Home » , » Πονάει η Καλογριτσιάδα

Πονάει η Καλογριτσιάδα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 | 7:55 μ.μ.

Πηγή: «ΚΟΝΤΡΑ»

Ηταν λογικό η Καλογριτσιάδα ν’ απασχολήσει την προ ημερήσιας διάταξη συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά, παραδόξως όμως δεν την απασχόλησε όσο θα περίμενε κανείς. Οι Τσιπροκαμμένοι προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι, όμως οι της αντιπολίτευσης δεν επέμειναν ιδιαίτερα. Το πιθανότερο είναι πως άφησαν αυτό που έχει ήδη καταστεί κοινή συνείδηση να κάνει τη δουλειά του, ώστε οι Τσιπροκαμμένοι να φανούν ως απολογούμενοι.

Τις σχετικές αναφορές άνοιξε ο Τσίπρας στην πρωτομιλία του, καλώντας τον Μητσοτάκη «αν θέλετε να μάθετε κάτι για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, καλύτερα να ρωτήσετε τον σύμβουλό σας, τον κ. Θεοδωρικάκο, γιατί είναι συνεταίροι και συνεργάτες χρόνια. Μη ρωτάτε εμένα». Επειδή αντελήφθη πως αυτού του τύπου η επιχειρηματολογία δεν πείθει, γιατί όλος ο κόσμος έχει καταλάβει τι έγινε με τον Καλογρίτσα, επανήλθε στη δευτερομιλία του, βάζοντας πονηρά στο κάδρο και τον X. Φλωράκη, για να υποστηρίξει ότι ο Καλογρίτσας είχε φιλίες στην Αριστερά, όμως μπίζνες έκανε με τη δεξιά. Είπε: «Δεν το ήξερα πραγματικά. Καλά που μου το βάλατε σήμερα εδώ στη Βουλή. Δεν το ήξερα ότι η διαπλοκή σε αυτόν εδώ τον τόπο είχε το όνομα Καλογρίτσας. Δεν το ήξερα. Νόμιζα ότι είχε άλλα ονόματα. Αλλά εν πόση περιπτώσει, τον κ. Καλογρίτσα, μάλλον τον ξέρουν καλύτερα δικοί σας συνεργάτες από ό,τι εμείς. Βεβαίως, ήταν φίλος του αείμνηστου Χαρίλαου Φλωράκη και οι επιχειρηματίες πρέπει όλοι να έχουν φιλίες στην Δεξιά και όχι στην Αριστερά».

Τα υπόλοιπα ήταν σκέτη απολογητική που αποκάλυψαν τον εκνευρισμό του Τσίπρα: «Αλλά πείτε μας, σε τι τον ευνοήσαμε; Σε τι τον ευνοήσαμε, κύριε ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger