Home » , » O Παναγιώταρος και οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής εναντίον του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος

O Παναγιώταρος και οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής εναντίον του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 | 8:11 π.μ.

Ναζί, εχθροί των φαντάρων και των μόνιμων απαιτούν να Απαγορευτεί ο Συνδικαλισμός στον Στρατό!

Για μια ακόμη φορά το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπήκε στο στόχαστρο των ΝΑΖΙ.

Αυτή τη φορά την εμετική επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής της Ναζιστικής δολοφονικής συμμορίας. Στην Εκπομπή του Γεώργιου Ρεντετάκου (16/7/2016) όπου ήταν καλεσμένος ο πολιτικός εκπρόσωπος των ΝΑΖΙ για να εκφράσει την εναντίωση του στη θεσμοθέτηση του Συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Χωρίς όμως να είναι αυτή η πρόθεση του αποκάλυψε ότι δεν έχει καμιά σχέση και δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει καμιά σχέση με την πραγματικότητα της υποχρεωτικής στράτευσης και των ακραίων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι φαντάροι.

Ο Παναγιώταρος απέδειξε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει και δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει καμιά σχέση με την αγωνία των στρατευμένων, αλλά αντίθετα εχθρεύεται την καθημερινή μας πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του φαντάρου πολίτη με στολή.

Τέλος, ο εκπρόσωπος της ναζιστικής συμμορίας παρουσίασε την παντελή έλλειψη γνώσης για το τι ψηφίζεται και ουσιαστικά φανέρωσε σε όλους ότι η ανακίνηση του θέματος από τη μεριά των φασιστών αποσκοπεί στη διάδοση των αρρωστημένων και εγκληματικών αντιλήψεων και πρακτικών τους, στη διατήρηση συνθηκών ανωμαλίας ώστε να διεισδύσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις και να εγκολπωθούν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger