Home » , » Κούλης ο μπαταχτσής.

Κούλης ο μπαταχτσής.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 | 6:55 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πως εκδικείται αλήθεια η Πραγματικότητα το ψέμα, την πολιτική αλητεία, την απίστευτη υποκρισία, την απατεωνιά των γαλάζιων βρικολάκων! Η Νουδούλα, που σκίζεται να πληρώσουμε τα δάνεια στα όρνεα των αγορών, τα οποία όμως καταβρόχθισε η ίδια με το ΠΑΣΟΚ, χρωστάει, αλλά δεν λέει να πληρώσει τα δικά της. Όσα λέει, αφορούν τους άλλους όχι την ίδια. Ο ορισμός του αμοραλισμού.
Δεν αρκούνταν στο ότι δεν πληρώνουν, αλλά υιοθετούν από πάνω την αισχρή προπαγάνδα περί "μπαταχτσήδων" και "κακοπληρωτών" για όσους φουκαράδες δεν έχουν πια να δώσουν άλλα στα απανωτά χαράτσια που η Τρόικα (θεσμοί), μαζί με τους δοσίλογους, επέβαλαν.

Έτσι ο ΕΝΦΙΑ, η αρπαγή των σπιτιών των φτωχών, για τη ΝΔ ήταν "αξιοποίηση της περιουσίας μας"! Η γαλάζια συμμορία επίσης ζητά στο βωμό των τοκογλύφων και των Τραπεζών, να θυσιαστούν μισθοί, συντάξεις, επιδόματα, θέσεις εργασίας, περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν έντιμα από τους περισσότερους, σε αντίθεση με τα πολλά φράγκα που βούτηξαν τα λερωμένα χέρια των "βαφτιστηριών" και των "κουμπάρων".

Οι Τραπεζίτες έχουν σύμμαχο τη ΝΔ. Το ίδιο κι οι βιομήχανοι, οι καναλάρχες, τα συμφέροντα των όποιων σκίζεται να εξυπηρετήσει. Όμως όταν πρόκειται για χρήμα, μάλιστα για 160.000.000,00 € ξεχνιούνται οι ιδεολογικές συγγένειες. Η τράπεζα Πειραιώς κατέθεσε αγωγή και ζητά το ποσό.
Μπαταχτσής και με τη βούλα ο Κυριάκος. Τώρα η ΝΔ για να είναι εντάξει με αυτά που λέει θα πρέπει να αξιοποιήσει - να ξεπουλήσει, τα περιουσιακά στοιχεία της, να κόψει το μισθό των στελεχών της, ώστε να ξεπληρώσει το δάνειο. Ας έβλεπα να βγάζουν στο σφυρί τις συσκευές που δώρισε η Siemens στην οικογένεια Μητσοτάκη και τι στον κόσμο! Αμ το άλλο; Να τον παίρνουν τηλέφωνο εκείνοι οι αδιάκριτοι που ενοχλούν συνέχεια μέχρι να πληρωθούν τα χρέη ή να βγει η ψυχή αυτού που χρωστά, να τον απειλούν όπως κάνουν σε όλους. Δεν έχω όμως αυταπάτες. Μερικές μόνο παρατηρήσεις:

1. Η ΝΔ είναι πραγματικός κακοπληρωτής. Μεταξύ άλλων κακών έχει κι αυτό το κουσούρι. Σίγουρα είναι ειρωνικό να κατηγορεί τους φτωχούς, που στ' αλήθεια δεν έχουν, ενώ η ίδια τους στέλνει το λογαριασμό για τα δικά της χρέη, επειδή δεν καταδέχεται να πληρώσει τις υποχρεώσεις της.

2. Η περιουσία των στελεχών της ΝΔ ακόμα και η περιουσία της οικογένειας Δρακουμέλ μόνη της είναι πραγματικά ανυπολόγιστη. Περιττό να πω ότι πίσω της κρύβονται πολύ ισχυρά οικονομικά συμφέροντα. Μπορεί εύκολα να πληρώσει αλλά έχει την νοοτροπία του φεουδάρχη. Δεν θέλουν επειδή είναι αλαζόνες. Νομίζουν ότι είναι υπεράνω όλων. Αυτή ακριβώς η αντίληψη τους κάνει αδίστακτους, επομένως επικινδύνους να κυβερνήσουν.

3. "Η δικαιοσύνη είναι σαν το φίδι, δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτους". Δεν περιμένει κανείς ότι θα πειράξουν έστω και για το θεαθήναι, ούτε στο ελάχιστο έναν από τα στελέχη της. Αν δεν κάνει κάποιο συμβιβασμό μεταθέτοντας το χρέος για πολύ μετά τις εκλογές, θα τρενάρει την όλη υπόθεση, ώστε και πάλι να πληρώσουμε εμείς μαζί με τους τόκους, τα πρόστιμα κλπ.

4. Έτσι εξηγείται γιατί βιάζεται ο Κούλης. Στη ΝΔ έφαγαν τα παλιά και θέλουν φρέσκα δανεικά κι αγύριστα. Πεινάνε ρε οι λυκάνθρωποι.

5. Μια πρόταση προς την κυβέρνηση: Δώστε το μισθό των βουλευτών της ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και την κομματική επιχορήγηση για να πληρωθούν οι οφειλές. Μόνο τα δικά μας θα κόβετε; Δεν θα το κάνετε όμως γιατί κάνετε τα ίδια. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger