Home » , » Πρώτο Θέμα = Πρώτη γλίτσα

Πρώτο Θέμα = Πρώτη γλίτσα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 | 10:13 μ.μ.

«Το 360€ μισθός δεν παραπέμπει σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠαΣοΚ, ΑΝΕΛ, τρόικα, Σόιμπλε κοκ. Αλλά στον... Στάλιν. Πρώτο Θέμα = Πρώτη γλίτσα». Αυτό αναφέρει του τουιτάρισμα του Νίκου Μπογιόπουλου με το οποίο σχολιάζεται το πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης εφημερίδας του «Κομιστή».

Συμφωνώντας απόλυτα με την εκτίμηση του δημοσιογράφου για τον ρόλο αυτής της φυλλάδας θα προσθέσουμε και ένα απόσπασμα από περασμένο κείμενο  του ίδιου για το ποιόν του εκδότη αυτής της έντυπης πατσαβούρας:
Ο δημόσιος βίος κατακλύζεται τα τελευταία χρόνια από διάφορες γλίτσες, που επιπλέουν στον αφρό της βιομηχανίας του θεάματος.
Τύποι λαθρόβιοι που η αθλιότητα και η ποταπότητά τους ισοδυναμούν με «αρετή» και εφαλτήριο «επιτυχίας». Στο βούρκο, άλλωστε, μέσα από τον οποίο παράγονται και μέσα στον οποίο «μεγαλουργούν» οι γλίτσες, αυτά ακριβώς είναι τα κριτήρια της «επιτυχίας»: Η ποταπότητα και η αθλιότητα.

Τέτοια περίπτωση γλίτσας είναι ο Θεμιστοκλής (σ.σ.: στην πορεία το έκανε «Θέμος») Αναστασιάδης. …

Στο πλαίσιο των κύριων δραστηριοτήτων του, όταν δηλαδή δεν διαφημίζει τη Χρυσή Αυγή, ο Θέμος (ο γλίτσας) Αναστασιάδης εντοπίζεται ενίοτε να πρωταγωνιστεί σε μεταμεσονύκτιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις με βιζιτούδες πολυτελείας σε ρόλους που θα ζήλευαν ακόμα και οι κανονικοί νταβατζήδες κι άλλοτε σε ρόλους βιντεοκομιστή προς και από τα Μέγαρα Μαξίμου. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

27 Αυγούστου 2017 στις 12:12 π.μ.

Καλα τα λέτε. Εύκολος στόχος κι ο Θέμος, γνωστός λακές της αστικής τάξης. Χτυπήσατε και σήμερα "κάρτα" στην υποκρητική αντιδεξια αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ και η μπάλα πάλι στην εξέδρα.

Γι αυτό (το παρακάτω) έχετε να πείτε κάτι;
"ΑΥΓΗ": Οι ακραίες ιδεολογίες ονειρεύονται μεγάλο, όχι ανεπτυγμένο κράτος"
http://www.avgi.gr/article/10811/8299210/oi-akraies-ideologies-oneireuontai-megalo-ochi-aneptygmeno-kratos
Ενάμιση μήνας πέρασε κι εσεις μούγκα.

Μήπως όμως εδώ θίγονται οι ιδεολογικοί σας πάτρονες και το θεμα κάνει τζιζ...

27 Αυγούστου 2017 στις 12:26 π.μ.

Ο Μαρξ λέει πως ο καπιταλιστής θα σου πουλήσει ακόμη και το σχοινί με το οποίο αύριο θα τον κρεμάσεις! Εμείς πάντως το αγοράσαμε το σχοινί......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger