Home » , » Η γκάφα του Αδωνι και η κυβερνητική πρόκληση

Η γκάφα του Αδωνι και η κυβερνητική πρόκληση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 | 9:58 μ.μ.


Ανάξιο αναφοράς θα ήταν το γεγονός ότι για άλλη μια φορά ο Αδωνης Γεωργιάδης την πάτησε χοντρά στην προσπάθεια του να κάνει «δυναμική» αντιπολίτευση.
Ορμώμενος από ένα δημοσίευμα που είχε η ιστοσελίδα του κομιστή σύμφωνα με το οποίο το ελληνικό δημόσιο πλήρωσε 15.000 ευρώ για την «αλλαγή ελαστικών στη θωρακισμένη MERCEDES S600 της Υπηρεσίας Ασφαλείας Μελών Κυβέρνησης και Πολιτικών Προσώπων»,  με ανάρτησή του στο twitter κατακεραυνώνει την σπάταλη κυβέρνηση, προφανώς θεωρώντας ότι το αυτοκίνητο αυτό ήταν στην υπηρεσία κυβερνητικού στελέχους.  Σ' αυτό συντέλεσε και ο τίτλος του Πρώτου Θέματος που ήταν «Εδωσαν 15.000 ευρώ για τέσσερα λάστιχα για θωρακισμένη κυβερνητική λιμουζίνα».

Ερχετε όμως η απάντηση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που μας λέει ότι «Η συγκεκριμένη θωρακισμένη Μercedes είχε διατεθεί και παραμένει διατεθειμένη προς χρήση πρώην πρωθυπουργού», με δημοσιογραφικά δημοσιεύματα ν αναφέρουν ότι το πολυτελή αυτό όχημα το χρησιμοποιεί ο Α. Σαμαράς ,με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ να έχει πέσει σε μια χοντρή γκάφα, αφού προφανώς δεν γνώριζε το παραπάνω γεγονός.

Ανεξάρτητα όμως απ’ αυτό είναι πρόκληση για τα χειμαζόμενα λαϊκά στρώματα να διαβάζουν τέτοιες ειδήσεις, που δεν διαψεύδονται.
Είναι δυνατόν να πληροφορείται ένας χαμηλοσυνταξιούχος,  ότι μόνο για την αλλαγή ελαστικών του αυτοκινήτου ενός «εθνοπατέρα», το ελληνικό κράτος πληρώνει όσα λαμβάνει αυτός σύνταξη σε δυο χρόνια;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Σεπτεμβρίου 2017 στις 1:42 π.μ.

O Adonis leei episis oti, otan eitan ypoyrgos ygeias, eixe ena Ford Mondeo me mia porta blammeni. Kai edo tin patise, paidia??? O tipos milaei gia tin YPOKRISIA toys Siriza-Anel.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger