Home » , » Η χθεσινή μέρα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα στις ΗΠΑ

Η χθεσινή μέρα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα στις ΗΠΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 | 11:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Όλοι σχεδόν στην Αριστερά είχαμε πει για τους δυο κυριότερους υποψηφίους Προέδρους των ΗΠΑ πως ήταν "πάρε τον ένα και βάρα τον άλλον". Από την εποχή του Μπους του Β' (του "μαλάκα" σύμφωνα με την ίδια τη CIA) είχαμε να δούμε τέτοια τεφαρίκια αν και αυτοί οι καραγκιόζηδες μάλλον ξεπερνούν ακόμα και την αποβολή της μαϊμούς, που εισέβαλε στο Ιράκ επειδή απειλούσε το μπαμπά του!
Όχι ότι οι άλλοι εγκληματίες Πρόεδροι είναι καλοί - την ίδια ιμπεριαλιστική πολιτική κάνουν, αλλά τούτοι εδώ είναι ανισσόροποι και φαίνονται. Οι άλλοι είχαν τη λόξα "κρυφό καμάρι".

Η χθεσινή μέρα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα στις ΗΠΑ. Οι εκλέκτορες συναντήθηκαν για να ψηφίσουν ποιός θα γίνει επόμενος μακελάρης του πλανήτη. Δε πα να ψήφισαν οι Αμερικάνοι την ξινή; Αφού ο δισεκατομμυριούχος έχει πιο πολλούς "συγκλητικούς" να πάει να πηδηθεί η πλειοψηφία μαζί με την δημοκρατία, καθώς δεν είναι μόνο ο Τραμπάκουλας που τις πιάνει το νινί. Όλοι έχουν χουφτώσει τον πισινό των ψηφοφόρων.

Συνήθως λοιπόν οι εκλέκτορες δεν αλλάζουν γνώμη. Είναι παράδοση: Σαν το σφάξιμο της γαλοπούλας, τις επεμβάσεις, τους βομβαρδισμούς κοκ. Γιατί να αλλάξεις άλλωστε; Μήπως θα αλλάξει κάτι; Όμως τις προηγούμενες μέρες η ξινή έσκουζε και έλεγε να μην ψηφίσουν οι εκλέκτορες το μουρλό, διότι είναι πιόνι των Ρώσων! Απειλές, εκβιασμοί, φήμες για εξαγορά, όλα τα "δημοκρατικά" δηλαδή. Αν και οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες, θεωρητικά υπήρχε περίπτωση να βγει η αδίστακτη αντί για τον αδίστακτο.

Κρίνοντας όμως από το τελικό αποτέλεσμα μάλλον ο οδυρμός της γύρισε μπούμερανγκ. Οι εκλέκτορες ψήφισαν, το ιντερνέτ γλέντησε την Κλίντον, ενώ τα ρώσικα ΜΜΕ έδωσαν μεγάλη σημασία στο γεγονός, αν και είχαν την περισσότερη προσοχή (όπως ήταν φυσικό) στην δολοφονία του πρέσβη στην Τουρκία...

Μωρή κομπλεξικιά, ο Πούτιν φταίει που σε κεράτωσε ο άντρας σου; Αν του έριχνες κάμποσες φάπες δημόσια, θα σε παραδεχόμουν. Αντί γι αυτό έκανες μόκο, για να πάρεις ανταλλάγματα! Σώνει και καλά να σε κάνουν γερουσιαστή, μετά υπουργό, στο τέλος Πρόεδρο! Βρε τράβα πνίξου, που θα πληρώσει ο πλανήτης τα κερατιάτικα. Δε φτάνει που μια πίπα έγινε αφορμή να ρημαχτούν τα Βαλκάνια! Η υποκρισία σου σε έφαγε. Ξέρεις τι σκατά έκανες;

1) Το έπαιζες φεμινίστρια και δήθεν υπέρ των γυναικών όταν: α) Άφησες την άλλη την "έξυπνη" τη Μαντόνα, να λέει ότι θα "παίξει κλαρίνο" σ' όποιον σε ψηφίσει! Να την έλεγες να σκάσει, γιατί αυτό προσβάλει τις γυναίκες. Ο υποψήφιος κρίνεται από άλλου είδους προσόντα, όχι από τσιμπούκια! β) Έσερνες μαζί το "σαβουρογάμη" λέγοντας πόσο αγαπιέστε! Εκεί έκαναν εμετό όλοι! Όσο για τον Τραμπάκουλα, άνοιξε σαμπάνια σκάζοντας στα γέλια.
2) Ρήμαξες τους εργαζόμενους με τα όσα ψήφισες, τους τσάκισες και μετά ζήταγες ψήφο; Μυαλό ΓΑΠ.
3) Το έπαιζες -και καλά- υπέρ των μειονοτήτων, όταν οι μπάτσοι επί Ομπάμα σκότωναν τους περισσότερους.
4) Δεν έφτανε που είσαι αδίστακτη, είσαι και διεφθαρμένη. Τα μυριάδες σκάνδαλα αργά ή γρήγορα θα φαίνονταν. Δεν είσαι μέσα στη φυλακή, γιατί ήσουν η Πρώτη Κυρία, αλλιώς πιο πολλά χρόνια από τον Αλ Καπόνε θα μάζευες.
 5) Τα έκανες μαντάρα σε ότι πόστο σε τοποθέτησαν τα αφεντικά σου. Είτε μέσα είτε έξω από τις ΗΠΑ. Πιο πολύ απ' όλα έμπλεξες μια πυρηνική δύναμη σε μικροκομματικά παιχνίδια. Τόσο αδίστακτη, ηλίθια, ανίκανη κι εντούτοις τόσο μα τόσο φιλόδοξη!
6) Σαν να μην έφτανε που έχασες από τον Μπάμια ξανάβαλες για να χάσεις! Ούτε "η δικιά μας" η Ντόρα δεν το έκανε αυτό. Έβαλε τον Κούλη. Επιπλέον έβγαλες με μεθόδους μαφίας τον άλλο υποψήφιο των δημοκρατικών που είχε πιθανότητες να νικήσει.

Λάθη τακτικής και ουσίας έφεραν ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα. Όποιος έχει τον ανθρωποδιώχτη, όσο κάθεται τόσο φεύγουν οι άλλοι. Έτσι ενώ πήγε για μαλλί βγήκε κουρεμένη, έχασε 4 εκλέκτορες από πάνω, καθώς ψήφισαν Sanders! Ελπίζω να τελειώσαμε με δαύτη... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger