεωργιάδη ήταν επόμενο το twitter να πάρει φωτιά με σκωπτικά και όχι μόνο σχόλια για το νεοδημοκρατικό στέλεχος.

Μικρή γεύση:









Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger