Home » , » Το απύθμενο θράσος του χρεωκοπημένου Γιάννη Μηλιού και μια απάντηση

Το απύθμενο θράσος του χρεωκοπημένου Γιάννη Μηλιού και μια απάντηση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 | 10:57 μ.μ.

Γράφει ο Φιλαλήθης

Μετά από αφωνία πολλών μηνών, ο αρχετυπικός ευρωπαιστής "αριστερός" Γιάννης Μηλιός επανακάμπτει δριμύτερος από τας Ευρώπας όπου κατοικοεδρεύει εδώ και χρόνια με μία συνέντευξη-τραγέλαφος στη Βασιλική Σιούτη όπου βροντοφωνάζει "ηττηθήκαμε".

Πρόκειται για μία έμμεση ομολογία της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ του χρεωκοπίας ως ανθρώπου, ως πολιτικού, ως οικονομολόγου, ως "αριστερού" (από τη μεγάλη παραγωγή σαλονάτων, ροζουλί "αριστερών" του αμερικανικού Κολλεγίου) αλλά μια ομολογία "πασπαλισμένη" με πολλές εμμονές, ψεύδη, ανακρίβειες και ΚΑΜΜΙΑ συγγνώμη ή μεταμέλεια για όσες ατιμίες διαπράχθηκαν σε βάρος του λαού μας με δική του συμμετοχή.
Άλλωστε και ο άλλοτε σύντροφός του στο Σύριζα, Λαφαζάνης, 15 μήνες τώρα αρνείται πεισματικά να πει μια συγγνώμη στο λαό μας για το ιστορικά ανεκδιήγητο "διαφωνούμε με το μνημόνιο (Τσίπρα) αλλά στηρίζουμε την κυβέρνηση (Τσίπρα)".

Λυπάμαι Γιάννη Μηλιέ, εμείς δεν "ηττηθήκαμε" αλλά προδοθήκαμε.
Κι ούτε είσαι στην ίδια πλευρά με το λαό μας για να μιλάς στον α' πληθυντικό για τις δικές σου αποτυχίες εκτός κι αν παριστάνεις τον Ιούλιο Καίσαρα που μιλούσε για τον εαυτό του χρησιμοποιώντας τον γ' ενικό και τον α' πληθυντικό.

Όσοι απελπισμένοι ψήφισαν το Σύριζα το Γενάρη του 2015 και ιδίως όσοι ψηφίσαμε ΟΧΙ τον Ιούλη του 2015 ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΜΕ από τον Τσίπρα και την κλίκα του στην οποία ανήκες ΚΑΙ εσύ ως υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του Σύριζα μέχρι που αποχώρησες ΟΧΙ λόγω πολιτικής διαφωνίας (αφού ακόμη και τώρα πρεσβεύεις ό,τι και ο Τσίπρας) αλλά μετά τα απανωτά δημοσιεύματα των Παραπολιτικών που έβγαζε τα οικογενειακά άπλυτά σου στη φόρα που σε κάθε ευνομούμενη χώρα θα θεωρούνταν σκανδαλάρα.

Τα δημοσιεύματα αποκάλυπταν τη ζωάρα της κόρης σου που έτρωγε τα σούσι της στα πανάκριβα θέρετρα της Ελβετίας στην υγεία του κορόιδου ελληνικού λαού που πλήρωνε τη συμβουλευτική νομική εταιρεία στην οποία εργαζόταν με σκοπό να συμβουλεύει το ελληνικό δημόσιο στο ξεπούλημα του εθνικού πλούτου,
Η δε εφημερίδα απειλούσε με περαιτέρω αποκαλύψεις για το άτομό σου και το μερτικό του από τη νεοφιλελεύθερη εκποίηση της χώρας μας στους μεγαλοκαρχαρίες ενώ εσύ επαγγελλόσουν στο πόπολο "μαρξισμό".
"Ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό" που έλεγε ο Βουλγαράκης, αυτός ήταν ο "μαρξισμός" σου "αριστερέ" Γιάννη Μηλιέ;

Δεν "ηττηθήκαμε" λοιπόν εμείς ούτε από το Μαρινάκη, τον αγαπημένο νέο καναλάρχη της κυβέρνησης Σύριζα που με την αποκάλυψη του σκανδάλου πολιτικού αμοραλισμού και ιδεολογικής υποκρισίας σου έβγαλε εσένα Γιάννη Μηλιέ από τη νομή της συριζέικης εξουσίας, ούτε από κανέναν άλλον, αλλά ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΜΕ από το αφεντικό σου, τον Τσίπρα με τον οποίο συνεχίζεις ακόμη και τώρα 1.5 χρόνο μετά το ψευτοδημοψήφισμα να συμφωνείς για την παραμονή της χώρας μας στη φενάκη της Ευρωζώνης συνεχίζοντας το τροπάριο του γερμανικού ιμπεριαλισμού και του ντόπιου δοσιλογισμού ότι "Εθνικό νόμισμα=εθνικισμός".
Άρα εν ονόματι του "διεθνισμού" σας Γιάννη Μηλιέ καλώς να συνεχίσουν να κονομάνε σε βάρος του ελληνικού λαού τα ντόπια τρωκτικά και τα ευρωγερμανικά μονοπώλια αλλά κατά τα άλλα "ηττηθήκαμε" και είσαι απέναντι στον Τσίπρα κτλ.

Άλλωστε σύμφωνα με τις ιδέες σου Γιάννη Μηλιέ -που επίσης τυχαία συμπίπτουν με αυτές του Φίλη και του Αντώνη Λιάκου, άλλοτε μέντορα του Σημίτη- "δεν υπάρχει ελληνικός λαός αλλά λαός του ελληνικού κράτους" ενώ το ελληνικό έθνος συστάθηκε από το ελληνικό κράτος που δημιουργήθηκε ΜΕΤΑ την επανάσταση του 1821 (την οποία έκαναν μάλλον εξωγήινοι αλλά σίγουρα όχι έλληνες).

Σου χρειάζεται όμως Γιάννη Μηλιέ απάντηση και σε άλλα βασικά σημεία της συνέντευξης-αυτοεξευτελισμού σου:
-Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης μας ήρθε έτοιμο.
Γιατί Γιάννη Μηλιέ τότε δεν το κατήγγειλες και ΓΙΑΤΙ ακόμη και τώρα ΔΕΝ καταγγέλεις ΠΟΙΟΙ το έφτιαξαν, σε ΠΟΙΑ χώρα και σας το έστειλαν στο Σύριζα; Αφού τότε ΕΣΥ ήσουν υπεύθυνος οικ.προγράμματος του Σύριζα, σίγουρα γνωρίζεις!
-Πριν την εκλογική νίκη υπήρχαν φαινόμενα φατριασμού και είχε αυτονομηθεί το γραφείο του προέδρου.

ΕΣΥ όμως Μηλιέ διαγκωνιζόσουν να φαίνεσαι πως είσαι "άνθρωπος του προέδρου" και με τη στήριξή του είχες επιβάλλει στο Σύριζα την εμμονή σου για παραμονή στην Ευρωζώνη "πάση θυσία" αλλά "δίχως λιτότητα" επειδή "η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα είναι εθνικιστική αναδίπλωση"
-Κάποιοι ήθελαν κυβέρνηση με κάθε τρόπο, ακόμα και με εκπτώσεις.
Τις "εκπτώσεις" Μηλιέ, τις προσέφερες ΕΣΥ με την εμμονή σου για "πάση θυσία" παραμονή στην Ευρωζώνη που άνοιγε το δρόμο για ΚΑΘΕ συναλλαγή και προεκλογική συνεννόηση του Σύριζα με το Βερολίνο και το ντόπιο κεφάλαιο ήδη από το 2010 όπως τώρα ομολογείς!

-Στη μηχανορραφία δεν ήμασταν καλοί όπως η άλλη πλευρά
"Η άλλη πλευρά" ήταν οι ανόητοι ή/και βαλτοί να φαίνονται ως αφελείς Λαφαζαναίοι, Μηλιέ...
ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ μέχρι που αποχώρησες λόγω του σκανδάλου με την κορούλα σου που έβγαλαν "Τα Παραπολιτικά" και ποιος ξέρει ποια άλλα σκανδαλάκια είχαν να σου βγάλουν στη φόρα οι υπάλληλοι του Μαρινάκη έτσι και δεν αποχωρούσες!
-Η πορεία του συμβιβασμού είχε ξεκινήσει από το 2013
Κι εσύ Γιάννη Μηλιέ, ΤΩΡΑ το λες 15 μήνες ΜΕΤΑ την προδοσία του Τσίπρα σου με το ψευτοδημοψήφισμά του!
ΤΙ έγινε στο ενδιάμεσο; έπαψες να είσαι περιζήτητος στα "αριστερά" think-tank του Βερολίνου όπου κατοικοεδρεύεις;
-Αν ο Συριζα έλεγε από το 2010 ότι συμφωνεί με το 70% του μνημονίου, θα είχε μικρότερο ποσοστό από τη ΔΗΜΑΡ

Μα κι εσύ ΤΩΡΑ το 2016 τα λες πρώτη φορά δημόσια, ενώ σιωπούσες μέχρι σήμερα ακόμη και για τις συριζέικες απάτες του 2013... δηλαδή ήσουν ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ στη μεθοδευμένη ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του ελληνικού λαού από το 2010 που "ξεσκεπάζεις" τώρα!
– Το μνημόνιο συμφωνήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου. Από εκεί και πέρα γινόταν μια διαπραγμάτευση εντός της πολιτικής της λιτότητας, ζητώντας κάποια δωράκια και κάποια φύλλα συκής

Εσύ όμως και τότε ΣΙΩΠΟΥΣΕΣ... και όπως και σήμερα 15 μήνες ΜΕΤΑ το 3ο μνημόνιο Τσίπρα, επέμενες τότε να παραμείνει η Ελλάδα στο δημοσιονομικό Νταχάου της Ευρωζώνης.
-Η κριτική των «53» ήταν σε μεγάλο βαθμό ψευδεπίγραφη.
Όπως ψευδεπίγραφη είναι και η ΣΗΜΕΡΙΝΗ κριτική σου στο πρώην αφεντικό σου, Γιάννη Μηλιέ
-Ουδέποτε ήταν όνειρό μου μια θέση στην κυβέρνηση. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Δίλημμα δεν υπήρχε. Ήταν δεδομένο για μένα ότι θα μείνω απέξω

Ας μη σου είχαν βγάλει τα Παραπολιτικά του Μαρινάκη τα οικογενειακά σου άπλυτα και θα βλέπαμε αν ΔΕΝ θα ήσουν και ΤΩΡΑ στην κυβέρνηση Τσίπρα με την οποία άλλωστε έχετε την ίδια ακριβώς εμμονή και προσήλωση στην Ευρωζώνη, στην ευρώ-ναζιστική ΕΕ και την υποτέλεια της χώρας μας στο ντόπιο κεφάλαιο και στο ευρώ-γερμανικό ιμπεριαλισμό, γνωρίσματα "πασπαλισμένα" με μπόλικο μίσος απέναντι στο λαό μας.

Πάντως, Γιάννη Μηλιέ αφού και τώρα συμφωνείς στο 99% των όσων πρεσβεύει ο Τσίπρας υπάρχει ακόμη θέση για σένα στον Σύριζα, ιδίως όταν θέλει να ενσωματώσει και όσα ΔΗΜΑΡίτικα/πασοκικά στελέχη είχαν μείνει ως τώρα απ'έξω... θα πάει ο "σύντροφος" Κουβέλης που ΕΣΥ απέκλειες από το Σύριζα  και θα μείνεις εσύ απ'έξω;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 16 σχόλια

11 Οκτωβρίου 2016 - 11:24 μ.μ.

Οχι πάλι τα ίδια ρε παιδιά. Το έχουμε γράψει τόσες φορές. Τα μόνα κείμενα που εκφράζουν τις θέσεις το μπλοκ είναι οι αναρτήσεις που δεν φέρνουν όνομα συντάκτη και υπογράφονται σαν "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ"

11 Οκτωβρίου 2016 - 11:55 μ.μ.

Πρώτα να κάνω σαφές ότι τα κροκοδείλια δάκρια, διαφόρων μετανοουσών Μαγδαληνων, τύπου Ρινάλντι, Μηλιού κλπ. με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Για όσους δεν έχουν αλτσχαιμερ, όλοι αυτοί είναι το ίδιο υπεύθυνοι με την αυλή του Τσίπρα. Και τώρα το ερώτημα. Τι έγινε ρε παιδιά άλλαξε ο Καζάκης όνομα; Γιατί ΑΥΤΟ το κείμενο αποκλείεται να το έγραψε αριστερός.

12 Οκτωβρίου 2016 - 12:22 π.μ.

Φυσικά κι αποκλείεται το κομμάτι να το έγραψε αριστερός που να έχει πίστη & αφοσίωση στην Ευρωζώνη (!!!)... τέτοιοι "αριστεροί" μόνο στο Σύριζα και στα συγκοινωνούντα δοχεία του στην υπόλοιπη "Αριστερά" κυκλοφορούν... εκτός κι αν υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν πως όποιος μιλάει υπέρ της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα ανήκει υποχρεωτικά στο ΕΠΑΜ... ας μη χαρίζουμε στον Καζάκη ή στον Αλαβάνο την υπόθεση της εξόδου από την Ευρωζώνη...

12 Οκτωβρίου 2016 - 1:12 π.μ.

Παρόλες τις ιδεολογικές και πολιτικές διαφωνίες που έχω με τον Γιάννη τον Μηλιό αυτή η κριτική είναι άδικη, ατεκμηρίωτη και λανθασμένη και φυσικά δεν είναι από τα αριστερά του.

12 Οκτωβρίου 2016 - 4:53 π.μ.

Φανταστικό κείμενο.
Θα μπορούσε να το είχε γράψει και ο Μαρξ ή ο Λενιν αν χαρακτήριζε το Μηλιό Φιλισταίο. Άλλωστε είναι γνωστό πως ασχολιόταν με το να απαντάει στην κάθε μαλακία που πέταγε ο Μηλιός της εποχής και για αυτό δεν πρόλαβε να τελειώσει και το Κεφάλαιο

Πραγματικά αυτό το σχολιάκι του vlamal είναι βγαλμένο από τα τρολικά κατάστιχα της "αριστεράς" της διαπλοκής .
Για να μαθαίνουν οι νεότεροι λοιπόν τι έχω παρατηρήσει στην αρχιτεκτονική της αριστερίστικης τρολιάς.
1ον. Διαχωρίζουμε διακριτικά τη θέση μας από το καταγγελόμενο πρόσωπο ΧΩΡΙΣ όμως να σχολιάζουμε περαιτέρω ούτε τις θέσεις του , ούτε αυτά που του καταγγέλονται π.χ. για την περίπτωση μας τη σιωπή του Μηλιού τοοοσους μήνες μετά το άδειασμα του από τον Τσίπρα, ή τις ιδεολογικές του αντιλήψεις περί Ευρωμονόδρομου....
2ον. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ πειράζουν το αριστερίστικο ΤΡΟΛΗ... άλλωστε όσοι δεν έχουν αλτσχαιμερ (οι τις ερτοπεν και η Βασιλική Σιούτη δηλαδή) θυμούνται ΟΛΕΣ τις κωλοτούμπες , τα σκάνδαλα, τις μίζες , τα βολέματα στα παιδάκια και τα φιλαράκια τους και δεν είναι ανάγκη να τα αναπαράγουμε μπας και τα ξεχάσουμε και χωρίς αλτσχαιμερ. (ύποπτα τρολικός ο λόγος εδώ)
3ον. Το ξάφνιασμα!!! Το τρολ τώρα μετασχηματίζεται στην γνωστή αριστερίστικη Κατίνα και το γυρίζει επί προσωπικού αναφέροντας τον αιώνιο ηγέτη του ΕΠΑΜ Καζάκη .

Ήρθε η ώρα λοιπόν να κάνω κι εγώ σαφές ότι με αφήνουν παγερά αδιάφορο οι αιώνιοι ηγέτες που αυτοαποκαλούνται "αριστεροί" τύπου Γκαργκάνα (που η οργάνωση του είναι κάτι μεταξύ ευαγγελικής Σέχτας και ΜΚΟ του Σόρος) , Ρινάλντι, Μηλιού, Παναγιώτη Σωτήρη, Χάγιου , Σαραφιανού κλπκλπ που αυτό που κοιτάνε είναι να
καβατζώσουν τα κωλαράκια τους ξεπουλώντας με το κεφάλι τα "αριστερά" κοπάδια τους στο ΣΥΣΤΗΜΑ είτε αυτό λέγεται νεοφιλελέ Τσίπρας , είτε Μαρινάκης, είτε Mικροσοφτ, είτε Πρεσβεία.

Κόψτε λοιπόν τις τρολιές με τις αριστεροσύνες και κοιτάχτε τα μούτρα σας στο καθρέπτη και φτύστε τα αφήνωντας τον κόσμο να εκφράσει τις απόψεις του χωρίς να τον τραμπουκίζεται.

Άντε γιατί vamal πραγματικά ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ γκεμπελίσκος και το ξέρεις.

12 Οκτωβρίου 2016 - 11:27 π.μ.

Οκ Βαθυ Κοκκινο, δεν σας εκφραζει το κειμενο αφου φερει υπογραφη(?) καποιου "φιλαληθη". Ομως εχετε μιαν ευθυνη αν δημοσιευετε φορα παρτιδα συκοφαντιες. Ιδιως οταν αυτες εξαπολυθηκαν απο παπαδες για να συντριψουν ενα στελεχος του κομματος τους, που αν και μεχρι τοτε λαθεμενα συμφωνουσε μαζι τους, ειχε αρχισει ομως πολυ πριν τις 20 Φλεβαρη να εκφραζει τις διαφωνιες του, να προειδοποιει το κομμα του για οσα θα ακολουθησουν, και να καταψηφιζει στις ΚΕ τις εισηγησεις της πλειοψηφιας. Γι αυτο αλλωστε βρεθηκε εκτος κυβερνητικου νυμφωνος, παροτι "τεχνικα" ηταν περιζητητος. Ο 'φιλαληθης" αναπαραγει τα αισχη των παπατζηδων -που παρεπιπτοντως ειναι και ψευδη, αλλα αυτο λιγη σημασια εχει..- χωρις ντροπη. Ξεχνα επισης οτι αυτη η επιθεση δεν ειχε αποδεκτη μονο τον ΓΜ, αλλα και ολους τους διαφωνουντες. Κριμα

12 Οκτωβρίου 2016 - 9:06 μ.μ.

Ο γνωστός Αντώνης Νταβανέλος βγήκε τώρα να υπερασπιστεί το Μηλιό!!! Μεταγραφή Μηλιού στη ΛΑΕ ή και στη ΔΕΑ μυρίζει!

Αφού ωρέ Αντώνη ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ τα δημοσιεύματα των Παραπολιτικών για τα πεπραγμένα της κόρης του Μηλιού, ΓΙΑΤΙ δεν ΠΡΟΣΕΦΥΓΕΣ στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ εναντίον των δημοσιευμάτων, της εφημερίδας και των συντακτών τους όταν δημοσιεύτηκαν το 2015, δηλαδή πριν από 1.5 χρόνο;

Μήπως επειδή είναι ΑΛΗΘΕΙΑ όσα ανέφεραν τα δημοσιεύματα για την κόρη Μηλιού;
Μήπως επειδή οι φωτογραφίες και οι προκλητικές αναρτήσεις της Ελιάνας Μηλιού που περιέχονται στα δημοσιεύματα ΔΕΝ μπορούν να αμφισβητηθούν;
Ιδού τα δημοσιεύματα, ο καθένας έχει κρίση και μυαλό να κρίνει αν είναι αλήθεια ή εσύ απλώς Αντώνη κάνεις τον αυτόκλητο (;) δικηγόρο του Μηλιού:
http://www.parapolitika.gr/article/78879/i-eliana-milioy-xerei-na-kanei-idiotikopoiiseis
http://www.parapolitika.gr/article/136767/diakopes-sto-gkstaant-gia-tin-kori-toy-syrizaioy-gianni-milioy
http://www.parapolitika.gr/article/340329/i-kori-toy-milioy-diaskedazei-sto-salon-de-bricolage-vgazontas-fotografia-me

ΤΟΛΜΑ λοιπόν Αντώνη να πας στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ τους συντάκτες και την εφημερίδα που δημοσίευσε τα άρθρα αντί να συκοφαντείς επειδή ΔΕΝ έχεις κάτι άλλο να πεις και να κάνεις!
Μέχρι λοιπόν να προσφύγεις στην ΕΣΗΕΑ, ΕΣΥ είσαι ο λασπολόγος και όχι Τα Παραπολιτικά, ούτε το άρθρο για το Μηλιό που παραπέμπει στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ΕΣΥ ασκείς τρομοκρατία και πίεση στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ για να επιβάλλεις φασιστικού τύπου λογοκρισία και ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

Καλύτερα η ΛΑΕ να βάλει κάποιον άλλον να υπερασπιστεί τη νέα της μεταγραφή (;), το Μηλιό τον αμετανόητο υπέρμαχο του Ευρώ...
Και να μη μας λένε οι ΛΑΕτζήδες μετά από τέτοιες "κουμπαριές" με τους ευρωμανείς Μηλιούς ότι έχουν ως πρόγραμμα την "έξοδο από το Ευρώ"...

12 Οκτωβρίου 2016 - 9:54 μ.μ.

Ψυχίατρο έχετε εκεί στο βαθύ κόκκινο;

12 Οκτωβρίου 2016 - 11:55 μ.μ.

Βαθύ κίτρινο

13 Οκτωβρίου 2016 - 12:28 π.μ.

Φίλε(;) Ροβεσπιέρε. Για τα τελευταία 45 χρόνια που μπορώ να μιλήσω με σιγουριά, η αριστερή κριτική δεν περιλαμβάνει αναφορές σε κόρες , ούτε βασίζεται σε δημοσιεύσεις εντύπων πρεζέμπορων. Όσο για το ποιος είναι φασίστας, και αντιγραφέας του Γκέμπελς αρκούν οι δημοσιεύσεις ΚΑΘΕ άρθρου του Καζάκη στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ. Τελος επιδή το Βαθύ Κόκκινο δεν εχει ψυχιάτρους συστήνω τόσο στον Ροβεσπιέρο όσο και στον El Carnicero Rojo να επισκεφτούν τον κ. Κλεάνθη Γρίβα. Θα τους φανεί χρήσιμος.

13 Οκτωβρίου 2016 - 1:23 π.μ.

μαλλον ο μηλιος (που δεν υπηρξε βουλευτης, υπουργος) καταπατησε την θεση παρκινγκ του αρθρογραφου. δεν εξηγειται αλλοιως τοση ενταση

13 Οκτωβρίου 2016 - 4:38 π.μ.

Μια κριτική από τα αριστερά ρε παιδιά... κανάς "αριστερός" να την κάνει?

Πώς προκύπτει ότι δεν είναι κριτική από τα αριστερά?

Για το πού συγκροτείται το προλεταριάτο ως τάξη? Στο έθνος.
(αφού ρε Βαρουφάκη και Μηλιέ ΔΕΝ υπάρχει ευρωπαικό έθνος ακόμα. Περίμενε άλλα 100 χρόνια και μετά βλέπουμε.
(Βέβαια εδώ κάποιοι ξεχνάνε να μας πούν ότι τα έθνη που ονειρευονται γεννιόνται μέσα από ποταμούς αίματος και βαφτίζονται μέσα σε εγκλήματα)
Για το ζήτημα του νομίσματος?
Συγκέντρωση της πίστης στα χέρια του κράτους, μέσω μιας εθνικής τράπεζας, που τα κεφάλαιά της θα ανήκουν στο κράτος και που θα έχει το αποκλειστικό μονοπώλιο λέει το Κομμουνιστικο Μανιφέστο στα προτεινομενα μέτρα μιας προλεταριακής εξουσίας

https://www.marxists.org/ellinika/archive/marx/works/1848/com-man/index.htm

Κάντε μια επανάληψη γιατι βλέπω βαρύ Αλτσχαιμερ.


13 Οκτωβρίου 2016 - 4:39 π.μ.

Καλά ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολείται με ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ?

Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ΤΟΥΣ ήρθε έτοιμο.!!!!
ΠΟΙΟΙ το έφτιαξαν ?
ΠΩΣ (πάντως όχι μέσα από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ αφου εκεί προϊστατο ο Μηλιός που δεν πήρε χαμπάρι)
και ΓΙΑΤΙ ?
Ήταν αριστερό (χαχαχα ....) ? ΟΧΙ λέει ο καθηγητής Μηλιός...

Ο Φιλαληθής προσθέτει και το ερώτημα ΑΠΟ ΠΟΥ? Σε ποιά χώρα? Αυτό δηλαδή ΔΕΝ είναι μέσα στις αναλύσεις της αριστεράς ? Ιμπεριαλισμός Δεν υπάρχει ?
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ?

ΝΤΑΒΑΝΕΛΛΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ? ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΣ?

ΥΓ 1. Η ανάφορές στις κόρες των αστών και τις γυναίκες τους υπάρχει από την εποχή του κομμουνιστικού μανιφέστου και μάλιστα ο τρόπος του βίου που διάγουν είναι ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ γνώρισμα της αστικής τάξης. Όπως είναι επίσης δείγμα της διαπαιδαγωγισής από τους αστούς γονείς τους. ΠΧ λογικό είναι ο Ερνεστο Τσίπρας να βγει νέος Κούλης από το σχολείο Χιλ .
ΥΓ 2. βλέπω μια παραφυάδα των τρολλ του Σόρος να ξεπηδάει στο Βαθυ Κόκκινο . Πώς το επιτρέπετε?? (πλάκα κάνω αφήστε τα παιδακια να βγάλουν κανα χαρτζιλίκι παίζοντας τα ¨αριστερά"). Ήθελα να βάλω ΛΙΝΚ DCleaks και ματθαίο τσιμιτάκη, αλλά προτείνω στους πιτσιρικάδες Ευη Μαργαρώνη
Ath stav, γιαννης να κοιτάξουν κι εδώ
http://www.protagon.gr/epikairotita/ellada/pws-na-pareis-lefta-gia-ti-mko-sou-31476000000

ΥΓ3. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ !!!

13 Οκτωβρίου 2016 - 11:41 π.μ.

Tα ερωτήματα είναι ΠΕΝΤΕ, απλά και αμείλικτα όσο κι αν οι αυτόκλητοι (;) τροτσκιστές & ευρωπαιστές δικηγόροι του Μηλιού έχουν βγάλει το αριστερόμετρο και προσπαθούν να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα με τεστ αριστεροσύνης (στα οποία οι ίδιοι έχουν αποτύχει):

ΓΙΑΤΙ ο Μηλιός δεν λέει ακόμη και τώρα ΠΟΙΟΙ και σε ΠΟΙΑ χώρα έγραψαν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και τους το έκαναν φυτευτό στο Σύριζα;
ΓΙΑΤΙ αφού το 3ο Μνημόνιο (Τσίπρα) ήταν πια γεγονός στις 20 Φλεβάρη 2015 ο Μηλιός που το'ξερε ΔΕΝ βγήκε να καταγγείλει δημόσια την προδοσία Τσίπρα;
ΓΙΑΤΙ ο Μηλιός ενώ "διαφωνεί" με το μνημόνιο Τσίπρα, συνεχίζει να επιμένει στην πάση θυσία παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη;
ΓΙΑΤΙ ο Μηλιος "αποκαλύπτει" τώρα το 2016 ότι ο Σύριζα από το 2010 πίστευε ότι "το 70% του μνημονίου είναι καλό";
ΓΙΑΤΙ ο Μηλιός ακόμη και τώρα δεν ζητάει ΣΥΓΝΩΜΗ για το ρόλο του στη μεθοδευμένη από το 2010 προδοσία Τσίπρα αλλά και για τη σιωπή του μέχρι σήμερα;

13 Οκτωβρίου 2016 - 8:22 μ.μ.

Παρεισέφρησε Αντώνη.

13 Οκτωβρίου 2016 - 8:23 μ.μ.

Καταλάβαμε βαθυ κόκκινο. Παρεισέφρησε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger