Home » , » Ουαί, τα σκουπίδια!

Ουαί, τα σκουπίδια!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 | 9:28 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175. 

Κλαίγονται τα ΜΜΕ, σπαράζουν τ’ αστικά κόμματα - μαριονέτες των τοκογλύφων. Για τους τουρίστες ρε γαμώτο! Ω ναι! Για τους τουρίστες που θα έρθουν να αφήσουν τα ωραία τους ευρώ. Μην δουν οι άνθρωποι τα σκουπίδια και μας περάσουν για τίποτα βρωμερούς και τρισάθλιους. Να είμαστε υπόδουλοι, αλλά να μη ζέχνουμε κιόλας! «Μα μες το καλοκαίρι;» Ρωτάνε; Αν ήταν χειμώνας δηλαδή, δεν θα είχαμε πρόβλημα με τα σκουπίδια; Μυρίζουν λεβάντα το χειμώνα; Καλοκαίρι διώχνουν, καλοκαίρι έβγαλαν τέτοιες απαράδεκτες αποφάσεις καλοκαίρι απεργούν. Αν και μας ληστεύουν ολοένα και περισσότερο ανεξαρτήτως εποχής.

Αγάπες μου! Κουτοπόνηροι λακέδες αρπακτικών. Ε αφού είναι για τους τουρίστες, γιατί δεν μονιμοποιείτε κι εσείς τους εργαζόμενους; Τους το τάξατε άλλωστε! ΟΛΟΙ σας. Eμείς, οι πολλοί, αναγνωρίζουμε την μεγάλη προσφορά των συμβασιούχων, ξέρουμε ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, είμαστε μαζί τους στις διεκδικήσεις τους. Εσείς αλήθεια, που είστε εκλεγμένοι, τι κάνετε; Τους φεσώνετε, τους ρίχνετε μια κλωτσιά, κι από πάνω τους κοροϊδεύετε!

Ε λοιπόν να πάτε να μαζέψετε τα απορρίμματα εσείς, ρε κερατάδες, να δείτε τη γλύκα. Που κάθεστε και παίρνετε ένα σκασμό λεφτά, δικά μας λεφτά, από τους κόπους των εργαζομένων, και παράγετε σκουπίδια. Μαζί με χρέη, σκάνδαλα, απάτες και Μνημόνια. Δηλαδή τι απαίτηση έχετε; Να πάνε τζάμπα οι σκλάβοι να δουλεύουν; Ε λοιπόν ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΕΛΟΣ!

Κανονικά έπρεπε να βουτήξουν πρώτα από όλα τους πολιτικούς, τους δικαστές που αδικούν κατάφορα, που κάνουν τη ζωή μας χωματερή, να τους πετάξουν στο βόθρο, στον πλησιέστερο βιολογικό καθαρισμό, να ξεβρομίσει ριζικά ο τόπος.

Ακούς εκεί απαιτήσεις: Να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τους οι εργαζόμενοι, από το πρωί ως βράδυ, καθημερινά, να μην τους δίνουν ούτε τα ελάχιστα ψίχουλα που έταζαν ότι θα τους δώσουν (ενώ δικαιούνται πολύ περισσότερα), και στο τέλος να τους πετάνε, να τους διώχνουν! Χωρίς να υπολογίσουν ανθρώπινες ζωές, οικογένειες με μικρά παιδιά, αρρώστους, τίποτα!

Βρε δεν πάτε να πνιγείτε κηφήνες, πολιτικά παράσιτα, πληγή της κοινωνίας! Αφού δεν θέλετε εργαζόμενους, πάρτε τα σκουπίδια σπίτι σας, να μην τα βλέπουν οι τουρίστες.

Όσο για τους τουρίστες ελπίζω ως συνάνθρωποί μας, να κατανοούν πως για να είναι τα πράγματα καθαρά, περιποιημένα, για να μπορούν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, κάποιοι άνθρωποι εργάζονται, προσφέρουν. Όταν μάλιστα λείψουν αυτοί, τότε φαίνεται και πόσο προσέφεραν.

Γιατί κάποιοι νεοφιλελέδες, κάποια παλιοτόμαρα, κάποιοι κανίβαλοι, απαξιώνουν την προσφορά των συμβασιούχων, των δημοσίων υπαλλήλων, και των εργατών. Ζητάνε περικοπές. Αφού θέλετε περικοπές νεο-κανίβαλοι, κόψτε πρώτα τα δικά σας. Και αν τα κομματόσκυλα κι οι δήμιοι της ενημέρωσης, έκοβαν και το λαιμό τους, θα μας υποχρέωναν.

Κάντε δεκτά τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, που τους φλομώσατε στα ψέματα. Τα προβλήματα τα δημιουργεί η πολιτική της λεηλασίας. Μην μας προκαλείτε άλλο. Μην παίζετε με τη νοημοσύνη μας, γιατί ξέρουμε καλά ποιος δίνει στο κοινωνικό σύνολο και ποιος παίρνει, ποιος ζητά συνέχεια ανθρωποθυσίες…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger