Home » , » Μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στου Δήμους

Μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στου Δήμους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 | 11:15 μ.μ.

Ένταση και χημικά έξω από τη βουλή

Έκραξαν τον εκπρόσωπο της ΚΕΔΕ Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη

Από τις 9.30 το πρωί άρχισαν να συγκεντρώνονται στην πλατεία Καραϊσκάκη οι απεργοί εργαζόμενοι στους Δήμους. Με πρώτους να φτάνουν οι απεργοί συμβασιούχοι από δήμους της βόρειας Ελλάδας, όπως Καβάλα, Σταυρούπολη, Παύλου Μελά, Καλαμαριάς, Ξάνθης και άλλους. Στις 10.30 η πλατεία και οι γύρω δρόμοι ξεχείλισαν από διαδηλωτές που απαιτούν να μην απολυθούν οι συμβασιούχοι γιατί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των δήμων.

Όταν η κεφαλή της πορείας έφτασε στο υπουργείο εσωτερικών, το τέλος της πορείας ήταν στην Ομόνοια – Αγ. Κωνσταντίνου και Σωκράτους.

Η οργή και η αγανάκτηση των συμβασιούχων ήταν έκδηλη και εκφραζόταν με διάφορα συνθήματα, όπως: «Τσίπρα - Σκουρλέτη ακούστε το καλά οι συμβασιούχοι θα μείνουν στην δουλειά» αλλά και με ενέργειες. Όταν έφτασαν στο Υπουργείο Εργασίας απεργοί πέταξαν σκουπίδια στην είσοδο του υπουργείου και όταν διέκριναν πλησίον του Υπουργείου Εσωτερικών τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη αρκετοί ήταν αυτοί -και δεν ήταν πέντε προβοκάτορες όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ- που τον έκραξαν, τον γιουχάρισαν για την πολιτική του ως εκπροσώπου των δημάρχων και βρήκε καταφύγιο στο Υπουργείο Εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο "Πολίτες του Βύρωνα"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger