Home » , » Το δίκιο και το άδικο του ΚΚΕ

Το δίκιο και το άδικο του ΚΚΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 | 8:01 μ.μ.

 Μας στάλθηκε από τον "Σύλλογο Γιάννης Κορδάτος"

Σε διάφορες ευκαιρίες το ΚΚΕ έχει διατυπώσει τη θέση ότι "Αυτή είναι και η θεμελιακή διαφορά του ΚΚΕ από τις δυνάμεις του λεγόμενου «ευρωσκεπτικισμού» στην Ευρώπη και την Ελλάδα, που μιλάνε για έξοδο από την Ευρωζώνη ή και την ΕΕ, ως στοιχείο ενίσχυσης της καπιταλιστικής ανταγωνιστικότητας. Ετσι βάζουν εμπόδια στο ριζοσπαστισμό, στην αντικαπιταλιστική πάλη, παίζουν το παιχνίδι των αντιθέσεων μεταξύ καπιταλιστικών κρατών, αλλά και μεταξύ τμημάτων του κεφαλαίου. Πάνω από όλα καλλιεργούν την αυταπάτη ότι μπορεί ένας καπιταλισμός με εθνικό νόμισμα να είναι καλύτερος ή πιο δίκαιος από τον σημερινό. Οι εξελίξεις στη Βρετανία δικαιώνουν τη θέση του ΚΚΕ".

Η άποψη αυτή είναι σωστή. Η έξοδος από το ευρώ και την ΕΕ δεν συνιστά από μόνη της φιλολαϊκή επιλογή. Κάλλιστα μπορεί να υπάρξει στο μέλλον μια τέτοια επιλογή που θα συνοδευτεί από πρόσθετα αντιλαϊκά μέτρα.

Αυτή είναι όμως μόνο η μία πλευρά. Γιατί αν κάποιος αρνείται την ρήξη και αποδέσμευση από το ευρώ και την ΕΕ με το επιχείρημα ότι αυτό μπορεί να γίνει σε ένα αντιλαϊκό πλαίσιο, η θέση αυτή είναι λανθασμένη. Βλέπει μόνο τη μία όψη του ζητήματος. Υπάρχει έξοδος υπέρ των συμφερόντων του λαού και μπορεί να υπάρξει έξοδος υπέρ των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου, ξένου και εγχώριου. Και πάντως, η παραμονή στο ευρώ και στην ΕΕ είναι υπέρ των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου, ξένου και εγχώριου.

Από την άλλη, η έξοδος από το ευρώ και την ΕΕ είναι απολύτως αναγκαία προκειμένου να υπάρξει φιλολαϊκή διέξοδος από την κρίση. Χωρίς αυτήν, δεν μπορεί να υπάρξει ούτε εθνικοποίηση των μέσων παραγωγής, ούτε σχεδιασμένη βιομηχανική και αγροτική ανάπτυξη.

Παράλληλα, η αποδέσμευση χρειάζεται οπωσδήποτε να συνοδεύεται και από άλλα μέτρα που θα ανοίγουν το δρόμο για μια φιλολαϊκή ανάπτυξη. Τέτοια μέτρα πρέπει οπωσδήποτε να είναι η εθνικοποίηση του τραπεζικού τομέα αλλά και όλων εκείνων των στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεων έτσι ώστε να ξεκινήσει η αναδιανομή του κοινωνικού πλούτου και ένας σχεδιασμός βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης της χώρας. Θα πρέπει επίσης να συνοδευτεί από μια πολιτική ολόπλευρου και ριζοσπαστικού εκδημοκρατισμού, όπου οι εργαζόμενοι θα αρχίσουν να έχουν τον αποφασιστικό λόγο στο πολιτικό σύστημα και στο κράτος. Χωρίς μέτρα στις κατευθύνσεις αυτές, πράγματι, η αποδέσμευση από το ευρώ και την ΕΕ δεν μπορεί να χρωματιστεί φιλολαϊκά.

Αλλά, ξαναλέω, ισχύει και το αντίστροφο. Χωρίς αποδέσμευση δεν μπορεί να υπάρξει συνεπής εφαρμογή αυτών των κατευθύνσεων. Η ρήξη και αποδέσμευση από την ΕΕ είναι μάλιστα (στις παρούσες συνθήκες τουλάχιστον) η αιχμή του δόρατος της επίθεσης του μεγάλου κεφαλαίου ενάντια στο λαό. Άρα πρέπει να βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος της λαϊκής αντεπίθεσης. Και ακόμη περισσότερο, οι πολιτικές αυτές που θα συνοδέουν την αποδέσμευση, πρέπει να περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μέτρα, όχι γενικόλογες αναφορές. Απαιτούν επίσης τη συνεργασία των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που συμφωνούν με αυτή τη λογική.

Γι' αυτό, το να βάζει κανείς στο ίδιο τσουβάλι τις δυο εκδοχές αποδέσμευσης από το ευρώ και την ΕΕ είναι προβληματικό και στη σημερινή συγκυρία βάζει εμπόδια στη ριζοσπαστικοποίηση του λαού και στην ανάπτυξη του κινήματος.

Ο επίμονος
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 48 σχόλια

7 Απριλίου 2017 στις 8:26 μ.μ.

Το έτοιμο Καπιταλιστικό κράτος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καμμία περίπτωση απο το Προλεταριάτο για να χτίσει την δική του εξουσία. Είναι φτιαγμένο για να υπηρετεί τους Καπιταλιστές. Οποτε ξεχάστηκαν αυτά τα λόγια του ΜΑΡΞ μετά την Παρισινή Κομμούνα το 1871 πληρώθηκαν με πολύ αίμα απο το Προλεταριάτο. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Οκτώβρης 1944 ΧΙΛΗ 1973 κ.α. Ο Καπιταλισμός στην χώρα μας είναι στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ απο το 1919 στα πλαίσια της Ανισόμετρης ανάπτυξης με Σχέσεις αληλεξάρτησης και ενδιάμεση θέση στην Ιμπεριαλιστική πυραμίδα. Η Αστική τάξη συμμετέχει συνειδητά στην Ε.Ε και εξυπηρετεί τα συμφέροντά της. Ταυτόχρονα υπάρχει μειοψηφικό τμήμα απο Εφοπλιστές Ξενοδόχους Φαρμακοβιομήχανους Εθνικιστές και Φασίστες που επιδιώκουνε επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό και αλλαγή Ιμπεριαλιστικξού Οργανισμού με ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ κ.α. Οποιο κόμμα θέτει ζήτημα Εξόδου απο την Ε.Ε με Καπιταλισμό ταυτίζεται με όλους τους παραπάνω ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. Για τον λαό μια λύση υπάρχει. Ενίσχυση παντού της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ που μπορεί να συμμετέχει ο κάθε Ανθρωπος σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ χωρίς να είναι απαραίτητο να συμφωνεί με την Κοινωνικοποίηση. Μέσα στον Καθημερινό αγώνα για προσωρινά μέτρα ανακούφισης γίνεται και η Ιδεολογική διαπάλη την οποία επιδιώκουμε και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δικής μας. Και η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. Το ΚΚΕ όσο τα μέσα παραγωγής είναι στους Καπιταλιστές θα συμμετέχει στο ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ απο Θέσεις ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ για την καλύτερη προβολή των θέσεων μας. Υπάρχει και η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ με 19 χρόνια ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ χωρίς Ευρώ και Ε.Ε. Ο λαός στα Σκουπίδια και η Αστική Τάξη στην Χλιδή. Η Καπιταλισμό θα έχεις η Σοσιαλισμό με Κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής και Δικτακτορία του Προλεταριάτου. ...ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ... Κάτι άλλο δεν υπήρχε και ουτε θα υπάρχει ποτέ. Τα Κόλπα ΠΕΘΑΝΑΝΕ το 1991........

7 Απριλίου 2017 στις 8:43 μ.μ.

Η Πρόσκληση πάντως ισχύει για τους Εγκλωβισμένους στον ...κορδάτο... και στο κάθε Οπορτουνιστικό ανάχωμα που φτιάχνει ο καπιταλισμός για να εμποδίζει τον λαό να πάρει την εξουσία. Στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ χωράει ο κάθε Εργάτης Αυτοαπασχολούμενος και φτωχός Αγρότης όποιο Κόμμα και να ψηφίζει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ μακριά απο διασπαστικούς όρους δεξιός αριστερός. Η Ζωή και η Ιδεολογική πάλη τα ξεκαθαρίζει όλα. ΟΙ Κομμουνιστές την Επιδιώκουμε.

7 Απριλίου 2017 στις 8:56 μ.μ.

Άρες μάρες κουκουνάρες!

7 Απριλίου 2017 στις 9:04 μ.μ.

Φίλτατοι του ΒΚ,αναρτάτε τον καημό του κάθε κατακαημένου αντικομμουνιστή ομφαλοσκόπου,συνοδοιπόρου με τους νεοναζί στις πλατείες "έξω τα κόμματα",cheerleader του σύριζα,πανηγυριτζή του "περήφανου όχι" , διαστρεβλωτή των θέσεων του ΚΚΕ(αλήθεια θα τις αναρτήσετε ποτέ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ;),απολογητή και κολαούζου του αστικού κόσμου και μάλιστα χωρίς τις απαντήσεις ,ΑΥΤΟ θα το ανρτήσετε;http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/126376/kato-ta-metra-kai-ta-antimetra-kyvernisis-ee-monopolion-diekdikoyme-tis

7 Απριλίου 2017 στις 9:07 μ.μ.

Το γνωστό παραμυθάκι με την Συγκυρία. Ποτέ δεν είναι η ώρα. Πάντα υπάρχει ένα ....σταδιάκι....πλατύσκαλο....προσφορά στον Καπιταλισμό για να προλάβει να κάνει την Μανούβρα.. Τέτοιο ....σκαλάκι....πλατύσκαλο.... υπήρχε και με το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τον Οκτώβρη του 1944.. Το 80% του λαού με τα όπλα στα χέρια δεν μπορούσε λέει να γίνει Σοσιαλισμός. Γιατί ήτανε η ....συγκυρία....και υπήρχε .....σταδιο.... και ο λαός στην Σφαγή. ΜΑΛΙΣΤΑ............

7 Απριλίου 2017 στις 11:03 μ.μ.

Το ΚΚΕ δεν κάνει κανένα "λάθος". Απλώς έχει εξελιχθεί σε αντιδραστική δύναμη και με το μανδύα της "υπερεπαναστατικότητας" έχει καταντήσει να υπερασπίζεται το Ευρώ και την ΕΕ.

8 Απριλίου 2017 στις 2:26 π.μ.

απο το νατο θελει να φυγει. μαλιστα.
απο την ευρωπαικη ενωση το σκεφτεται.
τι ευρω τι δραχμη. πρωτα η ανατροπη του καπιταλισμου.
(και η ανατροπη του καπιταλισμου, υπομονη ναχουμε, οπως και να ξεκινησει με εθνικο νομισμα καταληγει.αρα;)

8 Απριλίου 2017 στις 10:29 π.μ.

Μασημένη τροφή σας ταΐζουν στα υπόγεια της Κουμουνδούρου ρε giannis αλλά ούτε έτσι βλέπετε χαΐρι. Το άσπρο μαύρο κάνετε για το ΚΚΕ πάλι γελάμε μαζί σας. Αυτός ο Παππάς με τον Τζανακόπουλο και το Μιχόπουλο που σας μισθοδοτούν, όπως έκαναν με το Δαβαράκη, τσάμπα σας πληρώνουν.

8 Απριλίου 2017 στις 3:02 μ.μ.

Αρα αγώνας μέσα απο την Λαική Συμμαχία για προσωρινά μέτρα ανακούφισης με Στόχο Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Διαφορετικά Εξοδο απο την Ε.Ε επιδιώκουνε ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ Εθνικιστές και Φασίστες. Η Καπιταλισμό θα έχουμε η Σοσιαλισμό με ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ. ΔΙΑΛΕΧΤΕ.......

8 Απριλίου 2017 στις 9:35 μ.μ.

εαν "Εξοδο απο την Ε.Ε επιδιώκουνε ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ"
θα ειχαμε προ πολλου βγει απο την εε
εκτος και αν υπαρχουν εφοπλιστες προλεταριοι
ουτε το κκε δεν λεει κατι τετοιο. (με τετοια σαφηνεια, βεβαιοτητα.τοσο γενικευμενα.)
προς παν τζαμ.

8 Απριλίου 2017 στις 10:19 μ.μ.

deldio φαίνεται από τον αριθμό των σχολίων στο ΒΚ ποιος έχει τα μισθοδωτούμενα κοματόσκυλα. Σε αυτό το άρθρο μόνο 8 από τα 9 σχόλια υπέρ ΚΚΕ, χωρίς βέβαια να απαντάτε τίποτα επί της ουσίας του άρθρου. Το έβγαλες το μεροκάματο και σήμερα, τελείωνε λοιπόν.

8 Απριλίου 2017 στις 11:03 μ.μ.

Γιάννης. Σε όλα απαντήσαμε. Απλά πετάς την Μπάλα στην Εξέδρα. Τι να πεις άλλωστε......

9 Απριλίου 2017 στις 9:36 μ.μ.

Τζαμαρία. Όσο και να παίζεις την κασέτα χωρίς να απαντάς σε τίποτα επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι. Το έβγαλες το μεροκάματο, τελείωνε λοιπόν...

9 Απριλίου 2017 στις 10:24 μ.μ.

Γιάννης
Είσαι κατηγορούμενος, είτε ως πασόκος, είτε ως συριζαίος είτε ως εξωκοινοβουλευτική ορντινάτσα του ΣΥΡΙΖΑ είσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος για τα εγκλήματά τους, εξαιρώ μόνον όσους εξαρχής πήραν θέση απέναντι από την αριστερή κυβέρνηση που σφάζει το λαό. Όποια μάσκα και να φορέσεις βρωμάς και ζέχνεις.

10 Απριλίου 2017 στις 4:06 μ.μ.

Γιάννης. Απαντήσεις πήρες σε όλα.

10 Απριλίου 2017 στις 10:32 μ.μ.

deldio έχεις μπλέξει τα μπούτια σου, οπότε καλύτερα να μη μιλάς. Εσύ ταυτίζεσαι με την αριστερή κυβέρνηση με το κόμμα σου να παίρνει θέση υπέρ του Ευρώ και της ΕΕ. Εγώ δεν υποστήριξα πουθενά την "αριστερή" κυβέρνηση και σε προκαλώ αν τολμάς να βρεις σχόλιό μου που την υποστηρίζει. Επειδή όμως δεν μπορείς κλείστο και τελείωνε!
Παναγιώτης. Ακόμα περιμένω απάντηση αλλά τίποτα. Η θέση του "Κορδάτου" είναι συγκεκριμένη. Άστο λοιπόν.

11 Απριλίου 2017 στις 12:38 π.μ.

Γιάννης. Εξοδο απο την Ε.Ε με Καπιταλισμό επιδιώκουνε. ΛΑΕ Μπαλτάκος Καρατζαφέρης ανταρσύα Χρυσή αυγή Αλαβάνος Μανιαδάκης Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανοι Ξενοδόχοι. ΕΥΓΕ..... Εξοδος απο την Ε.Ε με ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Ουτε βήμα πίσω.

11 Απριλίου 2017 στις 8:04 π.μ.

Παναγιώτης. Ακόμα περιμένω απάντηση αλλά τίποτα. Η θέση του "Κορδάτου" είναι συγκεκριμένη, αλλά εσύ την κασέτα χωρίς καμία απόδειξη και επιχείρημα. Το έβγαλες το μεροκάματο, τελείωνε.

11 Απριλίου 2017 στις 7:16 μ.μ.

ΓΙάννης. Και οι Κομμουνιστές είμαστε συγκεκριμένοι. Αγώνας μέσα απο την Λαική Συμμαχία που χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ για προσωρινά μέτρα ανακούφισης Ιδεολογική διαπάλη οι Κομμουνιστές βάζουμε την δικιά μας για Ζύμωση και η Ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. Σε περιμένουμε μαζί με τους Εγκλωβισμένους στο Οπορτουνιστικό ανάχωμα ...κορδάτος..... ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ.

12 Απριλίου 2017 στις 3:20 μ.μ.

Παναγιώτης. Με τους κομμουνιστές καμία σχέση δεν έχεις. Ακόμα περιμένω απάντηση αλλά τίποτα. Η θέση του "Κορδάτου" είναι συγκεκριμένη, αλλά εσύ την κασέτα χωρίς καμία απόδειξη και επιχείρημα. Το έβγαλες το μεροκάματο, τελείωνε.

12 Απριλίου 2017 στις 6:02 μ.μ.

Γιάννης. Συμφωνούμε Απόλυτα. Οπορτουνιστής δεν ήμουνα ποτέ. ΟΙ Θέσεις των Κομμουνιστών είναι συγκεκριμένες. Σας περιμένουμε στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Το οτι δεν είσαστε ποτέ Κομμουνιστές δεν πειράζει. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ.

12 Απριλίου 2017 στις 10:16 μ.μ.

@γιαννάκη ομορφοπαιδο,γιαννακη λεβεντόπαιδο,παμπόνηρε και παρμυθατζή(κατά Ζαμπέταν "Ο παραμυθατζής")
http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=9%2F4%2F2017&id=16606&pageNo=13

14 Απριλίου 2017 στις 8:23 π.μ.

ΤΑΜΠΟΥΡΛΟΣ και Τζαμαρία. Απάντηση καμία και τη μπάλα στην εξέδρα. Την σελίδα του Ρίζου τη βρίσκω και μόνος μου αλλά ούτε εκεί απαντάει. Α, και "κομμουνιστής" δε σημαίνει μισθοδωτούμενο άεργο κομματόσκυλο, μη μπερδεύεστε.

14 Απριλίου 2017 στις 5:40 μ.μ.

Γιάννης. Συμφωνούμε οτι πετάς την Μπάλα στην εξέδρα. Τι άλλο να κάνεις. Συμφωνούμε επίσης οτι είσαι Οπορτουνιστής. Το ξέρουμε.

14 Απριλίου 2017 στις 7:02 μ.μ.

@γιαννάκης
ΒΡΕ καλώς το σοσιαλδημοκρατάκο της βάρδιας!ΤΙ να καταλάβεις ο φτωχός!Αναφέρεσαι σε σένα και το συνάφι σου φαντάζομαι,που τα έχει ξεμπερδέψει δια της καλλιτεχνίας(γλειπτική)!

14 Απριλίου 2017 στις 11:05 μ.μ.

Γιάννης. Το γνωρίζουμε οτι είσαι Οπορτουνιστής δεν χρειάζεται να το φωνάζεις Φαίνεται. Αφου παραδέχεσαι οτι είσαι Αεργος μισθοτούμενος απο την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που σφάζει τον λαό σε πιστεύουμε κανένα πρόβλημα. Τον λαό σφάζουνε εσένα τι σε νοιάζει.... Είπαμε ο καπιταλισμός να είναι καλά ΜΠΡΑΒΟ.

17 Απριλίου 2017 στις 9:51 μ.μ.

ΤΑΜΠΟΥΛΡΟ γραφικέ φασιστάκο: Για τη θέση του "Κορδάτος" κουβέντα, άχνα, μόνο τη μπάλα στην εξέδρα. Όσο για το ποιος κάνει βάρδια φαίνεται από τα δεκάδες σχόλια από κομματόσκυλα του ΚΚΕ επί 24ώρου βάσεως στο ΒΚ. Αυτήν την καλλιτεχνία που επικαλείσαι σίγουρα την ξέρεις πολύ καλά. Το μεροκάματο το έβγαλες ή ακόμα. Τελείωνε τώρα γιατί δε σε παίρνει.

17 Απριλίου 2017 στις 10:35 μ.μ.

Γιάννης. Το να βρίζεις δείχνει την αδυναμία σου να απαντήσης. Τι να πεις άλλωστε. Η Πρόταση Εξουσίας του ΚΚΕ είναι ξεκάθαρη και στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Σε περιμένουμε μαζί με τους ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ στον ....κορδάτο..... ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ.

18 Απριλίου 2017 στις 1:53 μ.μ.

Γιάννης. Η Θέση του ...κορδάτου... μιλάει για Επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό και αλλαγή Ιμπεριαλιστικού Οργανισμού με Ρωσσία Κίνα Ιραν. Οπότε λάθος πόρτα χτύπησε σε σχέση με το ΚΚΕ. Αυτά που λέει πρέπει να τα απευθύνει σε ΛΑΕ Καρατζαφέρη ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μπαλτάκο Αλαβάνο Χρυσή Αυγή και σία..... για να φτιάξουνε ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ σωτηρίας Εφοπλιστών Φαρμακοβιομηχάνων Ξενοδόχων. Εσύ είμαι σίγουρος οτι δεν είσαι με αυτό το ατάντημα. Είπαμε στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Εκτός αν φοβάσαι την Ιδεολογική Αντιπαράθεση......

18 Απριλίου 2017 στις 10:09 μ.μ.

Παναγιώτης, ο ΤΑΜΠΟΥΡΛΟΣ τουλάχιστον είδε ότι δεν τον παίρνει άλλο και σταμάτησε. Η θέση του Κορδάτου είναι συγκεκριμένη και περιγράφεται στην ανάρτηση. Ούτε για καπιταλισμό λέει ούτε τίποτα τέτοιο. Αφού δεν έχεις κάτι να πεις σταμάτα. Βγήκε το μεροκάματο.

19 Απριλίου 2017 στις 12:08 π.μ.

Γιάννης. Την βλέπουμε όλοι την θέση του ...κορδάτου.... μιλάει για ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ και αλλαγή Ιμπεριαλιστικού Οργανισμού με ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ. Οπότε όλοι μαζί ΛΑΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ανταρσύα....Μπαλτάκος αλαβάνος Χρυσή αυγή και σία μαζί με Εφοπλιστές Ξενοδόχους Φαρμακοβιομήχανους φτιάχνουνε ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ για την Σωτηρία του Καπιταλισμού ΑΞΙΟΙ.....

19 Απριλίου 2017 στις 10:26 μ.μ.

Παναγιώτης. Η θέση του Κορδάτου είναι συγκεκριμένη και περιγράφεται στην ανάρτηση. Ούτε για καπιταλισμό λέει, ούτε για Ρωσία ούτε τίποτα τέτοιο. Αφού δεν έχεις κάτι να πεις σταμάτα. Βγήκε το μεροκάματο.

19 Απριλίου 2017 στις 11:26 μ.μ.

Γιάννης. Για Εθνικό Καπιταλισμό μιλάει και για Ρωσσία Κίνα παρέα με Εθνικιστές Φασίστες Ξενοδόχους Φαρμακοβιομήχανους Εφοπλιστές ΑΞΙΟΙ.....

20 Απριλίου 2017 στις 9:58 μ.μ.

Παναγιώτης. Για βάλε ένα link να δούμε που τα λέει αυτά....Αλλά δε θα βρεις, άστο βγήκε το μεροκάματο.

21 Απριλίου 2017 στις 10:05 π.μ.

Γιάννης. Τα γράφει στην Ανάρτηση. Για Εθνικό Καπιταλισμό μιλάει μαζί με Εθνικιστές Φασίστες Ξενοδόχους Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανους ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ. ΑΞΙΟΙ.

21 Απριλίου 2017 στις 11:18 μ.μ.

Παναγιώτης. Δυστυχώς για σένα η ανάρτηση είναι από πάνω και τίποτα τέτοιο δε γράφει, όπως μπορεί να δει ο καθένας. Άστο γιατί δε σε παίρνει η τόσο εξόφθαλμη διαστρέβλωση. Τζάμπα το μεροκάματο...

22 Απριλίου 2017 στις 12:15 π.μ.

Γιάννης. Δυστυχώς για εσένα τα γράφει ξεκάθαρα. Εθνικό Καπιταλισμό και ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ αγκαλιά με Εθνικιστές Φασίστες Ξενοδόχους Φαρμακοβιομήχανους Εφοπλιστές. ΕΥΓΕ....ΑΞΙΟΙ.....

22 Απριλίου 2017 στις 9:43 μ.μ.

Παναγιώτης. Δυστυχώς για σένα η ανάρτηση είναι από πάνω και τίποτα τέτοιο δε γράφει, όπως μπορεί να δει ο καθένας. Άστο γιατί δε σε παίρνει η τόσο εξόφθαλμη διαστρέβλωση. Τζάμπα το μεροκάματο...Με την κασέτα δεν κερδίζεις τίποτα.

22 Απριλίου 2017 στις 10:18 μ.μ.

Γιάννης. Οσο και να προσπαθείς η Ανάρτηση σε διαψεύδει. Εθνικό Καπιταλισμό λέει και ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ. ΕΥΓΕ.....

23 Απριλίου 2017 στις 10:00 μ.μ.

Παναγιώτης. Δυστυχώς για σένα η ανάρτηση είναι από πάνω και τίποτα τέτοιο δε γράφει, όπως μπορεί να δει ο καθένας. Άστο γιατί δε σε παίρνει η τόσο εξόφθαλμη διαστρέβλωση. Τζάμπα το μεροκάματο...Με την κασέτα δεν κερδίζεις τίποτα.

23 Απριλίου 2017 στις 10:18 μ.μ.

Γιάννης. Οτι και να λες για Εθνικό Καπιταλισμό μιλάει και για ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ. Ολοι το βλέπουνε. Οσες φορές και να το πεις η πραγματικότητα είναι πεισματάρα. Μην εκτίθεσαι.

24 Απριλίου 2017 στις 10:37 μ.μ.

Παναγιώτης. Δυστυχώς για σένα η ανάρτηση είναι από πάνω και τίποτα τέτοιο δε γράφει, όπως μπορεί να δει ο καθένας. Άστο γιατί δε σε παίρνει η τόσο εξόφθαλμη διαστρέβλωση. Τζάμπα το μεροκάματο...Με την κασέτα δεν κερδίζεις τίποτα.

25 Απριλίου 2017 στις 5:13 μ.μ.

Γιάννης. Δυστυχώς για εσένα η Ανάρτηση το γράφει ξεκάθαρα. Εθνικός Καπιταλισμός με Εθνικιστές Φασίστες Ξενοδόχους Φαρμακοβιομήχανους Εφοπλιστές ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ. ΑΞΙΟΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ.....................

25 Απριλίου 2017 στις 10:43 μ.μ.

Παναγιώτης. Δυστυχώς για σένα η ανάρτηση είναι από πάνω και τίποτα τέτοιο δε γράφει, όπως μπορεί να δει ο καθένας. Άστο γιατί δε σε παίρνει η τόσο εξόφθαλμη διαστρέβλωση. Τζάμπα το μεροκάματο...Με την κασέτα δεν κερδίζεις τίποτα.

26 Απριλίου 2017 στις 11:26 π.μ.

Γιάννης. Δυστυχώς για εσένα τα λέει ξεκάθαρα. Εθνικός Καπιταλισμός Με ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ξενοδόχους Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανους Ρωσσία Κίνα. Μην Εκτίθεσαι.

26 Απριλίου 2017 στις 9:58 μ.μ.

Παναγιώτης. Δυστυχώς για σένα η ανάρτηση είναι από πάνω και τίποτα τέτοιο δε γράφει, όπως μπορεί να δει ο καθένας. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι κερδίζεις πουλώντας τέτοια τρέλα. Μετράει στο μεροκάματο, υποθέτω...

27 Απριλίου 2017 στις 12:37 π.μ.

Γιάννης. Οσο και να πουλάς τρέλα η Ανάρτηση απο επάνω είναι πεισματάρα. Μιλάει για Εθνικό Καπιταλισμό με Εθνικιστές Φασίστες Φαρμακοβιομήχανους Ξενοδόχους Εφοπλιστές Ρωσία Κίνα. ΑΞΙΟΙ.

27 Απριλίου 2017 στις 9:25 μ.μ.

Παναγιώτης. Δυστυχώς για σένα η ανάρτηση είναι από πάνω και τίποτα τέτοιο δε γράφει, όπως μπορεί να δει ο καθένας. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι κερδίζεις πουλώντας τέτοια τρέλα. Μετράει στο μεροκάματο, υποθέτω...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger