Home » , » Γιατί βομβαρδίζουν εμάς;

Γιατί βομβαρδίζουν εμάς;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 | 6:47 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175. 

Κανένας θρήνος στα δυτικά ΜΜΕ για τη μικρή Μαρία, την κοπέλα που έχασε τη ζωή της πριν μέρες, από τις τρομοκρατικές επιθέσεις των δήθεν μετριοπαθών στη Συρία. Οι μισθοφόροι των ΗΠΑ βομβαρδίζουν αμάχους μόνο και μόνο επειδή έχουν διαφορετική θρησκεία. Γι αυτό ακριβώς όμως οι φασίστες χάνουν τον πόλεμο παρά την υλική βοήθεια των ιμπεριαλιστών της Δύσης, των αλλοπρόσαλλων Σεΐχηδων και Σουλτάνων. Χιλιάδες παιδιά δέχθηκαν την εκδικητική μανία των αδίστακτων εγκληματιών που παρουσιάζονται από το ΝΑΤΟ ως λύση! "Λύση" που βολεύει μόνο τους πολεμοκάπηλους.

Την Κυριακή άλλο ένα μικρό κορίτσι έγινε μάρτυρας. Οι διασώστες έκαναν έξι ώρες για να φτάσουν στο σώμα της δεκατριάχρονης Σάρας, που πέθανε μέσα στο βομβαρδισμένο σπίτι της, μαζί με τον εικοσάχρονο αδερφό της. Το τρίτο παιδί της οικογένειας τραυματίστηκε σοβαρά. Ο τραγικός πατέρας τους, σε μια προσπάθεια να τα προφυλάξει, τους είπε να μην πάνε σχολείο, να μείνουν σπίτι, καθώς τα σχολεία στο Χαλέπι αποτελούν στόχους προτεραιότητας των Τζιχαντιστών. Έχουν ένα θέμα με τη μόρφωση οι ισλαμοφασίστες, αφού υπακούν καλύτερα όσοι δεν ξέρουν πολλά γράμματα. Αλλά για την Αμερική κακός είναι μόνο ο Άσαντ και οι Ρώσοι!

"Γιατί οι αντάρτες επιλέγουν να στοχεύουν αθώους πολίτες όταν είναι "πρόσωπο με πρόσωπο με το συριακό στρατό; Γιατί μας βομβαρδίσουν αντ' αυτού"; Ρωτά αγανακτισμένος ο κόσμος.
Ρητορικό το ερώτημα, επειδή γνωρίζουμε όλοι την απάντηση. Γιατί οι πλιατσικολόγοι, οι συμμορίες των ισλαμιστών, είναι δειλά καθάρματα. Πληρώθηκαν για να σκοτώσουν και να καταστρέψουν. Ο στρατός όμως είναι πολύ δύσκολος στόχος. Ο πολεμιστής ξέρει να φυλάγεται, είναι οπλισμένος, μπορεί μια χαρά να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Σκοτώνει άνετα τους επαγγελματίες νατοϊκούς δολοφόνους. Οι τρομοκράτες προτιμούν να βγάλουν τα λεφτά τους ευκολότερα. Επιπλέον σε κάθε πόλεμο αυτό γίνεται. Οι άμαχοι την πληρώνουν πρώτοι από όλους. Οι φτωχοί...

Ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Richard Black, που επισκέφθηκε πριν λίγους μήνες τη Συρία, παραδέχθηκε, ότι οι σύμμαχοι των Αμερικάνων πολλές φορές χρησιμοποιούν αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες.

"Μετριοπαθείς" είναι μόνο στο όνομα, ενώ συναγωνίζονται - μάλιστα αρκετές φορές ξεπερνούν - σε φρικαλεότητες και εγκλήματα πολέμου το ISIS, κάνοντας βασανισμούς, ακρωτηριασμούς, αποκεφαλισμούς άμαχου πληθυσμού. Φυσικά υπάρχει συστηματική προσπάθεια εξισλαμισμού, ενώ στις περιοχές που κατέλαβαν οι γκρίζοι λύκοι (Τούρκοι) οι Κούρδοι διώκονται συστηματικά...

Σήμερα άκουσα ότι ο Σουλτάνος ονειρεύεται ξανά την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ας τολμήσει να προχωρήσει προς το Χαλέπι, να ησυχάσουμε μια ώρα αρχύτερα από δαύτον.

Καλό ταξίδι Μαρία, Σάρα... Η θυσία χιλιάδων παιδιών, γυναικών και αντρών του αδούλωτου Συριακού Λαού δεν θα ξεχαστεί, ούτε θα πάει χαμένη.

Σε μια απόπειρα βεβήλωσης της μνήμης τους, σε μια προσπάθεια παραποίησης της πραγματικότητας και τη γενοκτονίας κατά των μειονοτήτων, τα ΜΜΕ είτε λογοκρίνουν τέτοιες ειδήσεις, είτε τις διαστρεβλώνουν, λέγοντας ότι βομβαρδίζει το Χαλέπι μόνο ο Άσαντ, υπονοώντας άραγε τι; Ότι τα τσιράκια τους μοιράζουν καραμέλες, όχι ερήμωση και θάνατο;

Ο κόσμος όμως που βρίσκεται εκεί γνωρίζει καλά. Έχει ορκιστεί να αγωνιστεί εναντίον κάθε κτήνους και των αφεντικών το, εναντίον κάθε επίδοξου κατακτητή. Δεν φοβούνται πλέον τίποτα και κανένα. Η νίκη τους θα είναι νίκη όλων των ελευθέρων ανθρώπων. Και στην Ουκρανία και στη Σύρια, παντού και πάντοτε, ο φασισμός θα ηττηθεί.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger