Home » , , » Ρουβίκωνας: Εισβολή μέσα στο μέγαρο Μαξίμου

Ρουβίκωνας: Εισβολή μέσα στο μέγαρο Μαξίμου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Απριλίου 2017 | 5:01 μ.μ.

Πηγή: Indymedia

Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, μέλη της συλλογικότητας μας εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του μεγάρου Μαξίμου ανοίγοντας πανό και πετώντας τρικάκια.

Συγκεκριμένα 4 συντρόφισσες και σύντροφοι μπήκαν στον προαύλιο χώρο υπερπηδώντας την περίφραξη και έφτασαν ως την εσωτερική πόρτα του μεγάρου.

Έγιναν δεκατέσσερις προσαγωγές και μερικές ώρες αργότερα αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό κείμενο

ΥΓ: η συγκεκριμένη δράση αφιερώνεται σε όσους διαδηλωτές κατά καιρούς ξυλοκοπήθηκαν από τις δυνάμεις καταστολής στη προσπάθεια να προσεγγίσουν το μέγαρο Μαξίμου για να διαμαρτυρηθούν.

Aναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας

 Β. Κ: Το σχετικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα του Σκάι τιτλοφορείτε: «Ο Ρουβίκωνας καλεί σε ένοπλο αγώνα έξω από το Μαξίμου». Κι αυτό γιατί ένα απ’ τα τρικάκια που έριξαν τα μέλη της αντιεξουσιαστικής οργάνωσης έγραφε: «Στις Βρυξέλλες είναι ο εχθρός, την λύση θα την δώσει ο ένοπλος λαός». 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

1 Απριλίου 2017 στις 8:49 μ.μ.

"Έγιναν δεκατέσσερις προσαγωγές και μερικές ώρες αργότερα αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι."

...κάτω από το βάρος των ...λαϊκών αντιδράσεων!
Ξύνισε, "παιδιά"!

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2017 στις 10:51 π.μ.

Σεχτάρ όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.Ούτε εγώ συμφωνώ με τον Ρουβίκωνα αλλά αν κάποιος έχει την ελάχιστη ηθική δεν πετάει από το πληκτρολόγιο κ τον καναπέ βρωμιές ενάντια σε κάποιους που (με σωστό η λάθος τρόπο ή προτάγματα) το παλεύουν

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger