Home » , » Ν. Μπογιόπουλος: "Ψεύτικες οι εξαγγελίες Τσίπρα στην ΔΕΘ. Πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, παίζοντας με τον πόνο την φτώχεια και την ανέχεια του κόσμου". (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος: "Ψεύτικες οι εξαγγελίες Τσίπρα στην ΔΕΘ. Πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, παίζοντας με τον πόνο την φτώχεια και την ανέχεια του κόσμου". (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 | 10:58 μ.μ.

Την προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού που επιχείρησε ο Αλέξης Τσίπρας με τις εξαγγελίες που έκανε του στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, σχολίασε στην ραδιοφωνική του εκπομπή σήμερα ο Νίκος Μπογιόπουλος.

Αρχικά ο δημοσιογράφος έκανε αναφορά στο μήνυμα που έστειλε με την ομιλία του ο πρωθυπουργός στα κοράκια των διεθνών αγορών που συνοψίζεται στην φράση «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Το ξεπούλημα είναι εδώ».

Στην συνέχεια -και με σκωπτικό τρόπο κάποιες φορές- αναφέρθηκε στις προθέσεις που εκδήλωσε ο Α. Τσίπρας για την διάθεση των 246 εκατομμυρίων ευρώ που θα εισπράξει -αν και όταν- από τους νέους καναλάρχες. «Είναι ψέματα τα όσα είπε ο Τσίπρας» επισήμανε ο ίδιος. Οχι απλώς γιατί οι εξαγγελίες του για να υλοποιηθούν δεν φτάνουν 246 εκατ. αλλά απαιτούνται 246 δις αλλά γιατί «είναι μνημονιακή υποχρέωση αυτά τα λεφτά όταν και αν τα πάρει να κατευθυνθούν στο ΔΝΤ και στην Ε.Ε για την κάλυψη του χρέους».

Σύμφωνα με τον ίδιο, όσα εξάγγειλε ο Α. Τσίπρας είναι παραμύθια της Χαλιμάς, ενώ απέδωσε στον πρωθυπουργό ότι πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, παίζοντας με τον πόνο την φτώχεια και την ανέχεια του κόσμου.

Ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του μιλώντας για το κύμα των μέτρων του 3ου μνημονίου που έρχονται από τις αρχές του επόμενου μήνα και θα αποτελούν άλλο ένα χτύπημα στα ήδη πενιχρά εισοδήματα των λαϊκών νοικοκυριών.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger