Home » , , » Και θεομπαίχτες οι χρυσαυγίτες ναζί

Και θεομπαίχτες οι χρυσαυγίτες ναζί

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 | 3:32 μ.μ.

Μετά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα για το «Φασιστικό – παραστρατιωτικό "τσίρκο" στον Βοτανικό…», επί της Ιεράς Οδού 114 όπου ένα τσούρμο ατόμων που παρουσιαζόταν ως μέλη ενός «Συλλόγου Εφέδρων Πολιτών Οπλιτών», με στρατιωτικές στολές παραλλαγής είχαν κάνει κατάληψη του χώρου όπου πρόκειται να αναγερθεί τέμενος, υπήρξε επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ η οποία συνέλαβε 15 άτομα με την κατηγορία της διατάραξης της οικιακής ειρήνης.

Ασχολίαστο θα αφήναμε το γεγονός αν μια δράκα από τα υποπροϊόντα του Χίτλερ με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρο δεν παρουσιαζόταν στον χώρο παίρνοντας υπό την προστασία τους τους συλληφθέντες «οι οποίοι διώκονται για την «ανέγερση χριστιανικού ναού …».

Μιλάμε ότι οι χρυσαυγίτες εκτός των άλλων είναι και θεομπαίχτες. Tους έπιασε τώρα ο «πόνος» για την χριστιανισμό.

Ποια είναι η πραγματικότητα; «Ως συνεπής ναζιστική οργάνωση, η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί παρά να είναι αντιχριστιανική και παγανιστική» σημείωνε αρθρογράφος της «Καθημερινής», ενώ ακόμα και ο σκοταδιστής δεσπότης Πειραιά ο οποίος πριν καιρό ήταν φιλοχρυσαυγίτης, τώρα διαχώρισε την θέση του γιατί επικαλείται ότι οι χρυσαυγίτες είναι «παγανιστές και σατανιστές».

Με την ευκαιρία ας θυμηθούμε κάποιους στίχους που έχει γράψει και τραγουδούσε στο χέβυ μέταλ συγκρότημα με το όνομα «NaerMataron» -τότε έφερε το όνομα «Καιάδας»- ο χρυσαυγίτης βυλευτής Γιώργος Γερμενής.

«Έστειλες τον μπάσταρδο τον γιο σου, τον γαμημένο Ιησού Χριστό»…
«Η χριστιανική εκκλησία βρομάει τη σαπίλα του Ιεχωβά»…
«Η φτήνια του υπανθρώπου του σταυρού»…
«Φλόγες που καίνε τον υιό του Θεού και τους Αγίους του»…

Και για να μην μείνει η παραμικρή αμφιβολία για το ποιοι είναι αυτοί που παρουσιάζονται σήμερα υπέρμαχοι της χριστιανικής πίστης –διοργανώνουν ευχέλαια, παρουσιάζονται ευλαβείς χριστιανοί κλπ- ολοκληρώνουμε την ανάρτησή μας με ένα απόσπασμα από δημοσίευμα του «Εθνους».


Οι Ελληνες νεοναζί της Χρυσής Αυγής βαδίζουν σταθερά πάνω στις ιδεολογικές απόψεις αλλά και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που έχει επιβάλει ο ναζισμός. Και βέβαια δεν θα μπορούσε να έχει σχέση ο Χριστιανισμός ως θρησκεία της αγάπης και της συγχώρεσης, με τα φασιστικά και ρατσιστικά μηνύματα των ναζί.

«Σκοταδισμός 20 αιώνων», «ιουδαιοχριστιανισμός», «χριστιανική παρακμή» είναι μόνο κάποιοι από τους προσδιορισμούς που αναφέρονται για τον χριστιανισμό στα κείμενα των περιοδικών «Χρυσή Αυγή» και «Αντεπίθεση» τη δεκαετία του '80. Αλλά αποκρύπτονται συνειδητά γιατί αν γίνουν γνωστά θα τσαλακώσουν την εικόνα της «ελληνοορθόδοξης» οργάνωσης.

Πίσω από το πρότυπο του «υπερπατριώτη», ακροδεξιού Ελληνα που δηλώνει εθνικιστής και «τιμά την ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό», κρύβονται η λατρεία του Εωσφόρου, ο παγανισμός, η αρχαιολατρία και οι παραπομπές στους «μάγους» του Μεσαίωνα.

Ακόμα και το όνομα της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» αναφέρεται στην «Αυγή» που θα έρθει ο Εωσφόρος και θα φέρει το «Αστραφτερό Σκοτάδι», όπως αναφέρει στο βιβλίο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου-Εθνική των Ελλήνων Θρησκεία» των εκδόσεων «Ελεύθερη Σκέψις», ο φιλοναζιστής ποιητής Οδυσσέας Πατεράκης.

Χαρακτηριστικοί είναι οι στίχοι του ποιήματος «Χρυσή Αυγή»:

Σκύψε τα χέρια σου και άπλωσε και πάρε την ψυχή μου. Σ΄εσένα ανήκει ω Σατανά, κι εδώ, και μπρος και πάντα.

Στη συλλογή που προλογίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος, διακρίνονται τα ποιήματα «Εωσφορικός Υμνος» και «Εξομολόγηση ενός Παγανιστή».

Ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει υπογράψει στίχους για ανθρωποθυσίες στον Εωσφόρο, που έχει τη μορφή του αρχαίου θεού Πάνα: Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας Τραγόμορφος, Σατανικά υπέροχος Την ώρα δοξάζει της θυσίας Των ευγενών ενστίκτων και της βίας Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης ο Μέγας Παν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger