Home » , » Α όχι, όχι! Δεν θα την πατήσουμε πάλι.

Α όχι, όχι! Δεν θα την πατήσουμε πάλι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 | 5:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Δυο σε ένα ο παπάς. Και κομματόσκυλο και γάτα. Είδε πως ο μόνος που ευνοεί την ακροδεξιά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτά που κάνει, κι είπε να τον βοηθήσει. Αλλά τους έχουμε πάρει όλους χαμπάρι.
Έκανε λοιπόν μια μουσαντένια καταγγελία: «ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κατέβασαν τα πανό της Μητρόπολης». 

Μήπως τους είπε ο Ιερώνυμος; Γιατί οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνουν το παραμικρό, αν πρώτα δεν το εγκρίνει το Ιερόν emo. Ή η Τρόικα. Οι Αμερικάνοι, οι δικαστές, οι πλούσιοι… τέλος πάντων αν δεν τους διατάξει κάποιος του σιναφιού σας.
Τι ήταν αυτά τα πανό ρε Αμβρόσιε και στενοχωριέσαι;
«Το σημείωμα αυτό το αφιερώνουμε σε όποιους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ εδώ στο Αίγιο απετόλμησαν να καταστρέψουν τα πανώ, που είχαμε αναρτήσει στο Μητροπολιτικό Ναό της Φανερωμένης, διαμαρτυρόμενοι για το νόμο περί αλλαγής φύλου! Δύο πανώ μέχρι σήμερα κατέστρεψαν! Το τελευταίο το κατέβασαν μόλις προχθές, τα μεσάνυκτα του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου. Στο πρώτο είχαμε γράψει:
«ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ!»
Και στο δεύτερο:
«ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΡΑ!»

Με την πράξη τους αυτή οι όποιοι άγνωστοι αυτοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τί απέδειξαν; Ένα καί μόνον! Ότι είναι δειλοί, άναδροι και ύπουλοι. Και άρα επικίνδυνοι!»

Όχι ρε! Μας πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ;! Σύντροφοι, που ήμασταν ΕΜΕΙΣ, να τα κατεβάσουμε; Είναι που οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ πάνε Εκκλησία, ήταν πιο κοντά. Ατυχία. Την επόμενη όμως θα τα κατεβάσουμε εμείς. Είδες Αμβρόσιε; Για όλα υπάρχει λύση.


Τώρα, μεταξύ μας είμαστε, πες μου τι σου έταξε ο ΣΥΡΙΖΑ και του κάνεις τέτοια διαφήμιση; Γιατί, αν είναι «άγνωστοι», πως ξέρεις ότι είναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ;

Α όχι! Δεν θα την πατήσω σχολιάζοντας τις βλακείες που γράφεις. Δε θα μου κάνεις εσύ συμπαθή το ΣΥΡΙΖΑ! Άσε που μας λέει πως υπάρχουν ακόμα ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Που και δεν έχω δει κανένα εδώ και καιρό;
Την πάτησαν τότε πολλοί με τον αντιπαθέστατο Πάγκαλο, που έβριζε το ΣΥΡΙΖΑ και πήγαν και τον ψήφισαν από αντίδραση! Και να τ’ αποτελέσματα.
Στην Θεσσαλονίκη έτσι την έπαθαν. Τους είπε ο Άνθιμος δεν θέλω «Μπουτάρη», το Μπουτάρη ψήφισαν. Μας τρολλάρει τώρα και το παπαδαριό!

Λοιπόν δεν το κατέβασε ο ΣΥΡΙΖΑ και το πανό γράφεται νομίζω με όμικρον. Εκτός αν λες «πάνω» Όπως το παιδικό τραγούδι:
Πάνω στη βελανιδιά κάθεται µια κουκουβάγια. Έχει µάτια γουρλωτά και φωνάζει δυνατά...
Κουκουβά κουκουβά κουκουβά βα βα βα βαα... Κουκουβά κουκουβά κουκουβά βα βα βα βαα...
Αλλά εμείς μεγαλώσαμε, δεν πιστεύουμε πια σε παραμύθια. Ξέρουμε πολύ καλά πως Ρεφορμιστές, Ιερατείο, είστε όλοι μαζί στο κόλπο μαζί με τους Ναζί. Μας λεηλατείτε από κοινού. Οπότε άστο, δεν πιάνει...

Παρεμπιπτόντως γίναμε χειρότερα από τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Εκεί μόνο τους πηδούσαν, δεν τους πέταγαν από τα σπίτια τους μετά. Αλλά για το κλέψιμο από τα πλούσια παράσιτα η Χριστιανική Ηθική κάνει τουμπεκί… Ε ρε και να ζούσε ο Ιησούς. Θα έπιανε το βούρδουλα και θα σε άρχιζε… Αγνώριστο θα σε έκανε Αμβρόσιε… 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger