Home » , » Για τους θιασώτες των νόμων της ζούγκλας

Για τους θιασώτες των νόμων της ζούγκλας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 | 4:38 π.μ.

 Γράφει ο mitsos175.

 «Μια πολύ σπάνια ταινία, η οποία επικεντρώθηκε στις μυστικές ταινίες του Τρίτου Ράιχ, που προσπαθούσαν να πείσουν το κοινό και τα μέλη του ναζιστικού κόμματος για την ευθανασία με το πρόγραμμα ¨Τ4". Τη δολοφονία ατόμων με ειδικές ανάγκες. Η πιο σημαντική πτυχή του προγράμματος T4 είναι οι θάλαμοι αερίων, που δημιουργήθηκαν για να δολοφονήσουν, και να χρησιμοποιηθούν αργότερα σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα στα στρατόπεδα θανάτου». (Μετάφραση από αγγλικά) ΠΗΓΗ

Στο 9ο περίπου λεπτό (8:50 - 10:20) δείχνει σκηνές από την ταινία «Das Erbe - 1935» όπου η ναζιστική προπαγάνδα λέει ακριβώς αυτό που είπαν σήμερα οι νεοφιλελέ κανίβαλοι: «Υπάρχει φυσική ανισότητα, άρα είναι φυσικό να εξοντώνονται οι αδύναμοι»! 
Βέβαια Μητσοτάκης και Ανδριανόπουλος δεν μίλησαν για εξόντωση, αλλά αυτή εννοείται.

Υπάρχουν όμως πάρα πολλά είδη, που δεν σκοτώνουν άλλα για να τραφούν, και που οι αρχηγοί της αγέλης μπαίνουν μπροστά σε περίπτωση κινδύνου για να υπερασπιστούν τα υπόλοιπα μέλη, γενόμενοι έτσι γεύμα των μεγάλων αρπακτικών. Γιατί δεν έχουν κάποιοι ηγέτες ως παράδειγμα την αυτοθυσία, που επίσης συναντάται στη Φύση, κι έχουν ως πρότυπο τον κανιβαλισμό;

Βεβαίως πολύ σωστά ειπώθηκε πως άλλο τα αγρίμια και άλλο οι άνθρωποι. Εμείς δεν θέλουμε το νόμο της ζούγκλας, έχουμε δημιουργήσει πολιτισμό. Είμαστε λογικά όντα, έτσι δεν είναι;
Η ιδέα της δήθεν φυσικής ανισότητας μεταξύ των ανθρώπων είναι πολύ παλιά. Δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια, αυτό άλλωστε έχει αποδειχθεί σήμερα επιστημονικά και μόνο βλάκας ρατσιστής, μπορεί να το αμφισβητήσει. Η ιδέα όμως αυτή αναπτύχθηκε από μερικούς φιλοσόφους, ώστε να δικαιολογηθεί η δουλεία και η εκμετάλλευση του λαού από την άρχουσα τάξη.

Έτσι για τον Αριστοτέλη πχ η δουλεία ήταν θεσμός! Δικαιολογούνταν από την τάξη που υπάρχει σε όλη τη φύση. Το ανώτερο εξουσιάζει και κατευθύνει το κατώτερο. Η γυναίκα ήταν κατ’ αυτόν κατώτερη, όπως και οι δούλοι. Φυσικά από τότε έγιναν πολλά και η θεωρία αυτή κατέρρευσε στην Πράξη.

Δείχνει όμως το σκεπτικό ορισμένων πάρα πολύ επικίνδυνων, εφόσον πάρουν εξουσία. Ο Κούλης, κομπλεξικός και άχρηστος, απέδειξε σήμερα ότι δεν είναι ίδιος με τον υποκριτή Τσίπρα, αλλά πολύ χειρότερος από αυτόν. Έχει μια ιδεολογία γνωστή και πολύ - μα πολύ - αποκρουστική. Γι αυτό και δεν πρόκειται να πετύχει τους σκοπούς του, ότι κι αν κάνει από 'δω και πέρα. Διότι υπάρχει το προηγούμενο: Ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι, κάθε ανίκανος παρανοϊκός, που μισεί όλους τους άλλους.
Σύμφωνα με τον Κούλη πρέπει να του δώσουμε εξουσία γιατί είναι γιος πολιτικού! Βρε δεν πηδιέται! Για τον άλλο, τον Ανδριανόπουλο, προφανώς υπάρχει μια θέση στη Χρυσή Αυγή. Ούτε ο Κασίδας δεν θα τα έλεγε τόσο κυνικά, τόσο αηδιαστικά.

Στην πραγματικότητα οι ναζί είναι εγκληματίες. Θέλουν λοιπόν να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα που έκαναν, κάνουν, ακόμα και αυτά που σκοπεύουν να κάνουν. Κι αν τους δοθεί η ευκαιρία, θα κάνουν πάρα πολλά, όπως ξαναέκαναν.

Η δικαιολογία εδώ είναι για το πλιάτσικο: Μας λένε ότι μας εξοντώνουν συστηματικά, γιατί είναι τάχα «δυνατοί κι έξυπνοι»! Ας τους δείξουμε κι εμείς λοιπόν πόσο μαλάκες είναι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger