Home » , » Όλοι στην εκδήλωση για την άμεση χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα - 14/12, Νομική Σχολή στις 7μμ

Όλοι στην εκδήλωση για την άμεση χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα - 14/12, Νομική Σχολή στις 7μμ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 | 7:26 μ.μ.

ΑΔΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Έξι χρόνια τώρα ο Δ. Κουφοντίνας δικαιούται άδεια από τις φυλακές. Έξι χρόνια του την αρνούνται. Έξι χρόνια τώρα, ψοφοδεείς δικαστές και εξωνημένοι εισαγγελείς, κέντρα και παράκεντρα εξουσίας, κραταιές πολιτικές οικογένειες και νεόκοποι εθνοπατέρες, δεξιοί και αριστεροί, φασίστες και δημοκράτες, φιλελεύθεροι και συντηρητικοί, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί, πρεσβείες και μυστικές υπηρεσίες, πoρωμένοι χωροφύλακες και παρασημοφορεμένοι καριερίστες του FBI, όλος ο εσμός των καθαρμάτων της εξουσίας αρνούνται να δώσουν άδεια στον Δ. Κουφοντίνα. Θάβουν τους πολιτικούς κρατούμενους στα μπουντρούμια της δημοκρατίας.

Του στερούν την άδεια γιατί έτσι αντιλαμβάνονται τα δικαιώματα οι δυτικές δημοκρατίες: αφορούν αυτούς που δεν θα τα χρειαστούν ποτέ. Στερούν την άδεια στον Κουφοντίνα γιατί είναι εχθρός τους. Γιατί μ’ όλη του τη δράση  εχθρευόταν την τυραννία τους. Μα πάνω από όλα, του τη στερούν γιατί δεν εννοεί να μετανοήσει. Στον κόσμο της εξουσίας όλα συγχωρούνται αρκεί να μετανοήσεις. Για κάθε μετανιωμένο υπάρχει μια θέση στον παράδεισο του «Θεού και του Κράτους».

Όσοι εξακολουθούν να αισθάνονται ελεύθεροι άνθρωποι, όσοι επιμένουν να αντιστέκονται στον σύγχρονο εξανδραποδισμό και τον ολοκληρωτισμό του 21ού αιώνα, οφείλουν να υψώσουν το ανάστημα και τη φωνή τους μαζί με το κίνημα αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους.

Να μην αφήσουμε κανέναν αγωνιστή μόνο απέναντι στη θηριωδία του κράτους. 
Να απαιτήσουμε: Άδεια ΤΩΡΑ στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όλοι στην εκδήλωση για την άμεση χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα, Τετάρτη 14 Δεκέμβρη στη Νομική Σχολή στις 7μ.μ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger