Home » , » Κασιδιάρηδες και Λαγοί πίσω στα λαγούμια σας. Η Λέσβος είναι και θα παραμείνει Γη Αντιφασιστική!

Κασιδιάρηδες και Λαγοί πίσω στα λαγούμια σας. Η Λέσβος είναι και θα παραμείνει Γη Αντιφασιστική!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 | 6:09 μ.μ.

 Της Τ.Γ.

O φασισμός δεν είναι ιδεολογία. Ο φασισμός είναι η απόλυτη έκφραση της μισανθρωπιάς και της σκατοψυχιάς. Φασισμός και νεοναζισμός, είναι το κτήνος που ζητά να συνθλίψει κάθε αδύναμο/η, κάθε διαφορετική ύπαρξη, για να ταΐσει τα ποταπά ένστικτα του και να αποκτήσει υπόσταση

Οι Χρυσαυγίτες πατριδοκάπηλοι εκπρόσωποι του, δεν έχουν θέση ανάμεσα σε ανθρώπους, Δυστυχώς οι κοινωνικές συγκυρίες τους ευνοούν. Σ' ένα λαό αβάσταχτα ταλαιπωρημένο και καθημαγμένο από τις ανελέητες πολιτικές των Ευρωπαίων αρπακτικών και των ντόπιων υποτακτικών τους, εύκολα δημιουργούνται προσβάσιμοι δρόμοι σε φασιστικές νοοτροπίες. Οσο οι κυβερνητικές πολιτικές αδυνατούν να δώσουν λύσεις στο δράμα προσφύγων και μεταναστών, τόσο ο ρατσισμός ανοίγει μονοπάτια και δημιουργεί αποδιοπομπαίους τράγους.

Μα δεν αποτελεί ένδειξη δημοκρατίας η παραχώρηση χώρου για την έκφραση της μαυροψυχιάς και της απανθρωπιάς των σύγχρονων οπαδών του Αδόλφου. Δεν είναι δημοκρατία η ανοχή της εκτόξευσης του λεκτικού οχετού τους σε βάρος αδύναμων κατατρεγμένων και η παραπληροφόρηση απαίδευτης μάζας. Για τούτο οι φασίστες δεν χωράνε πουθενά.

Κάθε προσπάθεια να βρωμίσουν τα χώματα που τίμησαν αγωνιστές της λευτεριάς και της δικαιοσύνης θα μας βρίσκει απέναντι.

Στις 16 Νοέμβρη, μέρα τιμής και μνήμης του Πολυτεχνείου, προκλητικά επέλεξαν να εμφανιστούν στη Θερμή Λέσβου δυο απ τα σημαντικά στελέχη των απογόνων των δοσίλογων, των θαυμαστών του Χίτλερ. Μα και σε τούτο το νησί θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.                                                              
Κασιδιάρηδες και Λαγοί πίσω στα λαγούμια σας. Η Λέσβος είναι και θα παραμείνει Γη Αντιφασιστική!

Υ. Γ. Το κάλεσμα από τα το Συντονιστικό Σωματείων και Συλλογικοτήτων Λέσβου είναι  αύριο Τέταρτη στις 4μμ στο Μύλο της παραλίας Θερμής.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger