Home » » Παράσημο σε ΧΟΥΝΤΙΚΟ από Παυλόπουλο-Κοτζιά, μιλιταριστική εθνική ενότητα από Καμμένο-Βούτση-Κασιδιάρη

Παράσημο σε ΧΟΥΝΤΙΚΟ από Παυλόπουλο-Κοτζιά, μιλιταριστική εθνική ενότητα από Καμμένο-Βούτση-Κασιδιάρη

Από Unknown , Τρίτη 30 Μαΐου 2017 | 11:54 π.μ.

ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΚΟΤΖΙΑ-ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ
ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ "ΕΘΝΙΚΟΜΕΤΩΠΟ" ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΣΤΡΑΤΟ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σάλο και οργή στις τάξεις των φυλακισθέντων, εξορισθέντων και διωχθέντων επί χούντας έχει προκαλέσει η απόφαση της Προεδρίας της Δημοκρατίας να τιμήσει με το παράσημο Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος του Φοίνικος τον Νικόλαο Μέρτζο, ο οποίος είχε χρηματίσει αντιπρόεδρος της Συμβουλευτικής της χούντας.Οι διαμαρτυρίες έχουν στόχο και την ίδια την κυβέρνηση, αφού η σχετική εισήγηση συνυπογράφεται από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Όπως γράφει η «Εφημερίδα των Συντακτών» η υπόθεση έγινε γνωστή με ανακοίνωση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στις 25 Μαΐου στην οποία αναφέρεται πως «η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών ανακοινώνει με υπερηφάνεια και συγκίνηση ότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριος Προκόπης Παυλόπουλος με πρόταση του υπουργού των Εξωτερικών κυρίου Νίκου Κοτζιά απένειμε στον εταίρο μας Νικόλαο Ι. Μέρτζο το μεγάλο παράσημο Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος του Φοίνικος.

Το προεδρικό διάταγμα δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και η επίσημη απονομή του παρασήμου θα τελεσθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την Τετάρτη 7η Ιουνίου 2017».

Διαβάστε την συνέχεια 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Μαΐου 2017 στις 8:02 μ.μ.

Σιγα μην διαφερουν απ τους χουντικους αυτοι
που βραβευσαν αυτον το χουντικο. Προκειται για
μια απλη παραλλαγη των διαπρεπων χουντικων κατα
τα αλλα ιδιοι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger