Home » , » Τακτική εκλογολογίας από Τσίπρα, ώριμου φρούτου από Κούλη

Τακτική εκλογολογίας από Τσίπρα, ώριμου φρούτου από Κούλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 | 10:18 μ.μ.

Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

Δεν σας κακίζουμε αν δεν παρακολουθήσατε την κοινοβουλευτική «σούπα» για την ψήφιση του προϋπολογισμού, αν όμως ανατρέξετε στα πρακτικά της Βουλής και διαβάσετε τις αρχηγικές ομιλίες της τελευταίας μέρας, θα διαπιστώσετε ένα χαμήλωμα των τόνων, ιδιαίτερα από πλευράς Μητσοτάκη.
Επανέλαβε τα ίδια και τα ίδια (τι άλλο να πει, άλλωστε), αλλά δεν επεδίωξε να ανεβάσει την ένταση. Το ίδιο και ο Τσίπρας. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν υπήρξαν δευτερομιλίες και τριτομιλία του πρωθυπουργού, όπως συνέβαινε άλλες φορές. Ετσι, η όλη διαδικασία, που άλλες φορές ξεπερνούσε τα μεσάνυχτα, ολοκληρώθηκε στις 10:31 το βράδυ.

Η ομιλία του Μητσοτάκη είχε περισσότερο «τεχνοκρατικό» χαρακτήρα, σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι αν συνεχιζόταν η πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, ενώ με την πολιτική Τσίπρα η χώρα έπεσε στα βράχια. «Είστε μια κυβέρνηση με μηδενική αξιοπιστία, ανύπαρκτο πολιτικό κεφάλαιο, μια κυβέρνηση χωρίς σχέδιο που άγεται και φέρεται από τους δανειστές. Η ιστορία θα είναι πολύ αμείλικτη μαζί σας. Αναρωτιέμαι, πραγματικά, ποια θα είναι η παρακαταθήκη σας όταν Θα φύγετε από την εξουσία», είπε ο Κούλης, για να καταλήξει στο αγαπημένο σλόγκαν που του έχει φτιάξει ο Θεοδωρικάκος γι’ αυτή την περίοδο: «Το κεφάλαιο του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού κλείνει οριστικά μαζί σας. Η κοινωνία δεν Θα εμπιστευθεί ξανά έναν πολιτικό ο οποίος ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger