Home » , , » Ανεπίδεκτοι μαθήσεως, στην Ν.Δ.

Ανεπίδεκτοι μαθήσεως, στην Ν.Δ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 | 5:36 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.
 
Κούλη μου, γουρλομάτη εκδικητή, η ΕΡΤ ΔΕΝ είναι τσιφλίκι σου. Δεν μπορείς να ζητάς απόλυση επειδή μια δημοσιογράφος σου έκανε σάτιρα.

 Κι εσείς κυρία Ακριβοπούλου μου, επαίτης κοτζάμ Μητσοτάκης; Τόσες χορηγίες πήρε από τη Mizenss -κι όχι μόνο- για να μην καταντήσει ζητιάνος. Αφού το ξέρετε πως σιχαίνεται τους φτωχούς. Κάτι μου λέει ότι σιχαίνεται τους ανθρώπους γενικότερα, αλλά ας μην το συζητήσουμε αυτό τώρα.
Να το βάζατε με κοστούμι και γραβάτα, να ζητιανεύει εκλογές, να πω «μάλιστα».
Να τον δείχνατε με τσεκούρι δανεικό από το ακροδεξιό του βαρίδι να πετσοκόβει συντάξεις και θέσεις εργασίας. Με μια κουκούλα να δείχνει συμβασιούχους στην Τρόικα και να λέει «αυτός είναι, εκτελέστε τον».
Σα βρικόλακα να δαγκώνει στο λαιμό Δημόσιο Υπάλληλο.

 Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα θα τα δέχονταν και θα καταλάβαινε. Αλλά τον δείχνετε φτωχό; Καταστρέψατε τον ψυχικό κόσμο του παιδιού!
Κούλη, φάλαγγα να της κάνεις. Τι να φτουρήσει η απόλυση; Βέβαια για τη δημοσιογράφο θα τα πούμε άλλη ώρα, γιατί τώρα την έκανες συμπαθή, αφού ζητάς δίωξη και μάλιστα γι αυτό το λόγο.

Τώρα θα μιλήσουμε (ξανά) μόνο για τον εγωισμό σου. Κούλη, πρόσεξε τι ζητάς γιατί πας γυρεύοντας. Μην πιστεύεις στα γκάλοπ, άκου με που σου λέω. Πολλοί πίστευαν στα γκάλοπ και είδες τι νίλα έπαθαν. Μην πας γυρεύοντας, θα κρυφογελάει η Ντόρα, ενώ ο Σαμαράς θα αρχίσει πάλι το δούλεμα. Κι ο Καραμανλής θα ξαναπάρει το μαντρί. Όσο για το μπουμπούκο θα γλείφει νέο αρχηγό.

 Ζητάς να κάτσεις εσύ στην καρέκλα. ΓΙΑΤΙ; Για να διώξεις περισσότερους; Να χαρίσεις κι άλλα στους πλούσιους φίλους σου, ενώ θα γδέρνεις τον κοσμάκη; Να φάνε τα λαμόγια του κόμματος σου μεγαλύτερα κοψίδια; Να εξαφανίσεις σύνταξη και μισθό; Να ρίξεις στα τάρταρα τις ελάχιστες Ελευθερίες κι εργασιακά Δικαιώματα που έχουν απομείνει; Να τους διώξεις όλους εκτός από τα βαφτιστήρια σου; Να κάνεις το δικό σου Μνημόνιο;

Κατάλαβε, ότι εσύ στηρίζεις τον Τσίπρα. Εσύ και μόνον εσύ. Η ανικανότητα σου, η αλαζονεία και η βλακεία σου. Συνέχισε να τρομάζεις, συνέχισε να υπενθυμίζεις ποιος πραγματικά είσαι: Ένας άθλιος δικτατορίσκος. Ένας με αλλεργία στη Δημοκρατία. Κι όπως όλοι οι δικτάτορες, ένα κομπλεξικό τίποτα που θεωρεί πως είναι τα πάντα. Δεν θα βγεις ακόμα κι αν γίνουν τώρα εκλογές. Όχι ότι δεν τιμωρηθεί ο μέγας τσαρλατάνος που λέγεται Τσίπρας, αλλά κι εσύ θα φας μαύρο με το τσουβάλι. Οι φτωχοί αυξάνονται, ενώ όλοι εσείς ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΧΑ, (τα άλλα δεκανίκια δεν θα δουν ξανά Βουλή) υποστηρίζετε τα πλούσια παράσιτα που είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι της χρεοκοπίας.

Χρεοκοπία όχι μόνο οικονομική, αλλά και ηθική. Είστε σάπιοι, βρωμάτε ρατσισμό, φασισμό και κανένα άρωμα από τα ΜΜΕ δεν πρόκειται να καλύψει τη μπόχα του καπιταλιστικού βόθρου. Δεν έμαθες έτσι; Ξέρεις πότε έπεσε ο Σαμαράς; Όταν είχε το 100% των καναλιών να τον λιβανίζουν.
Όταν έκλεισε την ΕΡΤ ο κόσμος αγανάκτησε, όχι γιατί έβλεπε ΕΡΤ αλλά για τη νοοτροπία που έχεις κι εσύ. Μπροστά στην οργή την κοπάνησε ο Κουβέλης και μετά δεν είχατε «κουκιά» στη ΝΔ να μαζέψετε για Πρόεδρο.

Ξεχνάς Κούλη μου, ξεχνάς. Όλα κανάλια σε κολακεύουν καθημερινά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Όσο όμως σε γλείφουν, τόσο χάνεις, γιατί είναι η πραγματικότητα αμείλικτη κι η πολιτική σου ο κανιβαλισμός. Κανίβαλους δεν γουστάρει ο κόσμος. Περαστικά σου.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger