Home » , » Κακοστημένη προβοκάτσια στην Συρία

Κακοστημένη προβοκάτσια στην Συρία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Απριλίου 2017 | 10:14 μ.μ.

 Γράφει ο  mitsos175.

Οι φονιάδες της δήθεν μετριοπαθούς αντιπολίτευσης ενεργώντας σύμφωνα με τις εντολές των αφεντικών τους χρησιμοποίησαν χημικά για να κάνουν μια ακόμα κακοστημένη προβοκάτσια.

Ο Συριακός στρατός στη διάρκεια της ιμπεριαλιστικής επέμβασης βρέθηκε αρκετές φορές σε πολύ δύσκολη θέση. Ποτέ δεν χρησιμοποίησε χημικά. Μάλιστα σήμερα δεν διαθέτει καθόλου τέτοια όπλα.
Οι Δυτικοί γνωρίζουν καλά πως η Συριακή Κυβέρνηση είχε δεχθεί τη Σύμβαση για τα Χημικά Όπλα. Το 2013 ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΗΕ) βραβεύτηκε «για τις εκτεταμένες προσπάθειές του για την εξάλειψη των χημικών όπλων». Τώρα τι μας λένε λοιπόν;

Επίσης όλες οι προηγούμενες περιπτώσεις που χρησιμοποιήθηκαν τέτοια όπλα σ’ αυτόν τον πόλεμο ήταν από αντιμαχόμενες μερίδες μέσα στην «αντιπολίτευση» κυρίως όμως από τον ISIS.
Εξάλλου οι ΚΥΡΙΕΣ συγκρούσεις γίνονται στη Hama, 30 χιλιόμετρα Νότια από την Χαν Sheikhoun (που έγινε η προβοκάτσια), όπου τα τσιράκια της Τουρκίας - ΕΕ και ΗΠΑ τσακίστηκαν πάνω στην ατσάλινη άμυνα του Συριακού Λαού. Η επίθεση τους απέτυχε παταγωδώς, ενώ ο Συριακός Στρατός μετά την άφιξη ενισχύσεων απελευθερώνει μεγάλες εκτάσεις καθώς το μέτωπο των φονιάδων έχει σπάσει κι οι ίδιοι βρίσκονται σε άτακτη υποχώρηση για να μην βρεθούν κυκλωμένοι. Γιατί λοιπόν να χρησιμοποιήσει ο Άσαντ τέτοια όπλα τώρα που νικάει παντού;

10.000 τρομοκράτες με εξοπλισμό Τουρκικά τεθωρακισμένα δεν μπόρεσαν να πετύχουν τίποτα, όταν μάλιστα ο κύριος όγκος του Συριακού Στρατού ήταν μακριά στο Χαλέπι και την Παλμύρα. Οι μόνοι που έκαναν σφαγές ήταν οι αιμοδιψείς ισλαμοφασίστες, οι οποίοι ξεκλήρισαν ένα ολόκληρο χωρίο με γυναικόπαιδα που δεν πρόλαβαν να φύγουν στην αρχή της επίθεσης τους, όπως είχαμε αναφέρει.

Οι λόγοι λοιπόν της προβοκάτσιας είναι προφανείς:
1) Μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει η ροή του πολέμου με στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα γίνει, γιατί θα οδηγήσει σε Πυρηνικό Ολοκαύτωμα για λόγους που έχουμε πει πολλές φορές. Η Ρωσία και η Κίνα είναι αποφασισμένες να σταματήσουν τον επεκτατισμό των ΗΠΑ.
2) Την συσπείρωση των οπαδών των ισλαμοφασιστών που μετά από τη νέα συντριπτική ήττα τους στη Hama έχουν αρχίσει πάλι να τρώγονται μεταξύ τους και τη δικαιολογία για την μεγάλη ήττα που υπέστησαν.
3) Τον αποπροσανατολισμό από τα δικά τους πραγματικά εγκλήματα, τη γενοκτονία εις βάρος μειονοτήτων και των διαφορετικών που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια υπό την κάλυψη των δυτικών αδίστακτων ιμπεριαλιστών.

Η χρήση χημικών, όχι μόνο αυτών των όπλων, αλλά και κάθε όπλου πάνω σε αμάχους, μας προκαλεί αποτροπιασμό κι αγανάκτηση. Μετά τον πόλεμο -που θα είχε τελειώσει προ πολλού αν οι Δυτικοί δεν ενίσχυαν με κάθε τρόπο κλέφτες, βασανιστές, φονιάδες μισθοφόρους- οι πραγματικοί ένοχοι θα πληρώσουν. Δυστυχώς όχι όλοι. Οι ιμπεριαλιστές Πρόεδροι των ΗΠΑ - ΕΕ -Τουρκίας και οι Σεΐχηδες που ήταν οι νοσηροί εγκέφαλοι της ανθρωποσφαγής, θα μείνουν δυστυχώς ατιμώρητοι.

Τουλάχιστο έχασαν αυτό τον πόλεμο. Αξίζει κάθε έπαινος στο Συριακό Λαό που αντιστάθηκε ηρωικά και δεν υποδουλώθηκε παρά τη θέληση των Μεγάλων Δυνάμεων. Η Συρία θα ξαναχτιστεί καλύτερα από πριν, ενώ οι Σύριοι θα μπορούν δίκαια να υπερηφανεύονται ότι νίκησαν όχι μόνο μια υπερδύναμη, αλλά και όλους τους υποτακτικούς της.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

4 Απριλίου 2017 στις 11:05 μ.μ.

Μήτσο πάλι τα μπέρδεψες. Ιμπεριαλιστικό πόλεμο έχουμε στην Συρία μεταξύ ΗΠΑ Ε.Ε ΝΑΤΟ ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ και τα αντίστοιχα τμήματα της Συριακής Αστικής Τάξης που σφάζουνε τον λαό για την λεια. Αρα δεν νίκησε κανένας λαός Μήτσο. Ο Λαός θα είχε νικήσει αν αντιμετώπιζε Ντόπια και ξένες Αστικές Τάξεις σαν Εισβολέα με Εξοδο απο τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και νίκη της Εργατικής Λαικής Εξουσίας.

5 Απριλίου 2017 στις 5:47 μ.μ.

Τίποτα δεν μπέρδεψα. Είναι νίκη κατά του φασισμού. Ο φασισμός έχει πολλά πρόσωπα, ένα από αυτά των διάφορων φανατικών. Ο θρησκευτικός ρατσισμός που απαντάται σε όλες σχεδόν τις θρησκείες και πάντως σίγουρα στις μεγαλύτερες (Χριστιανισμό – Ισλάμ κλπ) είναι αιτία πολλών δεινών. Η λογική λέει πως πρώτα είναι κάποιος άνθρωπος και μετά χριστιανός, μουσουλμάνος, εβραίος, βουδιστής κα. Οι «θεούσες» όμως βάζουν πάνω από όλα - κι από την ανθρώπινη ζωή - τα δόγματά τους γιατί είναι δήθεν «θεία».
Στη Συρία συγκρούστηκαν οι φανατικοί με τους υπόλοιπους: μειονότητες, διαφορετικούς, και πραγματικά μετριοπαθείς ανθρώπους, που αν και πιστεύουν, δεν θέλουν σφαγές στο όνομα της θρησκείας τους. Οι ιμπεριαλιστές βρήκαν τα ισλαμικά παλιοτόμαρα, για να κάνουν τη δική τους βρομοδουλειά. Όπως είχαν βρει εδώ τους δοσίλογους. Οι ναζί είχαν αναφέρει νομίζω κάτι σχετικό στο Β ΠΠ ότι σε κάθε χώρα έβρισκαν μερικά καθάρματα για να συνεργαστούν.
Δεν είναι η αστική τάξη που πολεμά στη Συρία. Δεν είναι πόλεμος μεταξύ των αστών. Οι ισλαμιστές πχ έχουν ισχυρά ερείσματα στους αγρότες. Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Συρίας είναι μαζί με τον Άσαντ... Ευχαριστώ. mitsos175.

5 Απριλίου 2017 στις 7:42 μ.μ.

Πάλι τα μπέρδεψες Μήτσο. ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΈΣ είναι και οι Ρωσία Κίνα Ιραν και έχουνε παρέα την Χεζμπολάχ μαζί και τα αντίστοιχα τμήματα της Συριακής Αστικής τάξης που σφάζουνε τον Συριακό λαό για να μοιράσουνε την λεια. Ο 2ος Π.Π ήτανε Ιμπεριαλιστικός απο την αρχή μέχρι το τέλος ανάμεσα στις Καπιταλιστικές χώρες. Το Κόμμα των Μπολσεβίκων ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ έκανε 2 ΕΛΙΓΜΟΥΣ τους διέσπασε και τους νίκησε. Με το δικό σου σκεπτικό έπρεπε να γίνουνε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και με τους Φασίστες με βάση το ένα ΕΛΙΓΜΟ. Οσο για το ...Κ.Κ... που στηρίζει τον Ασαντ δεν λέει κάτι αυτό. Και στην Μονκάδα το 1953 το ...Κ.Κ... τους καταδίκασε για τυχοδιώκτες... Το ίδιο και τον ΤΣΕ στην Βολιβία με το ...Κ.Κ του Μάριο Μόνχε.... Ανθρακες λοιπόν ο φησαυρός Μήτσο. Ο Συριακός λαός θα νικήσει μόνο αν παλέψει κάτω απο την δική του Ταξική Σημαία Αντιμετωπίζοντας Ντόπια και ξένες Αστικές Τάξεις με έξοδο απο τηον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και νίκη της Εργατικής Λαικής Εξουσίας. Ετσι κάνουνε οι Κομμουνιστές Μήτσο ....Ευχαριστώ.

6 Απριλίου 2017 στις 7:11 π.μ.

Οι απόψεις μου για το φασισμό είναι νομίζω γνωστές, δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι. Είναι εντελώς αναξιόπιστοι, επειδή ακριβώς είναι φασίστες, επομένως ούτε καν διάλογος δεν μπορεί να γίνει με αυτούς. Αν τυχόν γίνει συμφωνία, όπως παλιά πριν επιτεθούν στην ΕΣΣΔ, απλά δεν θα διαρκέσει. Η συμφωνία εκείνη πάντως ήταν θετική, γιατί έδωσε τον απαραίτητο χρόνο και τόπο, ώστε οι Σοβιετικοί να προετοιμαστούν καλύτερα για την αναπόφευκτη σύγκρουση. Αλλά τώρα δεν μιλάμε γι αυτό.
Στη Συρία υπάρχουν φανατικοί φασίστες, που κρίνουν τον άλλο από τα θρησκευτικά του πιστεύω. Όπως ακριβώς κάποιοι χριστιανοί εδώ. Για μένα που δεν πιστεύω, δεν με απασχολεί, αν ο άλλος είναι χριστιανός, μουσουλμάνος, ή άθεος. Είμαστε λοιπόν πιο αντικειμενικοί. Γι αυτό εδώ είμαστε υπέρ του να μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα οι μουσουλμάνοι, ενώ στη Συρία, που διώκονται οι μειονότητες από τους έμμισθους φανατικούς φονιάδες, είμαστε προφανώς υπέρ των δικαιωμάτων των χριστιανών. Δεν είμαστε ούτε χριστιανοί, ούτε μουσουλμάνοι, είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι, αδέρφια. Αυτή την άποψη δεν την έχουν όλοι. Όταν λοιπόν συντρίβεται ο θρησκευτικός ρατσισμός είναι νίκη, πώς να το κάνουμε.
Από πού πηγάζει αυτός ο ρατσισμός; Από την ίδια τη θρησκεία, τον πυρήνα της. Κάθε θρησκεία πιστεύει σε καλό και κακό. Τίποτα ενδιάμεσα. Καλό για τη θρησκεία είναι να ακολουθείς τις εντολές και κακό να τις παραβαίνεις. Δημιουργείται λοιπόν αυτόματα δίπολο ανάμεσα σε «πιστούς» και «απίστους». Οι καλοί δήθεν πιστοί θα πάνε παράδεισο και όλοι οι άλλοι που δεν πιστεύουν, πάνε κόλαση.
Το θέμα είναι ότι, επειδή δεν υπάρχει ενδιάμεσο, όλους τους υπόλοιπους δεν τους θεωρούν «ουδέτερους», αλλά κακούς. Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας δηλαδή. Ε, δεν είναι και πολύ σωστή η τοποθέτηση αυτή στην πραγματική ζωή. Έτσι κατά καιρούς, όταν η θρησκεία αποκτά δύναμη, κι αυτό γίνεται συνήθως όταν οι οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες γίνονται χειρότερες για τους φτωχούς, υπάρχει έξαρση βίας και διωγμών από πλευράς των πιστών.
Γιατί στη Συρία; Στον Αραβικό κόσμο το Ισλάμ περνάει το δικό του Μεσαίωνα. Σκοπός είναι να μη διαρκέσει τόσο, όσο ο αντίστοιχος χριστιανικός. Αυτό οφείλεται στο άθλιο επίπεδο ζωής, κυρίως επειδή υπήρχε ανελευθερία, σε συνδυασμό με το γεγονός, ότι οι μουλάδες είχαν πάντα τον έλεγχο της Παιδείας. Οι γυναίκες πχ σε πολλές τέτοιες χώρες απαγορεύεται να πάνε σχολείο. Αν και επίσημα δεν ισχύει κάτι τέτοιο, στην πραγματικότητα υπάρχουν περιοχές που κυριαρχούσε η Σαρία.
Στη Συρία τα πράγματα ήταν αλλιώς. Ο Άσαντ προστάτευε τους χριστιανούς. Είχαν τα ίδια δικαιώματα με τους υπολοίπους, όχι πολλά είναι αλήθεια, αλλά πάντως υπήρχε ισοτιμία. Οι φανατικοί λοιπόν πάντα κατηγορούσαν τον Άσαντ γι αυτό, όπως ακριβώς οι «δικοί μας» φανατικοί κατηγορούν την Αριστερά ότι «χτυπάει τη θρησκεία και τη χώρα». Πάντοτε όμως ήταν ελάχιστοι στη Συρία. Πήραν δύναμη, όταν άρχισαν να χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ, Τουρκία, Ισραήλ και άλλες χώρες (ΕΕ – Σ. Αραβία), όταν οι ιμπεριαλιστές θέλησαν να ανατρέψουν τον Άσαντ. Ναι και οι Ρώσοι είναι ιμπεριαλιστές κι ο Άσαντ σύμμαχός τους. Αλλά οι ΗΠΑ και τα τσιράκια τους επιτέθηκαν, όπως πχ έκανε ο Χίτλερ στη Γαλλία. Γρήγορα θα έρχονταν η σειρά του Ιράν, της Β. Κορέας και οποιουδήποτε άλλου κράτους δεν υποτάσσονταν στις ΗΠΑ. Αυτό κατανοούμε που θα οδηγούσε αργά ή γρήγορα...
Σε όποια πόλη κατέλαβαν οι ισλαμιστές εξόντωσαν μειονότητες, εθνικές, θρησκευτικές, και άλλες. Όπως κάθε άνθρωπο που απλά δεν γούσταραν. Τον κατηγορούσαν για βλασφημία και τον εκτελούσαν συχνά βασανίζοντας τον. Και ρωτάω: Μπορώ εγώ να είμαι ουδέτερος σε αυτή την σφαγή; Μπορώ να μην χαίρομαι, όταν συντρίβονται οι δήθεν «μαχητές του Θεού – Αλλάχ» ή όπως αλλιώς θέλουν να αποκαλούνται οι κομπλεξικοί δολοφόνοι; Αφού αυτοί μας τοποθετούν όλους στους «εχθρούς». Εγώ απλά θέλω να τελειώσει ο πόλεμος και ο βασανισμός αθώων… mitsos175.

6 Απριλίου 2017 στις 4:17 μ.μ.

Μήτσος. Το κόμμα των Μπολσεβίκων που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ έκανε δυο ΕΛΙΓΜΟΥΣ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Η 3η Κ.Δ ήτανε των ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ μέχρι το 1935 με τους ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ και ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ. Απο εκεί και μετά με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ήτανε της 5ης Φάλαγγας του ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ και οδήγησε τα πάντα στην καταστροφή όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. Ο Φασισμός με ράσο η χωρίς είναι το μακρύ ΑΝΟΙΧΤΑ Δολοφονικό χέρι του Καπιταλισμού και δεν τον νικάς αν δεν τελειώσεις με την Ιδεολογική μήτρα που τον γεννά δηλαδή τον Καπιταλισμό. Και στην Συρία έχουμε Ιμπεριαλιστικό πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ ΝΑΤΟ Ε.Ε ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ και τα αντίστοιχα τμήμα της Συριακής Αστικής Τάξης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger