Home » , » Απίθανη δημοσιογραφική γκάφα από την ιστοσελίδα του «Βήματος».

Απίθανη δημοσιογραφική γκάφα από την ιστοσελίδα του «Βήματος».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 | 10:45 μ.μ.

Σπάνια συναντάς τέτοια δημοσιογραφική γκάφα όπως αυτή που έκαναν σήμερα οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας του «Βήματος».
Πώς να συγκρατήσει κανείς τα γέλια του βλέποντας έναν ειδησεογραφικό ιστότοπο, που θέλει να παρουσιάζεται έγκυρος, να παρουσιάζει σαν είδηση μια καραμπινάτη τρολιά! 

Και αναφερόμαστε στο κείμενο που δημοσίευσε το μπλοκ anarchypress.wordpress.com με τίτλο «ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΟΛΛΕΫ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ANARCHY PRESS». 

Ο ιστότοπος θέλοντας να καυτηριάσει  αυτούς που τις προηγούμενες μέρες έκαναν την «επαναστατική» πράξη καίγοντας τέσσερα τρόλεϊμ ανάρτησε ένα σατιρικό κείμενο, που το παρουσίασε σαν προκήρυξη οργάνωσης,  που από την εισαγωγή του ακόμα αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για καραμπινάτη τρολιά.

Γράφει αρχικά το μπλοκ anarchypress:
 
Στις 5.30 τα ξημερώματα το τηλεφωνικό κέντρο του Anarchy press δέχθηκε ανώνυμο τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο, το οποίο φορούσε κουκούλα και το οποίο υποστήριξε ότι εκπροσωπεί το κομμάντο Ζωή χωρίς τρόλλεϋ και λεωφορεία στην Πατησίων εκ μέρους του οποίου αναλαμβάνει την ευθύνη για τον εμπρησμό των τρόλλεϋ, υποδεικνύοντας το σημείο, όπου συντάκτες μας θα μπορούσαν να παραλάβουν το κείμενο ανάληψης.
Το σημείο δεν ήταν άλλο από το «εσωτερικό» του καμένου περιπτέρου στην συμβολή Πατησίων και Τοσίτσα.
Πράγματι, ο σύντροφος που έσπευσε στο σημείο διέκρινε μέσα στα αποκαΐδια ένα φάκελο, ο οποίος και περιείχε την ανακοίνωση.

Ε, ο δαιμόνιος συντάκτης του «Βήματος» ανακύκλωσε την προκήρυξη που γνωστοποίησε τηλεφωνικά «άγνωστο άτομο, το οποίο φορούσε κουκούλα», στο τηλεφωνικό κέντρο του Anarchy press.

Μιλάμε η δημοσιοκαφρίλα στο απόγειο της
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger