Home » , » Εισβολή ασφαλιτών σε σπίτι μέλους του "Ρουβίκωνα"

Εισβολή ασφαλιτών σε σπίτι μέλους του "Ρουβίκωνα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 | 8:49 μ.μ.

Απ’ ότι αναφέρει σε ανάρτησή του στο f/b ο Γ. Καλαϊτζίδης άμεση ήταν η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης στις απαιτήσεις του τουρκικού καθεστώτος να υπάρξουν συλλήψεις μελών του «Ρουβίκωνα» μετά την παρέμβαση που έκαναν άτομα της αναρχικής συλλογικότητας στα γραφεία της αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines σαν κίνηση αλληλεγγύης σε δύο Τούρκους αγωνιστές εκπαιδευτικούς που κρατούνται σε φυλακή της γειτονικής χώρας και πραγματοποιούν πολύμηνη απεργία πείνας..

Εδώ να θυμίσουμε ότι είχε υπάρξει άμεση ανακοίνωση από το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας η οποία ζητούσε τη σύλληψη των δραστών, επισημαίνοντας ότι τα μέλη της ομάδας έχουν επιτεθεί σε ακόμα δύο στόχους τουρκικού ενδιαφέροντος: τον Ιούλιο του 2016 στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα και τον Φεβρουάριο του 2017 στο τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή. «Περιμένουμε ότι οι δράστες των επιθέσεων θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης το συντομότερο δυνατόν», τόνιζε η ανακοίνωση.

Επειδή όμως αυτή η ενέργεια ήταν περιφρουρημένη, όπως και όλες οι παρόμοιες του «Ρουβίκωνα» και δεν υπήρχαν αποδείξεις που να εμπλέκουν συγκεκριμένα μέλη αυτής της συλλογικότητας σ’ αυτή την ενέργεια, η ασφάλεια χτες έκανε εισβολή σε σπίτι μέλους αυτής της αναρχικής ομάδας για να ανακαλύψει επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του.

Τζίφος όμως το αποτέλεσμα αφού όπως σημειώνει στο κείμενο του ο Γ. Καλαϊτζίδης,, μέλος του "Ρουβίκωνα": «στην έρευνα του σπιτιού δεν βρέθηκε τίποτα. Είναι γνωστό ότι στα σπίτια μας δεν θα βρουν "ούτε νυχοκόπτη'". Τα νύχια μας τα τρώμε»..

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger