Home » » Ο φασιστικός "ΣΤΟΧΟΣ" επιχειρεί να τρομοκρατήσει το Κίνημα των Φαντάρων

Ο φασιστικός "ΣΤΟΧΟΣ" επιχειρεί να τρομοκρατήσει το Κίνημα των Φαντάρων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 | 4:47 μ.μ.

Πηγή: Δίκτυο Σπάρτακος

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ…. ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ…

Σε μια βρώμικη και διανθισμένη με τον ανάλογο λόγο πεζοδρομιακού φασισμού, επιχείρηση τρομοκράτησης και στοχοποίησης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προχώρησε το ακροδεξιό έντυπο «ΣΤΟΧΟΣ».

Η Απειλή τους εναντίον κινημάτων και αγωνιστών είναι σαφής, πρέπει να προβληματίσει και να Απαντηθεί από το εργατικό-αντιπολεμικό-αντιφασιστικό κίνημα.

Οι φασίστες, εκμεταλλευόμενοι το κλίμα "εθνικής ανασφάλειας", στη διαμόρφωση του οποίου συμβάλλουν με συστηματικό τρόπο, μας στοχοποίησαν στη βάση σεναρίων περί "εσωτερικού εχθρού".

Ασφαλώς και δεν πρόκειται για επαναφορά των δεδομένων του μετεμφυλιακού κράτους και της Χούντας των Συνταγματαρχών, αλλά εκδήλωση των σύγχρονων δεδομένων που διαμορφώνει ο καπιταλισμός της νέας εποχής και το κράτος του Ολοκληρωτικού Κοινοβουλευτισμού.

Γιατί οι φασίστες του "ΣΤΟΧΟΥ" επιτίθενται στο κίνημα των Φαντάρων και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ακριβώς γιατί νομιμοποιούν και προπαγανδίζουν από την σκοπιά τους τα δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας που στρέφουν ακόμη και τις στρατιωτικές δυνάμεις εναντίον των ασύμμετρων απειλών, δηλαδή των εργαζόμενων, των προσφύγων-μεταναστών, εναντίον του συνόλου του κόσμου της εργασίας και κοινωνικών κινημάτων.

Και το κάνουν αυτό προκειμένου να υπερασπίσουν τον πολεμικό-κατασταλτικό ρόλο που έχουν αναλάβει οι εθνικιστικές-φασιστικές Λέσχες Εφέδρων, εξαπλώνοντας τη δράση τους από τον Άγιο Παντελεήμονα έως το Βοτανικό και από τη Θράκη που διεξάγουν την ετήσια άσκηση "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ" επιδιώκοντας την τρομοκράτηση της μειονότητας, έως την Χίο που η τοπική ΛΕΦΕΔ ασκείται στην αντιμετώπιση "ασύμμετρων απειλών".

Όμως η επίθεση των φασιστών του ΣΤΟΧΟΥ έχει και ένα άλλο επίδικο καθώς αποκαλύπτουν την  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger