Home » , » Έφη Αχτσιόγλου: Απαρνιέται το παρελθόν της και το "σβήνει" (Βίντεο)

Έφη Αχτσιόγλου: Απαρνιέται το παρελθόν της και το "σβήνει" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 | 10:07 μ.μ.


Όταν φτάνεις στο σημείο να ντρέπεσαι για το παρελθόν σου, να θέλεις να το εξαφανίσεις και να το  απαρνιέσαι, χωρίς να κάνεις καμιά προσπάθεια έστω και να ψελλίσεις κάποια δικαιολογία για τις επιλογές σου, δείχνει ότι έφτασες στο τελευταίο σκαλοπάτι κατάπτωσης.
Και αναφερόμαστε στην συμπεριφορά  της Έφης Αχτσιόγλου που σήμερα παρέλαβε το χαρτοφυλάκιο στο Υπουργείο Εργασίας.

Όπως πληροφορούμαστε από το βίντεο που παραθέτουμε η κ. Αχτσιόγλου, μετά την υπουργοποίησή της θεώρησε σκόπιμο να εξαφανίσει τους λογαριασμούς που είχε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στους οποίους περιλαμβανόταν οι προεκλογικές της δηλώσεις.
Κάποιες όμως απ’ αυτές υπάρχουν στο youtube και προφανώς θα την ακολουθούν  στην βρόμικη δουλειά που της έχουν αναθέσει να κάνει.
Ας μην ξεχνάμε ότι τα νέα μέτρα που θα εφαρμόσει αποτελούν την χαρά του εργοδότη και την τραγωδία του εργαζόμενου. (εκ νέου απελευθέρωση απολύσεων,  επέκταση του θεσμού των επενοικιαζόμενων εργαζομένων, νέοι χαμηλότεροι κατώτατοι μισθοί πολλών ταχυτήτων, νέο καθεστώς για την κήρυξη απεργιών κλπ).

Φυσικά οι κυβερνώντες, με πρώτο τον Τσίπρα, δεν έχουν τσίπα. Το να ζητήσεις από την νέα υπουργό Εργασίας να δείξει συνέπεια σ’ αυτά που έλεγε, θα ήταν σαν να απαιτήσεις από τον Γκουσγκούνη να καταδικάσει τις τσόντες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger