Home » , » Φαντάσου να μην την είχατε στόχο Ιερώνυμε...

Φαντάσου να μην την είχατε στόχο Ιερώνυμε...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 | 2:48 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Πράγματι είναι στόχος σας η καημένη η Παιδεία. Όλων σας. Το χειρότερο είναι, ότι ξέρετε καλό σημάδι, ανάθεμα σας, και την πετυχαίνετε συνέχεια. Την έχετε βάλει στο στόχαστρο και της ρίχνετε τόσες οβίδες, που δεν έπεσαν ούτε στον Β' Παγκόσμιο! Φτάνει! σώνει! Τη σκοτώσατε, μην τη σημαδεύετε άλλο.

Όπως παρατηρήσατε, όλοι, παπάδες, πολιτικοί, στη σειρά σαν εκτελεστικό απόσπασμα να δένουν τα μάτια στην Παιδεία, να τη στήνουν στον τοίχο και... ΠΥΡ!
Από πάνω σαν χαριστική βολή, το χοντρό δούλεμα του Μακαριότατου. Ο μόνος σας σκοπός, αγαπητέ Ιερώνυμε, είναι η μάσα. Την Παιδεία την έχετε.. γραμμένη. Που; Πάντως δεν έχετε παλιά παπούτσια, όλα είναι καινούρια κι ακριβά, επομένως αλλού τη γράψατε. Ασελγήσατε πάνω της κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Και ρωτώ: Πόσους μόνιμους καθηγητές θα προσλάβει το υπουργείο; Όσους πουν οι τοκογλύφοι, που δεν πολυενδιαφέρονται για τα Ελληνόπουλα αλλά για τα Πανωτόκια. Σε τι κατάσταση είναι τα Σχολεία; Σε άθλια, ότι κάνουν οι φιλότιμοι εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές από μόνοι τους.

"Λεφτά υπάρχουν" για καταστολή, εξοπλισμούς, όχι όμως για να επισκευαστούν κτήρια, να ανανεωθεί το υλικό ακόμα και να τυπωθούν βιβλία. Και τι λένε τα υπάρχοντα βιβλία; Υπακοή, υποταγή στο σύστημα, προπαγάνδα κατά πως βολεύει τους ισχυρούς. Προσθέστε την βαθμοθηρία, την παραπαιδεία, την υποβάθμιση των πτυχίων...

Φαντάσου να μην την είχατε στόχο Ιερώνυμε... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger