Home » , » Ο "Ρουβίκωνας" "προκαλεί ανησυχία" στους ασφαλίτες (Βίντεο)

Ο "Ρουβίκωνας" "προκαλεί ανησυχία" στους ασφαλίτες (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 | 11:09 μ.μ.


Με το γνωστό προβοκατόρικο τρόπο παρουσίασε η Σκάι το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και παρουσιάζει επίθεση αντιεξουσιαστών σε εμπόρους ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων. Δεν θα σταθούμε όμως σ’ αυτό αλλά στα αντανακλαστικά ρανταπλαν της τηλεόρασης του Αλαφούζου και στον σχολιασμό που έκανε δημοσιοκάφρος του για ένα βίντεο που έχει δει την δημοσιότητα εδώ και 3 μέρες. Συγκεκριμένα στην παρουσία που έκανε το θεωρούμενο από την ασφάλεια ηγετικό μέλος της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», Γιωργος Καλαϊτζιδης στο στούντιο της ERTopen, καλεσμένος της εκπομπής «Με Χωρίς Πατρίδα».

Ο μαρκουτσοφόρος λοιπόν του Σκάι απέδωσε στον Γ.Κ ότι στην συνέντευξη του έκανε «αινιγματικές αναφορές» για τις «επόμενες δράσεις της οργάνωσης» και στις οποίες «επιφυλάσσουν δια ζώσης συνάντηση με τον πρωθυπουργό». Σύμφωνα πάντα με τον δημοσιολόγο του Σκάι, τα λεγόμενα αυτά του αναρχικού «έχουν προκαλέσει ανησυχία στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ». «Θα αυξηθεί η αστυνομική δύναμη φύλαξης του Αλέξη Τσίπρα», ενώ σε Βουλή, Μέγαρο Μαξίμου και πρωθυπουργική κατοικία θα ενταθούν τα μέτρα ασφάλειας, πάντα σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Η αστεία πλευρά της υπόθεσης είναι ότι δεν υπάρχει προηγούμενο πουθενά στον κόσμο αναρχική ή αντιεξουσιαστική οργάνωση να προαναγγέλλει κάποια ακτιβίστικη ενέργεια της και συνεπώς είναι γελοίες οι εκτιμήσεις των μπάτσων.
Η άλλη πλευρά και η πιο ουσιαστική είναι ότι οι λαοπρόβλητοι πολιτικοί ηγέτες μας αισθάνονται ότι απολαμβάνουν τόση μεγάλη λαϊκή λατρεία που ο καθένας έχει δίπλα του μιλιούνια μπάτσους να τον φυλάνε. Πρόσφατα μάλιστα πληροφορηθήκαμε ότι «σχεδόν 2 εκατ ευρώ τον χρόνο πληρώνουμε για να πίνει .. με ασφάλεια τον φρέντο του ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης»!

Μια γεύση το πώς σχολιάστηκε στο twitter η παρουσίαση από τον Σκάι της είδησης για το "πέσιμο" αντιεξουσιαστών σε ναρκέμπορους στα Εξάρχεια:





Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ενδιαφέρουσα η συνέντευξη του Γ. Καλαϊτζίδη. Παρακολουθήστε την:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger