Home » , » «ΝΑΤΟ μοι ἔννεπε, Μοῦσα…ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ» φίλοι του indymedia;

«ΝΑΤΟ μοι ἔννεπε, Μοῦσα…ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ» φίλοι του indymedia;

Από askordoulakos , Σάββατο 1 Απριλίου 2017 | 8:59 μ.μ.

«Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν βρίσκεται υπό την επήρεια του Σατανά κι αντιμετωπίζει την αιώνια καταδίκη,  αν δεν μετανοήσει... Αυτοαποκαλείται αδελφός του ουκρανικού λαού, αλλά στην ουσία και σύμφωνα με τις ενέργειές του, έχει γίνει ο νέος Κάιν προκαλώντας αιματοχυσία στους αδελφούς του και εμπλέκοντας όλον τον κόσμο με ψέματα». 

Φιλάρετος, Ορθόδοξος Πατριάρχης Κιέβου (06.09.2014).
 ____________________________

Τον τελευταίο καιρό, το athens.indymedia φιλοξενεί στη στήλη «Αναλύσεις», τις διεθνείς αναλύσεις (ο Θεός να τις κάνει τέτοιες), κάποιου site, που αυτοαποκαλείται «ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ», μέσω του οποίου αναπαράγεται η προπαγάνδα των πιο επιθετικών κύκλων του αμερικανικού ιμπεριαλισμού και του ΝΑΤΟ, οι οποίοι εκφράζονται κυρίως από το πολιτικό...σύμπλεγμα Ομπάμα-Χίλαρυ.

Ο...πολύτροπος μας πληροφορεί, ότι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη σφαγή της Ουκρανίας είναι ο δικτάτορας Πούτιν κι ότι η αντίσταση του λαού του Donetsk και του Donbas στα ναζιστικά κτήνη του Κιέβου είναι... απλές συγκρούσεις, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά, είτε στο ΝΑΤΟ, ούτε στο φιλοδυτικό ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας: «Ο «Τσάρος της Ρωσίας» ετοιμάζεται να ξεκινήσει επιχειρήσεις στην Υπερδνειστερία και τη Μολδαβία με στόχο να κάνει την περιοχή μια νέα Ουκρανία. Οι πρόσφατες αναζωπυρώσεις των συγκρούσεων στην Αν. Ουκρανία με δεκάδες νεκρούς, δείχνουν πως βρισκόμαστε πολύ κοντά στους νέους σχεδιασμούς  του δικτάτορα».

Μας πληροφορεί επίσης ο κκ «Πολύτροπος», ότι η Ουκρανία έχει απολέσει εθνικό έδαφος, μετά από εισβολή των Ρώσων! «Ετσι διδάσκονται όλοι οι  Ρουμάνοι «εξ απαλών ονύχων» στην  παραδοσιακή, σχολική τους Ιστορία. Και δε θα  επιτρέψουν, αντίθετα με τους Ουκρανούς, να χαθεί ούτε σπιθαμή απ΄ αυτά τα εδάφη».

Κι ο «Πολύτροπος» προπαγανδιστής των νεοταξικών απόψεων, προσπαθώντας να δώσει βάση στις απόψεις του, ότι η Ρωσία απειλεί τα Βαλκάνια με ολοκαύτωμα (!), συμπεραίνει ότι «Ο Ρώσος δικτάτορας το γνωρίζει πως εδώ (σσ  Ρουμανία) θα τα βρει σκούρα. Δεν υπάρχουν ερείσματα εθνοτικά, όπως στην Αν. Ουκρανια, για να στηριχτεί πάνω τους και να δημιουργήσει τα γνωστά τετελεσμένα».

Εκεί, όμως, που ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ ο «Πολύτροπος» του ΝΑΤΟ είναι που προβαίνει σε μια αποκάλυψη...τεραστίων διαστάσεων: Η Ρωσία βρίσκεται πίσω απ’ όσους Έλληνες υποστηρίζουν την έξοδο από την ΕΕ και την ευρωζώνη και την επιστροφή σε εθνικό, κρατικό νόμισμα... «Ακροδεξιά στη Γαλλία, Ποντέμος στην Ισπανία, Κίνημα πέντε αστέρων στη Ιταλία, "δραχμιστές" της Ελλάδας ήταν και είναι τα κομματικά μορφώματα που ανέδειξε η συμβολή του Ρώσου δικτάτορα στην Ευρώπη»!

Και στο τέλος, ως επιδόρπιο, ο «Πολύτροπος» διεθνής αναλυτής του ΝΑΤΟ, μας καθιστά γνωστό, ότι εγκλήματα στην Ουκρανία διαπράττουν οι Ρώσοι κι ότι στη Συρία δεν εισέβαλε το ΝΑΤΟ -μέσω των ισλαμοφασιστών του ISIS-αλλά η Ρωσία: «Ο δικτάτορας Πούτιν έχει αναλάβει προ πολλού εγκληματική δράση, τόσο στην Ουκρανία, όσο και στη Συρία».

Δε νομίζουμε, ότι τα παραπάνω προπαγανδιστικά φληναφήματα του ...πολυνατοικού, ή κατά κόσμον «Πολύτροπου» χρήζουν περαιτέρω σχολιασμού. Πέραν όμως, από το πολύ χαμηλό επίπεδο γραφής και ανάλυσης του «Πολύτροπου», εδώ προκύπτουν δύο ξεκάθαρα ερωτήματα:

1)                  Από που κάνει copy paste (ή κόπι πάστε, κατά Πολάκην) τα συγκεκριμένα κείμενα; Διότι η σύνταξή τους, περισσότερο ως προιόν του αυτόματου μεταφραστή της google μοιάζουν, παρά με πρωτότυπη γραφή.

2)                 Το athens.indymedia, θεωρεί ότι το εκφράζουν τέτοιου είδους λογικές κι απόψεις, ή απλώς και μόνο ανεβάζει κείμενα...ό,τι να΄ναι, ιδίως για τόσο σοβαρά ζητήματα; Η πορεία του athens.indymedia μέσα στο χρόνο μας έχει δείξει, πάντως, ότι κάθε άλλο παρά ανεβάζει κείμενα...ό,τι να΄ναι.
Θ’αναμέναμε μια τοποθέτηση από τη συντακτική ομάδα του...


Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

2 Απριλίου 2017 στις 2:08 μ.μ.

Χρόνια φωνάζουνε οι Κομμουνιστές οτι πίσω απο το δύκτιο indymedia ο κατεξοχήν προπαγανδιστής του αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου στο διαδύκτιο που λειτουργεί σε παγκόσμια κλίμακα βρίσκονται μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.Εξου και ο διαχρονικά λυσσασμένος αντικομμουνισμός και το πολεμικό μίσσος κατά του ΚΚΕ και του εργατικού κινήματος στην χώρα μας.Μην ξεχνάμε πόσο αποκαλυπτική ήταν η στάση του στην δολοφονική επίθεση των παρακρατικών της κουκούλας ενάντια στο ΠΑΜΕ στα γεγονότα του Οκτώβρη του 11.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger