Home » , » Μπατσοσυγκέντρωση στα Εξάρχεια: Ποιος τους "προστάτες' θα προστατέψει;

Μπατσοσυγκέντρωση στα Εξάρχεια: Ποιος τους "προστάτες' θα προστατέψει;

Από giorgis , Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 | 10:16 μ.μ.


Του Γ. Γ.

Αν και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ από το σημερινό κεντρικό δελτίο του Αντένα -παραθέτουμε το σχετικό βίντεο- μας παρουσιάζει σαν δεδομένη την μπατσοσυγκέντρωση στις 29 του μήνα στην πλατεία των Εξαρχείων, εμείς εξακολουθούμε να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το αν τελικά πραγματοποιηθεί.
Και το σκεπτικό μας, δεν βασίζεται απλώς στο ότι ο πολιτικός τους προϊστάμενος, ο υπουργός μπάτσων και καταστολής, παρότρυνε πριν μερικές μέρες τους συνδικαλιστές των μπάτσων «να το ξανασκεφτούν», και να ανακαλέσουν την εξαγγελία τους, αφού σύμφωνα με τον πρώην καραβανά υπουργό αυτή η πρωτοβουλία τους «δεν εξυπηρετεί καμιά σοβαρή σκοπιμότητα και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα».

Περισσότερο η άποψη μας περί ματαίωσης της μπατσάδικης εκδήλωσης βασίζεται ότι δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνονται οι μπάτσοι το τι συνέπειες θα έχει αυτή τους η πρόκληση.
Γι’ αυτό μας ακούγονται σαν ανέκδοτο τα όσα μας λέει ο παρουσιαστής του τηλεοπτικού ρεπορτάζ ότι συνεδρίασαν σήμερα το μεσημέρι οι μπατσοσυνδικαλιστές και «κατάρτισαν το πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα κάνουν το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Εξαρχείων και μάλιστα κανόνισαν και τις ομάδες περιφρούρησης».
Σύμφωνα με τα όσα ακούμε στο ίδιο βίντεο οι μπάτσοι θα πάνε από το πρωί στον τόπο που έχουν καθορίσει την εκδήλωση τους για να εγκαταστήσουν «την εξέδρα και την μικροφωνική εγκατάσταση».

Προσπερνάμε ασχολίαστο το ότι Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Αριστερά, ΚΚΕ, και Ενωση Κεντρώων θα παρευρεθούν με αντιπροσωπίες στην μπατσοσυγκέντρωση και καταλήγουμε μόνο μ’ αυτό. Ο Θωμάς Μπακαλάκος σε ένα καταπληκτικό του τραγούδι αναρωτιέται «Ποιος απ’ τους προστάτες θα μας προστατέψει» για να δώσει ο ίδιος την απάντηση: «ο λαός».
Αν τυχόν, λοιπόν οι «προστάτες» αποφασίσουν τελικά να πραγματοποιήσουν την πρόθεση τους και να κάνουν συγκέντρωση, όποια «περιφρούρηση» και να έχουν, το θεωρούμε δεδομένο ότι ο «λαός των Εξαρχείων» δεν θα τους «προστατέψει».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

28 Ιουνίου 2017 - 3:43 π.μ.

Ο Γκέμπελς είναι γατάκι μπροστά σου... Την ανακοίνωση του ΚΚΕ ότι δε θα συμμετέχει, δεν την πήρε το μάτι σου πριν βγάλεις πάλι τη χολή σου;... Λίγη τσίπα... Τι ζητάω κι εγώ τώρα...

28 Ιουνίου 2017 - 6:19 π.μ.

"Προσπερνάμε ασχολίαστο το ότι Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Αριστερά, ΚΚΕ, και Ενωση Κεντρώων θα παρευρεθούν με αντιπροσωπίες...."
Από που προκύπτει αυτό;
;;;;;.......................!!!!
Γιατί η ενημέρωση λέει άλλα:
" Το ΚΚΕ θεωρεί οτι η συγκέντρωση αυτή της ΠΟΑΣΥ δεν ωφελεί το λαό και τους κατοίκους της περιοχής. Δεν λύνει κανένα πρόβλημα σχετικά με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τα προβλήματα που αυτή δημιουργεί. Γι' αυτό το ΚΚΕ ξεκαθάρισε και στους διοργανωτές ότι δε θα συμμετέχει.."
από εδώ:
http://www.902.gr/eidisi/politiki/133278/shetika-me-tin-programmatismeni-sygkentrosi-tis-poasy-gia-tin-egklimatikotita

Σχόλιο έπεται μετά την απάντηση του ερωτήματος....

28 Ιουνίου 2017 - 10:24 π.μ.

http://www.902.gr/eidisi/politiki/133278/shetika-me-tin-programmatismeni-sygkentrosi-tis-poasy-gia-tin-egklimatikotita

"Το ΚΚΕ θεωρεί οτι η συγκέντρωση αυτή της ΠΟΑΣΥ δεν ωφελεί το λαό και τους κατοίκους της περιοχής. Δεν λύνει κανένα πρόβλημα σχετικά με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τα προβλήματα που αυτή δημιουργεί. Γι' αυτό το ΚΚΕ ξεκαθάρισε και στους διοργανωτές ότι δε θα συμμετέχει.

Ο τίτλος της εκδήλωσης «ανοιχτές και ελεύθερες πόλεις» καμουφλάρει τον κατασταλτικό χαρακτήρα της αστυνομίας. Η πλειοψηφία της ΠΟΑΣΥ, επιδιώκει να νομιμοποιήσει στη συνείδηση του λαού την αστυνομική βία και καταστολή."

Θα πρέπει να έχετε πολύ καλό λόγο για να ξεφτιλίζεστε διαρκώς με ψέμματα...

28 Ιουνίου 2017 - 7:16 μ.μ.

Αναφέραμε τι ακριβώς έλεγε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, χωρίς να το σχολιάζουμε. Οποιοσδήποτε καλόπιστος αναγνώστης διαπιστώνει ότι η ανακοίνωση του ΚΚΕ είδε την δημοσιότητα αρκετά αργότερα

28 Ιουνίου 2017 - 9:09 μ.μ.

"τι ακριβώς έλεγε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ"
... o καθένας εμπιστεύεται τους δικούς του.
Ο.Κ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger