Home » , , » Από τον "προδότη της Δημοκρατίας, προσκυνημένο της δικτατορίας" Γ. Κουρή, στον πολιτικάντη τηλέμπορα αρχαιοκαπηλίας, μεγαλοϊδεατισμού και ξενοφοβίας Α. Γεωργιάδη

Από τον "προδότη της Δημοκρατίας, προσκυνημένο της δικτατορίας" Γ. Κουρή, στον πολιτικάντη τηλέμπορα αρχαιοκαπηλίας, μεγαλοϊδεατισμού και ξενοφοβίας Α. Γεωργιάδη

Από giorgis , Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 | 9:19 μ.μ.

 Του Γ. Γ.

«Ο Άδωνις κάθε μήνα μου δίνει 17.000 ευρώ για να αγοράσει χρόνο στο Kontra και να κάνει πολιτικό κήρυγμα και τηλεπωλήσεις των βιβλίων του. Το έκανε και όταν υπουργός. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα. Αλλά είναι συνεπέστατος, σαν τράπεζα πληρώνει..».

Γιώργος Κουρής – στην επιτροπή της βουλής που εξετάζει την χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων και ΜΜΕ από τις τράπεζες.

Κάποιες σύντομες παρατηρήσεις. Ο ευυπόληπτος εκδότης – καναλάρχης Γ. Κουρής (χρηματοδοτείται έμμεσα από τον ΣΥΡΙΖΑ μέσω διαφημίσεων στον τηλεοπτικό του δίαυλο), αυτός που σήμερα παρουσιάζεται κήνσορας νομιμότητας, βρέθηκε για ένα διάστημα, μαζί με τον γιο του με «βραχιόλια» για την εμπλοκή του σε ένα απίστευτο χορό ρεμούλας και απάτης που είχε στηθεί με επίκεντρο τον τηλεοπτικό σταθμό Άλτερ. Σύντομα όμως καθάρισε μ αυτή την ιστορία.

Απ’ ότι ξέρουμε, επίσης ο Γ. Κουρής δεν έχει καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου με την κατηγορία του εκβιαστή. Γνωρίζουμε όμως ότι το «δεξί του χέρι», και ο «άνθρωπος για τις σοβαρές δουλειές», όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, Γιάννης Παπαγιάννης, έχει εμπλοκή στο τελευταίο κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων που έχει αποκαλυφθεί.

Επίσης γνωρίζουμε ότι όταν πριν χρόνια ο μόνος δημοσιογράφος που αποδείχτηκε δικαστικά ότι εκβίαζε επωνύμους –με όχημα μια περιθωριακή φυλλάδα που είχε τους «Νέους Ανθώπους»-, ο μακαρίτης πια Γρηγόρης Μιχαλόπουλος,τον πιο ένθερμο συμπαραστάτη του τον βρήκε στο πρόσωπο του Γ. Κουρή.
Να κλείσουμε την αναφορά μας στον Γ. Κουρή με δηλώσεις του Βαγγέλη Γιαννόπουλου όταν είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον πρώην συνεργάτη του. Χαρακτήριζε, λοιπόν, τότε (26 Αυγούστου 1980) τον Γ. Κουρή σαν: «ένα πολιτικώς προδότη της Δημοκρατίας, προσκυνημένο της δικτατορίας, στην περίοδο της οποίας θησαύρισε και δημοσιογραφικώς έναν εκβιαστή και υβριστή και εμπορικώς ένα λωποδύτη της ελεεινής μορφής της εμπορικής πιάτσας με ακάλυπτες επιταγές, με εκβιασμούς και με λαθροχειρίες, οφειλέτη του δημοσίου χρήματος και εκμεταλλευτή του ιδρώτα των εργαζομένων στην επιχείρησή του».

Πάμε τώρα στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας βιβλιοπώλη-τηλέμπορα, Αδωνη Γεωργιάδη. Όπως γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας ο τύπος έχει ταλέντο, να κάνει ένα χαρμάνι τον εγκεφαλικό πεοβασανισμό που τον δέρνει με αρχαιοπληξία, αρχαιοκαπηλία, μεγαλοϊδεατισμό διανθισμένο με ισχυρές δόσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας διαλαλώντας την πραμάτεια του. Και τις περισσότερες φορές προκαλεί αβίαστα το γέλιο, όπως ακριβώς συμβαίνει κάθε φορά που πάει να δικαιολογήσει τις πολιτικές κωλοτούμπες του.

Το βασικό όμως είναι άλλο. Όταν σε ένα μόνο τηλεοπτικό κανάλι ο βουλευτής - τηλέμπορας πληρώνει τον μήνα 17.000 ευρώ για να διαλαλεί την –κατά βάση- σαβουροπραμάτεια του δεν είναι άξιο προβληματισμού το γεγονός ότι έχουμε ένα τέτοια ποιότητας αναγνωστικό κοινό;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger