Home » , » Τσάμπα η καταστολή Αλέξη

Τσάμπα η καταστολή Αλέξη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 | 12:47 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Μικροεπεισόδια δημιουργήθηκαν μεταξύ συγκεντρωμένων και των αστυνομικών έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο Δ. Μακεδονίας, όπου θα μιλούσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Εργαζόμενοι στην ΔΕΗ Κοζάνης και μέλη άλλων σωματείων, εμφανίστηκαν με ένα φέρετρο έξω από το εκθεσιακό κέντρο, διαμαρτυρόμενοι για τις τελευταίες εξελίξεις με την Επιχείρηση. Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να προσεγγίσουν και τον χώρο του συνεδρίου, αλλά τους εμπόδισαν οι αστυνομικοί.

Καταγγελία του ΚΚΕ
Το ΚΚΕ καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο «την απαράδεκτη επίθεση των ΜΑΤ στην Κοζάνη, κατά της συγκέντρωσης εργατικών σωματείων και φορέων της περιοχής, με συνέπειες τον τραυματισμό αρκετών διαδηλωτών και την προσαγωγή ενός». Όπως αναφέρει σχόλιο του κόμματος, «οι εργαζόμενοι της Κοζάνης, τα σωματεία και οι ενώσεις τους, καλούσαν σε συγκέντρωση ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, την ώρα που πραγματοποιούταν συνέδριο για τη λεγόμενη «παραγωγική ανασυγκρότηση» της περιοχής και της χώρας, όπως έχουν κάθε δικαίωμα κι όχι μόνο τους απαγορεύτηκε η προσέγγιση του χώρου του συνεδρίου, αλλά δέχθηκαν και την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας». «Οι εργαζόμενοι, ο λαός, οφείλουν να συνεχίσουν και να δυναμώσουν τους αγώνες τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου, καθώς και στον αυταρχισμό και την καταστολή που τη συνοδεύουν» καταλήγει το ΚΚΕ στο σχόλιό του».  Πηγή

Τελικά η συγκέντρωση του Τσίπρα είχε κόσμο, ο οποίος υποδέχθηκε «θερμά» τον Πρωθυπουργό. Δεν έβρεχε, Αλέξη μου, με 40 βαθμούς, σε έφτυναν. Να μη σε ματιάσουν βρε με τόσες επιτυχίες. Επιτυχίες για τους τοκογλύφους. Που θα βρουν άλλον τέτοιον; Έχουν τον Κούλη; Μπα! Σαν τον Αλέξη δεν έχει.
Πήγε λοιπόν να κάνει φιέστα. Μα του τη χάλασαν. Δεν ήταν μόνο το ΚΚΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ. Ήταν και πάρα πολλοί πρώην ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είναι εξοργισμένοι από την πολιτική ολοκαυτώματος που συνεχίσει ο νυν Πρωθυπουργός. Τι να του κάνουν οι εξαγγελίες, όταν έχει κάνει τις πιο εντυπωσιακές ακροβασίες, όταν έκανε το ΟΧΙ στα Μνημόνια ΝΑΙ, όταν στα ψέματα ξεπέρασε τον Βαρόνο Μινχάουζεν;

Αξίζουν συγχαρητήρια στους οργανωτές για την αγωνιστική κινητοποίηση που και κόσμο είχε και παλμό. Αν δεν είχαν τα ΜΑΤ να τους την πέφτουν, θα ήταν μια μεγάλη ειρηνική διαμαρτυρία. Πάντως ήταν πολλοί περισσότεροι έξω που γιουχάριζαν, παρά μέσα που χειροκροτούσαν σα μίλαγε ο Τσίπρας. Αυτό κάτι θυμίζει. Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, τη ΝΔ του Σαμαρά… Αυτά είναι συμπτώματα.

Τι έχει ο ΣΥΡΙΖΑ; Νεκρική επάρκεια. Είναι επαρκώς… ψόφιος. Θα σας πω ακόμα τι δεν έχει. Δεν έχει πια τον κόσμο με το μέρος του. Γιατί ή με τους τοκογλύφους θα είναι, ή με τους εργάτες. Επέλεξε τα όρνεα των αγορών. Τι δεν θα έχει σε λίγο; Την καρέκλα της εξουσίας. Δεν θα έχει μέλλον παρά ως «τσόντα» κάποιου άλλου κόμματος. Ίσως της ΝΔ, αν προλάβει να φτάσει στις εκλογές, αν δεν διαλυθεί κι αυτή από τον Κούλη, ο οποίος είναι ο μόνος που κρατά τον Τσίπρα στην εξουσία. Λογικό, κάνει την πολιτική του. Επιπλέον είναι όχι μόνο ανίκανος αλλά και τρομακτικός.
Τσάμπα η καταστολή Αλέξη. Οι εργαζόμενοι δεν τρομάζουν πια με τέτοια. Η καθημερινότητα πλέον φοβίζει περισσότερο από την καταστολή. Οπότε ο χρόνος μετρά αντίστροφα... 
 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Ιουλίου 2017 στις 12:56 μ.μ.

Μήτσος. Εκεί ήταν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ που συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Δεν χωρίζουμε τον κόσμο σε δεξιούς και αριστερούς. Σε ποια Τάξη ανήκει και μόνο. Αυτή η Συγκέντρωση χτυπήθηκε απο την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Απαιτείται ενίσχυση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΟΙ Κομμουνιστές βάζουμε για ζύμωση την πρόταση εξουσίας για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. Σε περιμένουμε Μήτσο όπως και όποιον θέλει απο την ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΕ κ.α. ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger