Home » , » Ανεξέλεγκτη λαϊκή οργή: ¨Εξω τώρα τα κοράκια". Ματαίωση πλειστηριασμών σε Αθήνα - Θεσ/νικη (Βίντεο)

Ανεξέλεγκτη λαϊκή οργή: ¨Εξω τώρα τα κοράκια". Ματαίωση πλειστηριασμών σε Αθήνα - Θεσ/νικη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 | 8:35 μ.μ.

«Πανδαιμόνιο» χαρακτηρίζει το σκηνικό που επικράτησε σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθήνας στο οποίο είχαν προγραμματιστεί πλειστηριασμοί λαϊκής περιουσίας η εκφώνηση που συνοδεύει το βίντεο που παραθέτουμε, απ την τηλεοπτική εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου.

Με το σύνθημα «έξω τώρα το κοράκια» να δεσπόζει, δεκάδες πολίτες δίνοντας το δυναμικό παρών ματαίωσαν για άλλη μια φορά το ενδεχόμενο να βρεθούν νέοι άστεγοι για να ικανοποιηθούν τραπεζίτες και κοράκια. Τα άτομα που έχουν εισβάλει στην δικαστική αίθουσα «προπηλακίζουν τους συμβολαιογράφους» και η «ανεξέλεγκτη οργή» ματαιώνει το έγκλημα που προωθεί η άθλια συγκυβέρνηση με θύμα  συμπολίτες μας που βρέθηκαν στα νύχια των τραπεζιτών τοκογλύφων. Σύμφωνα πάντα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ «οι αστυνομικοί αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση».

Παρόμοιο σκηνικό επικράτησε και στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης όταν εκατοντάδες άτομα που συμμετέχουν στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, εισέβαλαν στο δικαστήριο και φωνάζοντας το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» έκαναν δικαστικούς και συμβολαιογράφους να αποχωρήσουν έντρομοι χωρίς να προχωρήσουν στον πλειστηριασμό κανενός ακινήτου.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger