Home » , » O Γ. Σταθάκης δεν είναι παρά ο τυπικός εκφραστής της ταξικής πολιτικής που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλο

O Γ. Σταθάκης δεν είναι παρά ο τυπικός εκφραστής της ταξικής πολιτικής που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 | 7:40 μ.μ.



Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να θυμίσουμε τι έλεγε μόλις πριν μερικές μέρες ο Γ. Σταθάκης για την εργοδοσία της Eldorado και το καθεστώς που επιδίωκε για την λειτουργία της στην Χαλκιδική. Αλλωστε το κυβερνητικό αυτό στέλεχος δεν φημίζεται για την μνήμη του. Απόδειξη ότι είχε «ξεχάσει» να δηλώσει  στο «πόθεν έσχες» του 1.800.000 ευρώ και 38 ακίνητα.

Θα είναι επίσης λάθος να εκτιμήσει κανένας ότι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ασκεί προσωπική του πολιτική. Σαν υπουργός οικονομικών που είχε χρηματίσει, αλλά και από το σημερινό του πόστο ο Γ. Σταθάκης δεν είναι παρά ο τυπικός εκφραστής της ταξικής πολιτικής που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.  (Λεπτομέρεια είναι ότι ο ίδιος έχει θησαυρίσει με τις «επενδύσεις» που έχει κάνει σε κερδοσκοπικά funds όπως η JP MORGAN και η BLACK ROCK).

Την εισαγωγή της ανάρτησής μας την κάναμε με αφορμή την σημερινή είδηση η οποία αναφέρει ότι εκδόθηκαν δυο άδειες γα το μεταλλείο της Ολυμπιάδας με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Σταθάκη να δεσμεύεται ότι μέσα στην βδομάδα θα υπάρξει   κατά 100% της αδειοδότησης μέσα στην εβδομάδα για να συνεχίσει το οικολογικό της έγκλημα της Eldorado Gold.

Στο παρακάτω ηχητικό η σχετική τοποθέτηση του δημοσιογράφου Ν. Μπογιόπουλου η οποία έγινε στην σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή.


Μια ελάχιστη γεύση για το πώς αντιμετώπισαν οι χρήστες του διαδικτύου την κωλοτούμπα του Γ. Σταθάκη.








Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

13 Σεπτεμβρίου 2017 στις 8:37 μ.μ.

....Ενα τεράστιο ΓΑΜΙΕΣΤΕ με πνίγει για τα τσιράκια είτε αυτοί είναι εργάτες της Εταιρίας καταστροφείς της Χαλκιδικής είτε δημόσιοι λειτουργοί του Συστήματος εξαθλίωσης του λαού μας..... Καταρχήν για τον λαό δεν σε νοιάζει καθόλου. Αν σε ένοιαζε θα ανέφερες το όνομα ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ που λέγεται το σύστημα. Δεν θα έβριζες τους Εργάτες που διεκδικούν το ψωμί τους. Και δεν ανέφερες τον Καπιταλισμό γιατί απλά σε ΕΘΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ σε βόλεψε χρόνια στην μάσα με το Ξενοδοχειάκι σου τους Υπαλήλους σκλάβους σε Γαλέρα κατέστρεψες και το περιβάλον που τάχα τώρα πονάς που το Καταστρέφει άλλος καπιταλιστής. Δεν διαλέγουμε δήμιο που θα σφάξει τον λαό στο ίδιο τσουβάλι είσαστε όλοι οι Καπιταλιστές. Ολα θα τα λύσει η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ με Κοινωνικοποιημένα τα Συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής με ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ.

14 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12:22 π.μ.

Ναι, αυτό πιστεύω και εγώ, όλα αυτά θα τα λύσει η εργατική εξουσία και η διδακτορία. Πότε όμως θα γίνει αυτό; Στις επόμενες εκλογές; και ποιό κόμμα πρέπει να ψηφίσουμε για να γίνει; Αφού θα είναι ομως δικτακτορία όπως λέει ο προηγούμενος κύριος, θα μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι;
Τους εργάτες της ελντοραντο γιατί τους βρίζουν;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger