Home » , » Καινούργια Συριζαίικη ξεφτίλα;

Καινούργια Συριζαίικη ξεφτίλα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 | 12:33 π.μ.

Αν έχει βάση η πληροφορία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και την μετέδωσε ο Ακης Παυλόπουλος –στην τηλεοπτική εκπομπή του στο blue Sky- ότι δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας και εν όψει του επικείμενου κυβερνητικού ανασχηματισμού έκανε πρόταση στον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο να αναλάβει  νευραλγικό υπουργείο –σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ αρνήθηκε- τότε ο πρωθυπουργός κατέβηκε άλλο ένα σκαλοπάτι ξεφτίλας.

Κι αυτό γιατί ο Μίχαλος δεν είναι χθεσινός. Τέκνο χουντικού υπουργού  δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ’ την δραστηριότητα του πατέρα του.
Κάθε φορά που υπάρχει εργατική κινητοποίηση πιάνει στασίδι στα τηλεοπτικά παράθυρα για να ρίξει την χολή του ενάντια στους απεργούς.

Και δεν αρκείται μόνο σ’ αυτό. Αναλαμβάνει και την «βρώμικη» δουλειά. Όπως τότε με την απεργία για το ασφαλιστικό, και με τις κινητοποιήσεις των εργατών στο λιμάνι του Πειραιά, όταν κατέθετε αγωγές στα δικαστήρια ώστε οι απεργίες να κηρυχτούν παράνομες και καταχρηστικές.

Επιπλέον εδώ θα διαβάσετε μερικές «ιδέες του» το πώς θεωρεί ο ίδιος την «ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας», οι οποίες φυσικά συνοδεύονται με την απαίτηση οι διαδηλωτές να κινούνται στην μια λωρίδα του δρόμου για να μην εμποδίζουν την «επιχειρηματική δραστηριότητα», ενώ εδώ μπορείτε να αποκτήσετε πιο ολοκληρωμένη άποψη για το ποιόν του «αξιότιμου» κ. Μίχαλου.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger