Home » , » Κόψτε λίγο το λιβάνισμα, ντουμανιάσαμε!

Κόψτε λίγο το λιβάνισμα, ντουμανιάσαμε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 | 7:32 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Νέο λιβάνισμα πάλι αρχίζουν, βάζουνε κάρβουνο στο θυμιατό.
Αχ - βαχ, το χάσαμε το παλικάρι! Στο άνθος της ηλικίας του κι αυτός! 87 χρόνων ούτε καν 90.

Και τι χρόνια! Πάει ο Κολ να βρει το Μητσοτάκη. Αμ το είχε προφητέψει η Σοφία. Όχι η Σοφία Σολομώντα, η Βούλτεψη. «Μπροστά ο Επίτιμος κι από πίσω ο Χέλμουτ να του φωνάζει Κώστας - Κώστας»! Περίμενε βρε Κώστα, να πάτε μαζί.

Τον Κούλη σκέφτομαι και δακρύζω. Πόσα χτυπήματα θ’ αντέξει από τη μοίρα αυτό το παιδί; Έχασε πρώτα το μπαμπά και τώρα τον κολλητό του.
 Τι κακό έχει κάνει αυτός ο μικρός κανίβαλος, δεν μπορώ να καταλάβω.
Μωρέ μπορώ και παραμπορώ: Θέλει να απολύσει, να πετσοκόψει μισθούς, να εξαφανίσει συντάξεις μαζί με συνταξιούχους…

Πάει ο Κολ λοιπόν. Ένα μέλος της ναζιστικής νεολαίας που είχε πετύχει στη ζωή του. Τι; Δεν ξέρατε ότι ήταν μέλος της ναζιστικής νεολαίας; Ναι, ήταν όμως μικρός δεν ήξερε… μπορεί να διάβαζε κιόλας τότε που οι ναζί έψηναν εβραίους κι αντιφρονούντες.

Μελετούσε, το χρυσό μου, το «ο Αγών μου». Κι όταν έγινε πολιτικός τον εφάρμοσε. Όχι βέβαια κατά γράμμα, αλλά σε γενικές γραμμές. Όπως είπε ο Μητσοτάκης ο Β’, «χάσαμε ένα σύμμαχο». Σύμμαχο ποιανού; Σίγουρα όχι των λαών της Βαλκανικής.
Ποιος επέμενε να διαλυθεί η Γιουγκοσλαβία;
Ποιος ευθύνεται μαζί με τους Αμερικάνους για τον πόλεμο;

Συνεργάστηκε άψογα με το Επίτιμο μπαμπά του Κούλη, αυτό είναι αλήθεια. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους μας ταλαιπωρεί ακόμα.

«Ήταν καλός όμως ο κερατάς» μας λένε τα κανάλια. Καλέ μόνο καλός; Άγιος! Λίγο λαμόγιο βγήκε στο τέλος, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος.
Και το οικονομικό σκάνδαλο δεν θα το μάθαινε κανείς, αν δεν τον κάρφωναν από μέσα.
Φήμες λένε ότι τον πούλησε μια που την είχε διδάξει αμοραλισμό και ίντριγκα. Κάποια Άνγκελα Μέρκελ, την οποία ο μακαρίτης την είχε σε μεγάλη υπόληψη. Τη φώναζε «το κορίτσι μου».

Αυτή ήταν το κορίτσι σου Χέλμουτ; Όλα εδώ πληρώνονται τελικά. Γιατί το κορίτσι πρόδωσε το μέντορα. Έτσι για να μην ξεχνάμε με ποιους διαπραγματευόμαστε κάθε φορά και πόσο αξιόπιστοι είναι. Βέβαια η Μέρκελ έκανε αυτό που της δίδαξε: Να πάρεις την εξουσία με κάθε τρόπο.

Πολύ λυπήθηκε η Άνγκελα, δάκρυσε. Όσοι πάλι την πλησίασαν ισχυρίστηκαν πως η μυρωδιά από το κρεμμύδι ήταν ανυπόφορη. Τελικά έμαθε να τρώει με μαχαιροπήρουνα η Μέρκελ, όπως είχε καημό ο Κολ;
Με μαχαιροπήρουνα δεν ξέρω, με δέκα μασέλες όμως έμαθε σίγουρα. Που λέτε τίμιος μπορεί να μην ήταν, ο εκλιπών, ήταν όμως εχέμυθος, αυτό του το αναγνωρίζω. Ακόμα να μάθουμε ποιοι χρηματοδοτούσαν το κόμμα του. Κι ούτε πρόκειται ποτέ να μάθουμε από αυτούς.

Δεν χρειάζεται όμως μεγάλη φαντασία για να καταλάβουμε ποιοι είναι πίσω από τα αστικά κόμματα. Ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετούν; Όπως είπε και το ΥΠΕΞ «ήταν μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες της μεταπολεμικής Ευρώπης και ένας από τους βασικούς αρχιτέκτονες και οραματιστές της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, που από τη θέση του εργάστηκε για την εμπέδωση της ειρήνης και της δημοκρατίας στην Ευρώπη»! Γι αυτό η Ευρώπη πάει κατά διαόλου.

 Όταν έχουμε τους Κολ να εργάζονται για την Ειρήνη και τη Δημοκρατία… γαϊδουροδέσαμε!
 ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά δουλάκια των τοκογλύφων και των ισχυρών: Κόψτε λίγο το λιβάνισμα, ντουμανιάσαμε! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger