Home » , » Ο "ψεκασμένος" Ζουράρις αγορεύει (Βίντεο)

Ο "ψεκασμένος" Ζουράρις αγορεύει (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 | 2:02 μ.μ.

 «Γιατί να ψηφίσει κάποιος τους ΑΝΕΛ σε αυτές τις εκλογές; Ιδέα δεν έχω! Γιατί να ψηφίσει Ζουράρι; Ιδέα δεν έχω επίσης! Γιατί είναι ο Ζουράρις. … Δεν έχω καμία ειδικότητα σε κανένα υπουργείο, οπότε δε κάνω για υπουργός. Το μόνο πόστο για το οποίο κάνω, γιατί δε χρειάζεται ειδικότητα, είναι η θέση του πρωθυπουργού. Μόνο για πρωθυπουργός κάνω γιατί δεν έχω καμία ειδικότητα σε τίποτα».

Κ. Ζουράρις

Αγόρευσε και σήμερα ο κατά δήλωσή του «αρχαίος Έλλην κομμουνιστής», Κώστας Ζουράρις, αυτή την φορά από το βήμα της τηλεόρασης του Αλαφούζου.
Εκανε τις διαπιστώσεις του λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι «λίγο χειρότερα από την Ινδία» αφού είμαστε μια χώρα «υπό χρεοκοπία, και αποικία χρέους», προσθέτοντας ότι «καλά κάνουν τα παιδιά και φεύγουν στο εξωτερικό». 
Βασικά δεν αξίζει να ασχοληθεί κανένας  σοβαρά με τον τύπο αυτόν ο οποίος βρίσκεται μόνιμα «είς πυρίκαυστον κι αυτάρεσκον αυνανισμόν»
.
Κάνουμε αυτή την ανάρτηση με την προσδοκία να σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο με το βίντεο που παραθέτουμε και στο οποίο πρωταγωνιστή αυτός ο αρχαιόπληκτος, θρησκόληπτος και αρλουμπολόγος τύπος.

Εδώ να θυμίσουμε ότι εδώ και αρχικά χρόνια ο Ζουράρις προσπαθούσε με κάθε τρόπο να γίνει εθνοπατέρας.
Αφού δεν τα κατάφερε με την συνεργασία του με το ΚΚΕ, αφού πάτωσε το νταλαβέρι του με τον Παπαθεμελή και το κόμμα που έκανε  πήγε άκλαυτο, - «Πυρίκαυστος Ελλάδα», το ονόμαζε με πρόεδρο ένα τύπο που παρίστανε τον «σταλινικό»-, το αλισβερίσι του με τον Π. Κάμμενο του έκατσε κέντα φλος και τακίμιασε υπουργικό έδρανο.

Φτιάξαμε, λοιπόν ένα μικρό βιντεάκι στο οποίο πέρα από ένα απόσπασμα των σημερινών δηλώσεων του, προσθέσαμε κάποιες από τις απίθανες παπαριές που έχει πει κατά καιρούς.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

26 Αυγούστου 2017 στις 8:43 π.μ.

ΥΦΥΟΥΡΓΟΣ ``ΠΑΙΔΕΙΑΣ`` ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Στη φινλναδια κυριε Ζουραρι που γνωριζω απο πρωτο χερι απο το 2007 που εφυγε η τελευταια ελληνιδα δασκαλα δεν αντικατασταθηκε μεχρι σημερα Τα ελληνοπουλα της Φινλανδιας αν δεν ενδιαφερονταν η φινλανδικη πολιτεια για την καποια εκμαθηση της ελληνικης γλωσσας δεν θα θα γνωριζαν γρι ελληνικα Ντροπη σε σενα και σ ολους τους προκατοχους σου που αφησατε τα παιδια των ``γενιτσαρων``μουγκα γλωσσικα Εισαικαι συ και οι προκατοχοι σου υφηπουργοι της πλακας του κλωτσου και του μπατσου και μονο
μια θηλια ψηλα και καλα δεμενη θα μπορουσε να σας εξιλεωσει

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger