Home » , » "Τρομοδέματα" και Ν.Δ.

"Τρομοδέματα" και Ν.Δ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 | 2:32 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους "συντρόφους" Άδωνη Μπουμπούκο Γεωργιάδη και Βασίλη Κικίλια. Μόνο εγώ κι άλλοι 11.000.000 καταλάβαμε, ότι ο Άδωνης είναι στην πραγματικότητα επαναστάτης!
Θα έλεγα ότι είναι κάτι σαν το Zorro, αλλά αυτόν τον ρόλο πρόλαβε και τον πήρε ο Π. Ψωμιάδης. Ο Άδωνης κι ο Κικίλιας είναι μέλη της "συνομωσίας των πυρήνων της τρολιάς". Προσπαθούν να ρίξουν το σύστημα από πίσω. Ή μάλλον από μέσα.
Δείτε το σύντροφο μπουμπούκο: Ήταν στο ακροδεξιό ΛΑΟΣ και το ΛΑΟΣ εξαφανίστηκε. Μπήκε μετά στην κυβέρνηση Σαμαρά και ο Σαμαράς παραιτήθηκε! Τώρα διώχνει κόσμο από τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Όταν με το καλό διαλυθεί η ΝΔ, θα πάει Χρυσή Αυγή, να γλυτώσουμε επιτέλους από όλους τους φασίστες.

Χάρη στις βλακείες που λέει, ο κόσμος βλέπει το πραγματικό πρόσωπο του νεοφιλελέ κανιβαλισμού, έτσι ο Άδωνης συμβάλει στην πώληση ληγμένου γιαουρτιού και κλουβιών αυγών. Πράγματι, ποιός δεν ξέρασε με τις δηλώσεις του; Ποιός δεν αγανάκτησε με το φασισμό που τον χαρακτηρίζει; Ποιανού τα αυτιά δεν πόνεσαν από τις τσιρίδες του; Συνέχισε τις κουταμάρες Άδωνη, σε συγχαίρω και σε σιχτιρίζω... σε στηρίζω ήθελα να πω.

Τρελό τρολάρισμα στον υπηρέτη των τοκογλύφων από τον κόσμο με αφορμή τη βόμβα που στάλθηκε στο Σόιμπλε. Ας απολαύσουμε μερικές ατάκες που δείχνουν πόσο πολύ αγαπάει ο κόσμος και τους δοσίλογους και τα αφεντικά τους: "Δε χαλάνε οι φιλίες για μία μπόμπα ρε μαλάκα", "για να σκεφτούμε αν οι φάκελοι είχαν τα δικά μας ονόματα που θα μας είχαν τώρα;", "-Κύρ Σόιμπλε σου ετοιμάζουμε με τον Κυριάκο ένα μνημόνιο τέλειο -Κάλο; -Μπόμπα", "Δεν την έφτιαξα εγώ ..μου την έδωσαν να τη κρατάω!", "Μου ήρθε φάκελος από Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ελπίζω να είναι βόμβα και όχι ευχητήρια Κάρτα", "βόμβα λέει στο Σόιμπλε ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να του στείλουν πακέτο με όλα τα βιβλία του Άδωνι... ερασιτεχνισμοί...", "δεν έστειλε βόμβα ρε ο Αδωνης το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο ήταν....". 
"Θα μιλήσω με το χέρι στην καρδιά", είπε στον Τζανακόπουλο ο Κικίλιας και πιάνει δεξιά... και έχει τελειώσει ιατρική ρε φίλε", "Ο Κικιλιας δεν δουλεύει για τη ΝΔ αλλά για την #ellinofreneia Τέλος". "Αυτός τελικά δεν είναι μπουμπούκος, είναι Bombουκος". "#Αδωνις #Κικιλιας οι πυρήνες της πούδρας τρομοκρατούν την Ευρώπη ΑΙΣΧΟΣ!!!". "Εντάξει, μπορεί να μην έχουμε να φάμε αλλά τουλάχιστον δε βαριόμαστε ούτε το 2017"...

Υπάρχουν και άλλα σενάρια βέβαια όπως ότι η βόμβα ήταν απάντηση του Άδωνη στη βόμβα του Σόιμπλε στο βιβλιοπωλείο του, ότι το μόνο που θα έστελνε στο Σόιμπλε ήταν δώρα κι όχι βόμβες, εγώ όμως θα σας πω τι έγινε ακριβώς, καθώς μου τα είπε ο Χαχανούλης, το γνωστό στρουμφάκι που φτιάχνει εκρηκτικούς μηχανισμούς.
Η βόμβα -μου είπε- προορίζονταν για το γιο του Δρακουμέλ. Ο Άδωνης ήθελε να τινάξει τον Κούλη στον αέρα, για να γίνει αυτός αρχηγός στη ΝΔ. Στο μεταξύ ο Σαμαράς ήθελε να στείλει στον Σόιμπλε ένα πακέτο με σύκα Καλαματιανά, καθώς κι ένα μαντήλι. Τα τύλιξε και τα έδωσε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, επειδή ο Άδωνης αλληλογραφεί τακτικά με το Σόιμπλε τη Μέρκελ κλπ. Δίνει βιβλία και παίρνει εντολές.
Που λέτε, εκεί έγινε το μπέρδεμα. Ταχυδρόμησε τη βόμβα στη Γερμανία, ενώ κάτω από την καρέκλα του Μητσοτάκη βρίσκονται αυτή τη στιγμή τσαπέλες με σύκα κι ένα πολύχρωμο μαντήλι. Κούλη, πάλι τη σκαπούλαρες.

Πέρα από την πλάκα να ρωτήσω αυτούς που καταδικάζουν την τρομοκρατία: Ο Άδωνης δεν είναι τρομακτικός κι αποκρουστικός με αυτά που λέει; Ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι χειρότερος από βόμβα; Το Μνημόνιο δεν είναι όπλο μαζικής καταστροφής; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger