Home » , » Κι ο Χίτλερ «παρεξηγημένος» εεε;

Κι ο Χίτλερ «παρεξηγημένος» εεε;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 | 8:09 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

 Όταν βγαίνει ένας Χίτλερ, ψάξε καταφύγιο 
τι ο πόλεμος ζυγώνει, έρχεται μαρτύριο,
γιατί η τρέλα που τον ζώνει, δεν τελειώνει... 
γιατί η τρέλα που τον ζώνει, δεν τελειώνει ...

Όταν βγαίνει ένας Χίτλερ, σφίξε το ζωνάρι σου,
εμφανίστηκε η πείνα, φάε το μαξιλάρι σου,
μπας και λίγο να χορτάσεις, κι ησυχάσεις...
μπας και λίγο να χορτάσεις, κι ησυχάσεις... 

Όταν βγαίνει ένας Χίτλερ, άρχισε τα δάκρυα
«μη μιλάς μη λες κουβέντα, κάτσε σε μιαν άκρια»
Σαν την λόξα του μεγάλη, δεν είν’ άλλη...
Σαν την λόξα του μεγάλη, δεν είν’ άλλη...

Όπως ακριβώς τα λέγαμε δυστυχώς. Ο «Τράμπα – Τραμπαλίζομαι πέφτω και τσακίζομαι» την έκανε τη μαλακία. Όχι ότι η ξινή δεν θα έκανε τα ίδια, μη σου πω πιο γρήγορα, αλλά ο μουρλός θα τον φάει τον πλανήτη μια ώρα αρχύτερα.

Έχουμε λοιπόν μια μήνυση που κατέθεσε η ίδια η Γη εναντίον της Aνθρωπότητας για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αλλά δε βλέπω να προλαβαίνει να γίνεται δίκη. Ποιος να δικάσει άλλωστε τις ΗΠΑ, την ΕΕ και τα υπόλοιπα καθάρματα; «Αφόδευε εντός» που θα έλεγαν κι οι Αρχαίοι υμών πρόγονοι.
Αλλά αγάπη μου, φταις και συ. Όταν δίνεις εξουσία σε «Κούλη» δεν ξέρεις τι θα γίνει; «Της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα». Μη στο μεταφράσω, τα πιάνεις τα πονηρά νοήματα. Σ’ άλλα χωλαίνεις.

Άμα θέλει ο ιμπεριαλιστής να κάνει πόλεμο θα κάνει. Τον πόλεμο τον αρχίζει ένας. Ότι κι αν κάνει ο άλλος. Δύσκολα σταματάει όμως. Αν κι όπως το πάνε, μάλλον αυτός θα είναι ο τελευταίος για... τεχνικούς λόγους. Δεν πρόκειται να μείνουν και πολλοί. Κάτι κατσαρίδες, κάτι σκορπιοί, κι ο Μητσοτάκης (φυσικά), ο Επίτιμος. Που δεν τον πιάνει τίποτα! Ούτε καν η γρίπη, κι αυτή τον αποφεύγει.

Πριν λοιπόν διαλυθεί το χημικό αέριο στη Συρία έβγαλαν τα συμπεράσματα στο ΝΑΤΟ. Είχαν κάνει κι άσκηση εδώ στην Ελλαδάρα! Μη χάσει η μπανανία μας την ευκαιρία να χωθεί κι άλλο στα περιττώματα. Ότι θέλουν τα «γεράκια». Και τα «κοράκια», κι αυτά όρνεα είναι.

Πως ήξεραν όμως ότι θα πέσουν χημικά κι έκαναν ασκήσεις από πριν; Έλα μου ντε! θα τους το ‘πε ο Παΐσιος μωρέ, σε όραμα. Να βγει κι η προφητεία. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, σα «λαγουδάκια» μου φαίνονται κάποια ακροδεξιά site, που μάλλον εκτελώντας εντολές, προετοίμαζαν το έδαφος. Να πάρουμε και τα αόρατα F35 να γίνουν αόρατες οι συντάξεις, να δικαιωθεί κι ο άλλος προφήτης, ο Λεβέντης. Προφήτης, κοπρίτης... δε βαριέσαι, ο μισθός του βουλευτή να υπάρχει και άλλα βρίσκονται. Πληρώνουν τα κορόιδα.

Αφού πάμε για Αρμαγεδδώνα, δεν αρχίζουμε τη συνουσία όλοι μαζί; Κάντε sex ακόμα κι αν γίνει πόλεμος, τουλάχιστον να πάμε ευχαριστημένοι. Να ξεχάσουμε και την πείνα μας δηλαδή. Μια πρόταση κάνω. Βέβαια ο καλύτερος τρόπος να αποφύγεις τα χειρότερα είναι η ριζική αλλαγή, η Επανάσταση, όσο υπάρχει ακόμα χρόνος, αλλά από ότι φαίνεται, θα γίνουν και στο χρόνο περικοπές... Περαστικά μας. Αλήθεια, ρε φασίστες, ακόμα καλός είναι ο «Τραμπάκουλας»; Κι ο Χίτλερ «παρεξηγημένος» εεε;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Απριλίου 2017 στις 8:48 μ.μ.

Και ο Χίτλερ με τον Καπιταλισμό ήτανε. Και η χώρα μας στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο απο το 1919. Και στην Συρία σφάζουνε τον Συριακό λαό ΗΠΑ ΝΑΤΟ Ε.Ε ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ και η Συριακή Αστική Τάξη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger