Home » , » Ποιηματάκια παραλογισμού

Ποιηματάκια παραλογισμού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 | 9:48 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175.

Έχω μια έντονη φαγούρα ανάμεσα στα σκέλια, όταν ακούω εθνικιστικές κουταμάρες. Απέχθεια στο φασισμό να την πω... αλλεργία στις βλακείες; Δεν ξέρω. Εκείνο που ξέρω, είναι στον πόλεμο σκοτώνονται άνθρωποι, καταστρέφονται εντελώς μεγάλες περιοχές. Σκοτώνονται πραγματικά, όχι όπως στα παιχνίδια. Κι έχουμε μόνο μια ζωή, όχι πολλές. Ούτε μπορούμε να "σώσουμε το παιχνίδι", αν κάτι πάει στραβά. Αν γίνει το κακό στον αληθινό κόσμο... έγινε!

Τα λέω για να τα ακούσουν κάποιοι ανεγκέφαλοι που δεν έχουν ιδέα τι πάει να πει μάχη κλπ. Θα με ρωτήσετε "εσύ δηλαδή ξέρεις"; Όχι, αλλά δεν έχω αυτού του είδους την περιέργεια. Δηλαδή δεν χρειάζεται να πέσω στον γκρεμό, για να καταλάβω ότι δεν κάνει... Είδα άλλους που έπεσαν μέσα στη δίνη του πολέμου.
Γιατί βλέπουν κάποιοι πόλεμο στην TV και νομίζουν ότι πολέμησαν οι ίδιοι! Δεν είναι το ίδιο, όπως στην τσόντα. Δεν θα σου έρθει η πανέμορφη γκόμενα του διπλανού διαμερίσματος, μαζί με τις φίλες της το βράδυ, να κάνετε αχαλίνωτο sex. Αυτά γίνονται μόνο στα έργα.

Βέβαια κι οι δηλώσεις που γίνονται από τα ΜΜΕ κατά 99% -μην πω παραπάνω- είναι για τη μίζα. Τη μίζα, που θα δώσουν οι χορηγοί θανάτου, οι πολυεθνικές όπλων, για να αισθάνεται εθνικά υπερήφανο το "πρόβατο", που δεν θα το φάει ο λύκος, αλλά το σουβλίσει ο "τσοπάνης" το Πάσχα. Ε ρε γλέντια!

Αφού επαναλαμβάνουν τα ίδια ποιηματάκια παραλογισμού, να τους επαναλάβω πως όποιος γουστάρει πόλεμο να συνεννοηθεί με τους άλλους μαλάκες των υπολοίπων χωρών, να πάνε ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ να βγάλουν τα μάτια τους κάνοντας όσο το δυνατό λιγότερη ζημιά στο Περιβάλλον. Θα πρότεινα να βρούμε ένα μέρος άγονο, ακατοίκητο, να πάμε τους πολεμοκάπηλους όλων των χωρών εκεί να τους αφήσουμε να σφαχτούν μεταξύ τους με την ησυχία τους.

Εμείς οι υπόλοιποι, δόξα τω Θεώ, έχουμε προβλήματα. Πολλά και μεγάλα, δεν θέλουμε άλλα. Δηλαδή, αν πχ πάρουμε τα Ίμια πίσω, θα πληρώσουμε λιγότερο ΕΝΦΙΑ; Ή θα μας τα χρεώσουν κι αυτά οι τοκογλύφοι; Θα πουν "πήρατε κι άλλα νησιά, άρα έχετε, ξηλωθείτε"! Ας απαλλαγούμε πρώτα από τα τσιμπούρια των αγορών και βλέπουμε μετά τι έχουμε. Γιατί όσο τους αφήνουμε δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε γη ούτε θάλασσα... οι "φωστήρες" μας οι πολιτικοί τα πούλησαν όλα, μέχρι και τα βρακιά μας. Τώρα που είμαστε ξεβράκωτοι, θέλουν και το κρέας μας. Ε, να αρχίσετε να τρώτε από τους όρχεις μας.

Δεν θα ανησυχούσα λοιπόν καθώς ξέρω ότι "οι δικοί μας" δοσίλογοι, είναι λαμόγια θρασύδειλοι, κι ότι λένε τα λένε για την 'κονόμα. Έλα όμως που κάποιοι γείτονες έχουν χειρότερο κι από τους δικούς μας ηλίθιους. 'Ένα αλλοπρόσαλλο, που μπήκε μέσα του ο Χίτλερ. Κι ένας μόνο αρκεί για τη "μαλακία".

Μερικές ειδήσεις τώρα: Ο Συριακός στρατός απελευθέρωσε ξανά την Παλμύρα. Η πόλη έχει υποστεί όλο αυτό τον καιρό ανυπολόγιστες καταστροφές από τους φανατικούς μισθοφόρους, ειδικά τα μνημεία και οι θησαυροί της, που δεν μπορούν να αποκατασταθούν.

Βορειότερα ο Συριακός Στρατός συνεχίζει την προέλαση μαχόμενος τον ISIS ανακαλύπτοντας συνεχώς νέους ομαδικούς τάφους αθώων, ενώ Τούρκοι και Κούρδοι μάχονται σκληρά σε μια ρημαγμένη χώρα. Οι Κούρδοι δήλωσαν ότι θα ενώσουν τις περιοχές που έχουν μαζί μ' κείνες που ελέγχονται από την Συριακή Κυβέρνηση, ενώ ο Τουρκικός στρατός οδηγείται σε τέλμα κι έχει πλέον δίλημμα αν θα επιτεθεί "αιφνιδιαστικά" κατά του Άσαντ. Αν ναι, τότε θα έχουμε σίγουρα επέμβαση της Ρωσίας στην Τουρκία. Καλό θα ήταν να μην μπούμε κι εμείς μέσα στο σφαγείο, γιατί πρόκειται να γίνει χειρότερος χαμός. Κι αν δείτε τι έγινε ως τώρα όχι μόνο στα κτήρια αλλά και στους ανθρώπους (κυρίως τους αμάχους) θα συμφωνήσετε. Όχι πόλεμος. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger