Home » , » Θέλει πράγματι το Ισραήλ να φτάσει στα σύνορα του ο Σουλτάνος;

Θέλει πράγματι το Ισραήλ να φτάσει στα σύνορα του ο Σουλτάνος;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 | 1:05 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175. 

 Από την αρχή της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Συρία γνωρίζουμε πως η μιλιταριστική κυβέρνηση του Ισραήλ είναι με το μέρος του ISIS. Οι μισθοφόροι νοσηλεύουν τους τραυματίες τους στα ισραηλινά νοσοκομεία, αποχωρούν στο έδαφος του Ισραήλ, όταν στριμώχνονται από το Συριακό στρατό και ενισχύονται από τους Ισραηλινούς ποικιλοτρόπως.

Χθες το Ισραήλ επιτέθηκε στη Συρία τη στιγμή που ο σύμμαχος τους καταρρέει και χάνει τεράστια εδάφη. Είναι ολοφάνερο πως οι Ισραηλινοί σκεφτόμενοι κοντόφθαλμα προτιμούν τους αναξιόπιστους τρομοκράτες πλιατσικολόγους στα σύνορά τους από τους Σύριους που ναι μεν έχουν διαφορές, είναι όμως πολύ πιο αξιόπιστοι και φιλειρηνικοί.

Ισραηλινά αεροσκάφη έπληξαν στόχους στη Συρία και την αντιαεροπορική της άμυνα προοιωνίζοντας περαιτέρω αεροπορικές επιθέσεις. Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι "ανταπέδωσε την ενεργοποίηση αντιαεροπορικών συστημάτων της Συρίας και την πυροδότηση ενός αριθμού πυραύλων κατά ισραηλινών τζετ". Μόνο που οι Ισραηλινοί λένε ψέματα. Τα Α/Α συστήματα εκτόξευσαν πυραύλους, αφού τα μαχητικά χτύπησαν στόχους μέσα στη Συρία. Τι λόγο έχει ο Άσαντ να επιτεθεί και μάλιστα τώρα στο Ισραήλ, όταν τόσα χρόνια δεν το έκανε; Ο Συριακός στρατός είναι μακριά από τα σύνορα, απελευθερώνει περιοχές στο Χαλέπι, την Παλμύρα, ενώ κοντά στα υψώματα του Γκολάν υπάρχουν δυνάμεις του ISIS και της δήθεν "αντιπολίτευσης". Η Χεζμπολάχ βρίσκεται μαζί με τον κύριο όγκο του Συριακού στρατού.

Πρόκειται λοιπόν για προβοκάτσια και ύπουλο χτύπημα, το τρίτο, στον πόλεμο κατά του λαού της Συρίας. Το Ισραήλ δεν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος, θέλει να παραταθεί. Αυτό είναι βλακεία του. Πρώτα απ' όλα ρισκάρει την επέμβαση των Ρώσων.
Οι Εβραίοι ξεχνούν ότι έχουν συμφωνήσει να μην ανακατευτούν. Οι πύραυλοι εδάφους - εδάφους (όχι αντιαεροπορικοί) που εκτοξευτήκαν, ήταν των συμμάχων τους, από έδαφος που ελέγχει ο ISIS και η "αντιπολίτευση". Το γνωρίζουν καλά. Οι δήθεν "μετριοπαθείς" χάνουν τον πόλεμο. Έκαναν δεκάδες τρομοκρατικές επιθέσεις σε άμαχους. Από κει που έφυγαν ανακαλύπτονται συνεχώς ομαδικοί τάφοι με αθώα θύματα. Τα τελευταία τους "κατορθώματα" ήταν βομβιστικές επιθέσεις σε λεωφορεία με Σιίτες προσκυνητές, όπου σκοτώθηκαν 44 άτομα, οι περισσότεροι Ιρακινοί, και εκρήξεις στην Πρωτεύουσα όπου σκοτώθηκαν επίσης δεκάδες άμαχοι. Τυφλά χτυπήματα εκδίκησης και μίσους που δείχνουν το ποιόν αλλά και την ήττα τους.

Θέλει ο Ισραηλινός λαός εγκληματίες, αδίστακτους φονιάδες στα σύνορά του; Νομίζουν ότι μπορούν να τους ελέγξουν; Οι δολοφόνοι αυτοί δεν έχουν μπέσα. Η Αλ Νούσρα που πολεμούσε δίπλα - δίπλα με τον FSA είναι η Αλ Κάιντα της Συρίας.
Υπενθυμίζουμε πως οι Αμερικάνοι εξόπλιζαν τον Λάντεν και την Αλ Κάιντα μέχρι που στράφηκε εναντίον τους χτυπώντας αμάχους. Πίσω από τον FSA τώρα είναι η Τουρκία. Θέλει πράγματι το Ισραήλ να φτάσει στα σύνορα του ο Σουλτάνος; Το συμφέρει;

Η νίκη του Ιράν οφείλεται στην κοντόφθαλμη πολιτική της Δύσης και τον εξοπλισμό των πραγματικών τρομοκρατών - εγκληματιών για να ρίξουν τον Πρόεδρο της Συρίας. Οι Σύριοι, αν και Σουνίτες στην πλειοψηφία, στράφηκαν αναγκαστικά στο Ιράν, που δεν θέλει άλλη μια σφαγή εκατομμυρίων Σιιτών της Συρίας από αλλοπρόσαλλους φανατικούς. Άλλωστε μετά τη Συρία η Δύση είχε στόχο το ίδιο το Ιράν.

Ελπίζω να πρυτανέψει η λογική. Θυμίζω στο Ισραήλ ότι η Ρωσία δεν θα κάνει πίσω. Όσο για τα Α/Α που προσπάθησαν να πλήξουν, μην ανησυχούν. Ο Συριακός στρατός έχει πολλά και αποτελεσματικά. Θα προμηθευτεί κι άλλα υπερσύχρονα, ώστε να μην μπαίνουν κακές ιδέες σε γείτονες. Σαλόμ... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger