Home » , , » Τι είπε πάλι ο -κατά δήλωσή του "κομμουνιστής"- Γ. Κατρούγκαλος!

Τι είπε πάλι ο -κατά δήλωσή του "κομμουνιστής"- Γ. Κατρούγκαλος!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 | 5:58 μ.μ.

«Η μεγάλη τέχνη των ταχυδακτυλουργών, όπως για παράδειγμα ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, είναι ότι κάνουν το κοινό να μη βλέπει κάτι που στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς μπροστά στα μάτια του. Αυτή την εντυπωσιακή ταχυδακτυλουργική δεξιότητα διαθέτει, σε πολιτικό επίπεδο, και ο Γιώργος Κατρούγκαλος», έγραφε σε ένα περασμένο άρθρο του στο περιοδικό Unfollow ο Παναγιώτης Σωτήρης.

Την ιδιότητα του όμως αυτή φαίνεται ότι την έχει πλέον χάσει, το κυβερνητικό στέλεχος αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τα όσα αντιμετώπισε στην Καλαμάτα και στο Εργατικό Κέντρου στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου θέλησε να πραγματοποιήσει ανοιχτές συγκεντρώσεις.
«Γελοίοι», «Κουφάλες έρχονται κρεμάλες», «Τους προδότες τους κρεμάνε», ήταν μερικά από τα "κοσμητικά επίθετα" που εισέπραξε ο υπουργός Εργασίας. Ο ίδιος σε αυτές τις περιπτώσεις ανακαλύπτει «τραμπούκους» και «μικρές ομάδες» οι οποίες «θέλουν να ματαιώσουν το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία».

Κι’ αν αυτός –ο κατά δήλωση του «κομμουνιστής»- έχει τόσο εύκολους τους χαρακτηρισμούς και την ανάλυση πολιτικών γεγονότων, εμείς δηλώνουμε την αδυναμία μας να σχολιάσουμε σοβαρά δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Γ. Κατρούγκαλου, όπως αυτές που έχει κάνει (δημοσιεύονται σήμερα στο περιοδικό Unfollow), ανάμεσα στις οποίες διαβάζουμε: «Είμαστε η κυβερνώσα Αριστερά. Εφαρμόζουμε πρόγραμμα της Αριστεράς … Τα μνημόνια αποτελούν συμπυκνωμένο νεοφιλελευθερισμό. Οι περισσότερες από τις ρυθμίσεις του μνημονίου που πλήττουν, ας πούμε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, είναι αντισυνταγματικές. Αυτές προσπαθούμε να αναιρέσουμε τώρα»

Η εύκολη λύση είναι να πεις ότι από την σχολή Τσίπρα έχουν αποφοιτήσει όλα τα κυβερνητικά στελέχη και έτσι απέκτησαν την δυνατότητα να λένε τα μεγαλύτερα ψέματα με την απόλυτη φυσικότητα. Αρκεί όμως αυτή η διαπίστωση;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger