Home » , » Η Χρυσή συμμορία θα σκοτώνει μετανάστες, η Νέα Δικτατορία δημοσίους υπαλλήλους

Η Χρυσή συμμορία θα σκοτώνει μετανάστες, η Νέα Δικτατορία δημοσίους υπαλλήλους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 | 8:06 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Έλα ρε που ο Επίτιμος των Νοσφεράτου Δαγκώνουν είναι μόνο 98 ετών και κάτι ημερών. Ούτε 100 δεν φαίνεται. Στη λίστα με τους γηραιότερους πολιτικούς του κόσμου βρίσκεται ο Κ. Μητσοτάκης, μπαμπάς του Κούλη και της Ντόρας, σύμφωνα με λίστα της Wikipedia.
Αλλά η λίστα αυτή κάνει λάθος. Τον δίνει στην 4η θέση, διότι υπολογίζει σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Ο Επίτιμος όμως κρύβει αιώνες. Κι ότι είναι αδίστακτος προσπαθεί να κρύψει επίσης, αλλά ο βήχας κι η δίψα για αίμα φτωχών δεν κρύβονται. Πάντως για βρικόλακας είναι στο άνθος της 666ης ηλικίας του.

Ο υιός (ή ιός) του αποστάτη πάλι είναι ακόμα χειρότερος. Διόρισε στο κόμμα κάθε τρόλ που είχε, κάθε βαφτιστήρι του μπαμπά. Ιδιωτικοποίησε τη ΝΔ αλλά θα την κρατικοποιήσει, αν ποτέ βγει Πρωθυπουργός. Αν, που δεν το βλέπω εύκολο, καθώς κάνει ότι μπορεί για να τρομάξει ψηφοφόρους. Πάντως τους κολλητούς του τους βόλεψε. Σκοπεύει να διώξει όλους τους υπόλοιπους, για να βάλει τους πιο άχρηστους στο Δημόσιο, ώστε να φτιάξει την Dream Team της λαμογιάς. Και να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερα Μνημόνια μπορεί. Πάντως θέλει πολύ κόπο να συγκεντρώσεις τόσους ηλίθιους, αυτό πρέπει να του αναγνωρίσουμε.

Ο Άδωνης πάλι κάνει ότι μπορεί για να τον ρίξει. Μάταιος κόπος Μπουμπούκο. Χειρότερο δεν θα βρείτε, στο εγγυούμαι. Νόμιζα ότι εσύ θα διέλυες τη ΝΔ, αλλά ο Κούλης σε ξεπερνά. Δέξου το, κι αναγνώρισε ότι υπάρχει κάποιος πιο χάλια κι από σένα! Δικαιωμένος πλέον αισθάνεται ο Σαμαράς, όσον αφορά τα καντήλια που κατέβαζε στον Κούλη, όταν ο Αντώνης ήταν ο Νο1 τσέλιγκας της γαλάζιας στάνης. Ο Κυριάκος του επέτρεψε να μιλήσει λόγω εορτής. Για λίγο, μετά τον έβαλε πάλι τιμωρία, καθώς στην μια φράση ακούστηκαν μια ντουζίνα κουταμάρες. Ο Μεϊμαράκης ακόμα να μιλήσει. Δεν συνήλθε από το κώμα. Να χάσεις είναι αποδεκτό, να χάσεις όμως από Μητσοτάκη; Ξευτίλα!

Όμως η ΝΔ στηρίζει τις ελπίδες της στον Αλέξη. Η αλήθεια είναι πως κάνει ότι μπορεί για να τη φέρει στην εξουσία. Τώρα θα κόψει κι άλλα από τους εξαθλιωμένους, ώστε στο τέλος να παρακαλάμε όλοι για ευθανασία. Κι ο Χάροντας θα έρθει με τη μορφή του γουρλομάτη. Άλλωστε ο θάνατος ήταν το πρώτο βαφτιστήρι του μπαμπά σε μόνιμη θέση. Τώρα ξέρεις το μυστικό της μακροζωίας: Το Μέσον.

Όπως και να 'χει, η Δεξιά είναι πιο οργανωμένη: Η Χρυσή συμμορία θα σκοτώνει μετανάστες, η Νέα Δικτατορία δημοσίους υπαλλήλους. Τα φίδια θα καίνε βιβλία, η ΝΔ εκπαιδευτικούς. Οι ναζί θα δέρνουν εργαζόμενους, οι γαλάζιοι κανίβαλοι συνταξιούχους. Για να πετύχει επιτέλους η Γερμανία όλους τους στόχους: Εμάς.

Κι από κοντά ο Κοκός. Ο ΣΥΡΙΖΑ του έδωσε ελπίδες. Αφού έγραψε στα μέζεα του στεατοπυγικού του υποσυστήματος το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, δημιούργησε τετελεσμένο. Όχι, δεν έπαθε εγκεφαλικό ο τέως. Κάτι τέτοιο προϋποθέτει εγκέφαλο. Έμφραγμα πάντως θα πάθουμε εμείς. Αποπληξία, μόλις δούμε τα νέα μέτρα που έρχονται καλπάζοντας σαν τους καβαλάρηδες της Αποκάλυψης. Κι αυτά δεν είναι μόνο τέσσερα. 7.500 σελίδες γιομάτες χαράτσια και περικοπές. Θα τον πιούμε για άλλη μια φορά.

Βρήκαμε κι άλλοθι να μην επαναστατήσουμε. Θα μας σώσει ο Σώρρας. Κι οι εξωγήινοι. Η NASA, λένε οι άσχετοι, τους κρύβει. Σιγά μην κρύβονται. Αφού στην TV συνέχεια UFO βλέπουμε. Ειδικά στα δελτία ειδήσεων. Κι όταν έχει σύνθεση με Βουλή; Ανεχόμαστε και τον δημόσιο αυνανισμό τους. Αίσχος! Θα έπρεπε να μπει ένα σήμα: Ακατάλληλο για όλους. Ναι, κάποιοι νοήμονες εξωγήινοι μπορεί μας σώσουν. Με την προϋπόθεση να προλάβουν, πριν τινάξουμε τον πλανήτη στον αέρα. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger