Home » , » Χρυσαυγίτες δολοφόνοι, κατάλοιπα υποπροϊόντων του Χίτλερ.

Χρυσαυγίτες δολοφόνοι, κατάλοιπα υποπροϊόντων του Χίτλερ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 | 5:01 μ.μ.


Δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε, απ’ αυτά που έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο, για τον συνταξιούχο μπάτσο που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον γείτονά του στην Πανόρμου.
O χρυσαυγίτης και πολιτευτής του ναζιστικού μορφώματος φέρετε να ενοχλούσε με σεξουαλικά υπονοούμενα τις κοπέλες που σύχναζαν στο γυμναστήριο όπου αθλούταν κι ο ίδιος και η αντίδραση του σε παρατήρηση που δέχτηκε από τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου ήταν να τον δολοφονήσει με τρεις σφαίρες.

Σήμερα το μεσημέρι ο δολοφόνος χρυσαυγίτης παραδόθηκε και ανακρίνεται στο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών. Τα δημοσιεύματα για το ποιον του δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για τις πολιτικές αντιλήψεις και την ιδιοσυγκρασία που κουβαλάει. Και μόνο που ονειρευόταν και δραστηριοποιούταν για να ξαναζωντανέψει τα δωσιλογικά εγκληματικά Τάγματα Ασφαλείας, ήταν επόμενο ότι θα έχει ροπή προς το έγκλημα.  

Να θυμίσουμε ποιοι συγκροτούν ναζιστικές παρακρατικές δολοφονικές οργανώσεις,  χρησιμοποιώντας τα λόγια του εισαγγελέα Παύλος Δελαπόρτας, κατά την αγόρευσή του στη δίκη των δολοφόνων του Λαμπράκη, το Δεκέμβρη του 1966. Οι οργανώσεις λοιπόν αυτές συγκροτούνται: «από κατάλοιπα υποπροϊόντων του Χίτλερ, από γιγαντοκύτταρα δοσιλογικής λευχαιμίας... από κακοποιούς διαφόρων βαθμών και ειδών, από ιδεολογικούς σκηνίτες και από άλλους φτωχούς διαβόλους...  από κοινωνικά βυθοκορήματα …  Σήμερα, εδώ, ένα σύμφυρμα κλεφτών, βιαστών, δοσίλογων και κάθε είδους κακοποιών, εμφανίζεται (προς εθνοκαπηλεία και ανομολόγητους ιδιοτελείς σκοπούς) ως προστάτης κοινωνικών καθεστώτων, ως φύλακας ιερών και οσίων και ως Κέρβερος του νόμου και της τάξης. Τι άλλο έπρεπε να περιμένει κανείς απ’ αυτό πλην του ότι θα εξελισσόταν σε κακοήθη νεοπλασία της κοινωνίας;».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Οκτωβρίου 2016 στις 8:20 π.μ.

Mπορεί η προ-χθεσινή δολοφονία από χέρι χρυσαύγουλου νά είναι μεμονωμένο περιστατικό αυτό όμως δέν σημαίνει πώς τα μέλη της ναζιστοσυμμορίας δέν διαθέτουν δολοφονικά ένστικτα,δέν σημαίνει πώς δέν ειναι ποταπά σκουλήκια που διψούν γιά αίμα
Τό χειρότερο δέ κυκλοφορούν ελέυθεροι , ενώ το απόκομμα τους δίνει παραστάσεις δήθεν πατριωτισμού στόν υποτιθέμενο ναό της δημοκρατίας(γιά ποιά δημοκρατία μιλάμε άραγε με τούς νοσταλγούς του χίτλερ )
Ο Τσίπρας ξεπουλά αβέρτα και ετούτοι πουλάνε πατριωτιλίκι μη ξαφνιαστείτε λοιπόν έαν τα ναζίδια αυξήσουν τα ποσοστά τους αύριο ....
fuck the system

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger