Home » , » Δημόσιο νοσοκομείο συντηρείται από ... παγκάρι εκκλησίας (Βίντεο)

Δημόσιο νοσοκομείο συντηρείται από ... παγκάρι εκκλησίας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 | 10:10 μ.μ.


Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η παρεχόμενη δημόσια υγεία σε γενικές γραμμές είναι γνωστή. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που θεωρείται σχεδόν αυτονόητο για τους συγγενείς των αρρώστων ότι οι ίδιοι θα έπρεπε να αγοράζουν κάθε αναλώσιμο υλικό που θα χρειαζόταν ο ασθενής.

Αυτό που ακούμε τώρα σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ – το παραθέτουμε σε βίντεο- είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να κάνει Ξανθό και Πολάκη να αισθάνονται ικανοποιημένοι για τις επιδόσεις τους, στο χώρο ευθύνης τους.
Το γεγονός δηλαδή ότι ένα δημόσιο νοσοκομείο –το «Γεννηματάς» στην Θεσσαλονίκη- βασίζει σε μεγάλο βαθμό την λειτουργία του στα χρήματα που ρίχνουν οι θρησκευόμενοι στο παγκάρι που διαθέτει εκκλησία που υπάρχει στον χώρο του.

Το παρακάτω βίντεο είναι αρκετά διαφωτιστικό και εκτός αυτού δύσκολα θα μπορέσει κανείς να διαφωνήσει στις εκτιμήσεις που κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία: «Η κυβέρνηση με τις κορδέλες απευθύνεται σε όσους μέχρι σήμερα δεν χρειάστηκαν το ΕΣΥ. Γιατί όσοι το χρειάστηκαν έχουν βγάλει τα δικά τους συμπεράσματα. Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με απίθανους τύπους. Αντί να ζητάνε ταπεινά συγνώμη, χρησιμοποιούν φρασεολογία με την οποία απαιτούν από το λαό να τους λέει και ευχαριστώ! Να τους αποθεώνει για τις πολιτικές που διαλύουν τα πάντα γύρω τους. Είναι φοβεροί τύποι».

Δεν νομίζουμε ότι πρέπει να σχολιάσουμε κάτι περισσότερο από τις καίριες επισημάνεις που κάνουν στο παρακάτω βίντεο οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger